tisdag 21 mars 2017

Det började bra...

Jag vaknade klockan kvart i sex i morse. Klädde på mig, satte upp håret i en fulfläta och gav mig ut på en timmes promenad på stranden. Heja mig!? Sen kom jag in till kontoret...och det bjöds på fika. Ett geni (på Östras i Halmstad) har alltså korsat en stor sockrig munk...med en vaniljbulle...med ett danskt wienerbröd...typ. Hallefuckinglujah säger jag!

 

Snart dags att avsluta och åka och hämta barn. Vill ni se en förebild på skapelsen jag moffat i mig så ligger det en bild på min instagram (Meekatt).

over and out. 

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Det är nu jag behöver dej. Du och dina kloka ord! Hur gör man för att klara av en 6-åring? *bläddrar igenom dina gamla inlägg*
  https://louise101417.vimedbarn.se/utvecklingssamtal-och-6-aringar/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här har du den: http://www.meekatt.com/2014/02/10-bra-saker-med-en-6-aring.html ;)

   Kram och hang in there!

   Radera
 2. Bilden!!! HAHAHAHA!! Så JAG!

  SvaraRadera
 3. Know the feeling... ;D
  Gött att du är tillbaka katten! Du har varit saknad!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!