torsdag 23 mars 2017

Godmorgon Halmstad, Sol & Motherfuckers?

Alltså det här med att sitta och jobba mitt i stan är verkligen helt ljuvligt! Ifrån att sitta hemma i min ensamhet i onepiece till att sitta mitt i Halmstad City (påklädd!), mötas av glada personer och kaffe på morgonen och dessutom ha nära till allt...är oslagbart! Precis vad jag behöver just nu. Saker man mår bra av - check!

Jag började morgonen med en promenad genom fina Halmstad och kände nästan hur min "Per-Gessle-förälskelse" till staden blommade upp inom mig. Antagligen var det bara jävligt dålig kondis, svett under de långa brösten och andfåddhet som gav sig till känna - men det där kan faktiskt lätt förväxlas med kärlek och lust.

 
Alltså kolla så fint!! 

Elton blev dålig igår och jag hämtade en trött kille på dagis efter lunch. När han väl kom hem ville han cykla en runda, "bygga en asahäftig grej i garaget" och spela fotboll. Så sjuk var han, haha. Men som fotbollsmorsa får man ju ta sitt ansvar och vi övade på det här med att "bollen ska bli din bästa vän". Svårt när mamman är bollrädd och duckar och vänder arslet till varje gång ungen skjuter...men heja mig. Elton vrålar "Kom igen mamma! Var inte rädd! Du får den i huvudet bara men man kan inte dö!". Jag ska köpa "hockeymålvaktsutrustning"! (<-- Vilket långt jävla ord?!)

Jag tror nog det var lite mammamys han behövde och efter vår skitmorgon var det inte så konstigt. På kvällen kom Freddy och hämtade barnen och nu är det alltså pappavecka. Jag skulle ta en duschfight med glädje redan idag... Men jag har lovat mig själv och barnen att på pappaveckan ska jag fokusera på det som jag blir glad av - jobbet, träningen och andningen. Och på att hitta en lägenhet till oss i stan. På mammaveckan ska jag sluta tidigt, ha energi över till mys och bus med barnen och kraft att överleva fighterna på morgonen. I. Can. Do. It.

Nu - kaffe och jobb! 
 
 
 

over and out.

//Meekatt... 

6 kommentarer :

  1. Åh vad SNYGG bloggen blivit! Jäklar vad du är vacker katten!
    Halmstad är en underbar stad och jag kände nästan min egen Gessle-kåthet blomma när jag såg bilden,haha.

    Ha en toppendag och heja dig!

    SvaraRadera
  2. de låter som en väldigt bra plan :) är så härligt o höra dig gladare... :) och man får dimpa ibland (intalar jag mig själv) kram på dig..

    SvaraRadera
  3. Haha, en motherfucker! Underbart!

    /Hatar Puh.

    SvaraRadera
  4. Välkommen tillbaka till oss! Du har varit saknad!

    SvaraRadera
  5. Ville bara säga att det är sååååå kul att du är tillbaka! Jag har följt din blogg i några år och tycker att du är underbar! Nu ska jag själv snart bli mamma för första gången och är därför extra glad att du är på väg tillbaka igen! Kram på dig <3

    SvaraRadera
  6. Lycka till med lägenhetssöket!
    Tycker din plan låter alldeles utmärkt - även om ungar alltid har en förmåga att sätta krokben på de bästa av planer.. ;)
    Kramar ♥

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!