onsdag 29 mars 2017

ÄNTLIGEN!

I nästan två år har han gått där och tryckt och petat och längtat efter en lös tand. "När händer det mamma?!" Jag har sagt att ofta händer det när man är 5 år...och redan på 5-årsdagen började han trycka och känna. Inga lösa tänder. Sen tappade Olivia (flickvännen) sin första tand och man riktigt kände hur besviken han var. Imponerad och besviken. Se tappade hon andra tanden. Det var droppen. Men så i förrgår kände han det! En lös tand! LYCKAN!

Nu är det pappavecka men igår fick jag komma upp och krama om dem en stund. Dagarna går så fruktansvärt långsamt när de är där...och så snabbt när de är hos mig. Så de där extrakramarna man kan fånga på "fel" vecka fyller lungorna med lite extra luft...så att man klarar det. Och igår hände världens bästa grej. Vi satt där runt köksbordet allihop...och Elton började vicka på sin tand. Hela familjen hejade på lillebror och efter en halvtimmes lirkande och hejarop...så fick han ut den! Och jag fångade ögonblicket...bästa bilden ever:

 
Stoltheten, chocken och lyckan! Första gluggen!!
 
  Fina Elton!

Första orden: "FÅR JAG SPRINGA TILL OLIVIA OCH VISA DEN?!" Så tanden åkte i en platsburk och iväg rusade världens stoltaste 5-åring...med första gluggen. Lycka att vi fick dela detta ögonblick! ♥

over and out. 

//Meekatt...

3 kommentarer :

 1. Så underbart för honom 😄

  SvaraRadera
 2. Underbar bild! Och härligt minne 😊
  Kram fr Anette

  SvaraRadera
 3. Jenny Västeråså30 mars 2017 05:33

  Måste bara få ge er cred för att ni fixar den där extra kramen trots att det inte är "er" vecka.. enligt "kära barn"-podden är varannan vecka inte ultimat för barnen men får en till så att alla kan ses nån gång under den andres veckor (eller motsatt förälder får träffa barnen iaf)så gör det massa positivt för barnen, som tur är för dig också ;)
  Heja er som gör vad ni kan för att klara er och barnen igenom det här på det bästa sättet ni kan! <3

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!