fredag 30 september 2016

Vi i det gravida laget! ♥

Igår var jag på date med världens goaste kille. Den mest omtänksamma, roliga, mysiga, glada, härliga och snyggaste jag vet - Elton. Och vilken kväll vi hade! Bästa kvällen på evigheter. Tror aldrig jag sett Elton så glad, haha. Vi körde till Lindab Arena i Ängelholm och kollade på RÖGLE BK! Elton hade egentligen ingen aning om vad som väntade mer än att vi "skulle kolla på hockey". När vi kom fram och parkerade utanför arenan och han såg alla människor vrålade han "SKA VI SE RIKTIG HOCKEY MAMMA??! INTE PÅ TV???!!" Haha, superpedagogen Malin hade nog inte varit så tydlig. En överlycklig Elton SPRANG hela vägen in i Arenan. (En blekfet och svettig mamma sprang efter.) Väl inne började vi med ett besök i shopen.


Stylad och redo begav vi oss mot våra platser och Elton studsade fram och sprang upp för alla trapporna, haha. Vi satte oss och lamporna släcktes. När spelarna kom in trodde jag Elton skulle svimma av lycka. "Kolla mamma!!! Eld!! Kolla mamma!!! Nu kommer dom mamma!!!" Inte visste jag att jag hade ett litet Röglefan i familjen. Skånehjärtat klappar stolt här. Elton satt ner, stod upp, satt ner, dansade på stolen, skrek, viftade med armarna, hoppade och dansade lite mer och han charmade alla i sin omgivning med sin "Röglegröna tuppkam" och sina moves. 

 

I pausen köpte vi korv och choklad så att vi skulle orka hålla igång hela kvällen. Matchen började ju vid Eltons vanliga "läggdags" men Marabou saved the day. Tack för det! Jag frågade om han ville åka hem efter andra perioden men fick ett "MEN MAMMA?! DE HAR JU INTE VUNNIT ÄN OCH JAG MÅSTE JU DANSA OCH SKRIKA NÄR DE VINNER!?!" Så vi var kvar till slut och fick både vråla och dansa när segermålet kom på övertid - yeyh! Jag hade ingen aning om att det var så kul med hockey! En kvart in i matchen vrålade jag med.


Vi satt nära ståplatserna och det var jättebra drag på läktarna. Man kunde liksom inte låta bli att vråla och bete sig. Underbart! Vid ett tillfälle hörde jag dock Elton skrika "VI ÄR BÄST I DET GRAVIIIIDA LAGET!!" Eeeeh what?! Detta var alltså Eltons tolkning (bakom öronpropparna) av "Vi är bäst i det grönvita laget!" Hahaha, fina Elton! Så resten av matchen hejade vi på de gravida och den sången fortsatte hela vägen hem till Mellbystrand. (Vi tummade även i bilen hem på att man BARA får svära när man kollar på hockey. Damen till höger om oss sa "satan" hela tiden och här fick vi göra en svärpakt, haha.)

Nu är lilleman på dagis i sin nya fina tröja och biljetten skulle visas upp på samlingen. Bästa kvällen på evigheter! Grattis till vinsten Rögle! Ni vann inte bara matchen igår utan även en stolt och lycklig 5-årings hjärta. Om ni anar hur mycket vi behövde en rolig kväll med bara varandra! ♥

over and out. 

//Meekatt...

7 kommentarer :

 1. Mitt hjärta blev brylepudding när jag läste om er delad lycka. Det stora i det lilla!

  SvaraRadera
 2. Åh vilken härlig kväll ni haft!! Och Heja Rögle! Det är ju mitt gamla "himmalag".

  Mysigt att åka iväg bara ni två.

  Kram på dig katten!

  SvaraRadera
 3. "Vi är bäst i det gravida laget!" HAHAHA, skrattar så jag gråter här! Elton är verkligen helt underbar. Lycko dig som får dejta honom.

  SvaraRadera
 4. Gött, heja Rögle som fått in Meekatt i arenan! ;D

  SvaraRadera
 5. Vilken rolig kväll för er båda. Ensamtid med varje barn är så viktigt och givande för båda parter. Man behöver få tid med bara varandra för att barnen ska få utrymme att bara vara sig själva. Så bra gjort katten. Och extra kul med vinst igår ju! Måste vara era hejarramsor som gjorde skillnaden.

  Kram Annelie

  SvaraRadera
 6. Precis vad du behövde! Är så glad att orken räckte till för er härliga kväll. Om du fungerar som jag så är du ett utskitet äppelmos idag så var snäll mot dig själv. Ta bort ALLA krav. Man måste faktiskt inte ens gå upp ur sängen och hör man ändå det så förtjänas rungande applåder (fasten helt tysta) över prestationen. Hoppas att du får en behaglig fredag. Bamsekram ❤️

  SvaraRadera
 7. Åh det låter som en underbar kväll! Längtar tills min lillfis är större och vi kan hitta på såna saker.
  Kram på dig 💕

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!