onsdag 5 oktober 2016

Hej alla norska läsare! ♥

Jättekul att så många nya norska läsare har hittat in till mig! Välkomna in! ♥

Jag får massor med härliga mail ifrån er mammor i Norge varje dag och ni skriver att ni ÄLSKAR boken - wiiih! Underbart! Känns fortfarande lite overkligt att min lilla "bajsbok" blivit översatt till ett annat språk och utgiven i ett annat land. Drömmen! Och nu finns den där ute i butikerna, folk köper den, skrattar, gråter, mailar och tackar mig för boken och rekommenderar den vidare i sociala medier. MIN bok!

Nu fylls inkorgen med kommentarer som "Jeg ville så gjerne fortelle at denne boken har reddet meg som mamma!", "Du er min helt!", "Jeg er veldig glad for at det er noen som endelig kan snakke denne sannhet også!" "For en BOOK! Jag digger den digger den!! You rock!" osv. Massor med kärlek och hejarop! TACK! Jag är så lycklig över att jag kan få nå ut till en ny marknad med mina texter. Det är ju lite mitt "mission in life" att försöka nå fram till en massa mammor och säga att det är okej. Det ÄR okej att inte alltid älska mammalivet! Det är okej att tycka att det är pest ibland! Och det är okej att vilja bajsa ifred...

http://www.norli.no/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?urlRequestType=Base&catalogId=10051&categoryId=&productId=2576475&errorViewName=ProductDisplayErrorView&urlLangId=-101&langId=-101&top_category=&parent_category_rn=&storeId=10651

Boken hittar ni bland annat på Norli. Den är fylld med sanningar om familjelivet, kaoset och känslorna som uppstår i olika situationer - blandat med skratt och trams. Jag älskar alltid mina barn...men ibland hatar jag att vara mamma. Och det är okej att känna så. Och jag har förstått att MASSOR med mammor behöver läsa de orden. Att det är okej. Jag vill att man ska läsa boken för att man ska må bra som mamma. För att man ska kunna känna igen sig i kaoset, skratta åt eländet och känna att man duger som man är. Vi har alla dåligt samvete. Det kom liksom med förlossningen och man känner aldrig att man räcker till som mamma. Men vi gör ju vårt bästa, eller hur?

Många mor- och farföräldrar skriver till mig att de önskar att boken fanns när de hade små barn. På den tiden var det ännu mer tabu att säga att man inte var en "lycklig supermorsa". Men de läser boken nu, minns hur jobbigt det ibland var, skrattar åt de härliga stunderna och känner igen sig. Idag blev jag uppringd av en BB-avdelning som ville köpa in boken. Barnmorskan jag pratade med sa "Jag önskar att vi kunde skicka ALLA nyförlösta mammor den här boken med sig hem! Då hade de varit förberedda för mammalivet på bästa sätt!" Vilken fantastisk bekräftelse på att boken uppskattas! Tack för det! ♥

Så här beskrivs boken i bokhandeln: "Malin Meekatt Birgerssons varme og morsomme historier vil røre deg til latter og tårer. Du vil garantert kjenne deg igjen i baksiden ved småbarnslivet. En befriende leseropplevelse!"
 
Nu ska jag pussa på mina barn innan de somnar. Vi har haft en fight ikväll och mammahjärtat svämmar över av dåligt samvete när de somnar. Fan. Man vill göra rätt alltid. Men lyckas inte alltid. Nya tag imorgon! May the force be with me?

over and out.

//Meekatt...
1 kommentar :

  1. Jeg har akkurat kjøpt boken din, etter å ha sett den i butikken i noen uker! Den er FANTASTISK!!!! Og jeg har ikke barn engang, men jeg elsker boken!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!