måndag 8 augusti 2016

Hej Norge! ♥

Hej fina Norge! Här kommer jag - Meekatt. Nu är det äntligen dags och det är världens bästa känsla. MIN lilla bajsbok...i fina Norge! Nyp mig i armen! Nu är det på riktigt. Jag är så otroligt glad, stolt och tacksam! Tack alla som peppat mig, hjälpt mig och som trott på mig. Tack Agathe som hittade min bok i den där bokhyllan i Göteborg och fångade upp min dröm och tack Pantagruel Forlag som satsar på mig! TACK NORGE för att jag får ta en plats i era bokhandlar och butiker. Och förhoppningsvis i era hem, på era soffbord, på era toaletter och i era bokhyllor...

Den norska versionen är lite uppdaterad. Bland annat en ny början, ett förlossningsinlägg och ett nytt avslut. Lite för att passa en "ny" marknad bättre och för att knyta ihop säcken lite. Här i Sverige vet många som köper boken redan vem jag är. I Norge har de inte riktigt hunnit lära känna mig...än.

http://www.norli.no/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10651&partNumber=9788279008248
 
Om två veckor åker jag till Oslo och jag bara längtar! Jag blev kär i staden sist jag var där och längtar redan efter att sitta på Aker Brygge och titta på människor, sippa rosévin och strosa på stan. Jag längtar efter alla glada människor, vänliga ansikten och alla som säger "Hei!" när blickarna möts på stan. I Sverige hälsar man inte på folk man inte känner. I Norge både hälsar och ler man. Jättekonstigt!

Men ja, allra mest längtar jag såklart efter att få kliva in i en bokhandel och se min bok i hyllan. Så ja, Hei Norge! Här kommer jag! Nu ska vi röra runt i grytan, reta skiten ur prettomorsorna och se till att även Norges mammor får lite efterlängtad egentid - på dass!

Boken beställer ni bland annat här och här.

Wish me luck, tipsa era norska vänner om boken och beställ den för guds skull på norska med, haha. Den är inte bara uppdaterad  den är GEISHA-ROSA med! ♥

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!