fredag 5 augusti 2016

Fredag, Uttråkade ungar & Dubbelmackor?

Då var det fredag igen och det är den sista fredagen på vår semester. Nu drar allvaret igång och från och med måndag är det tidiga mornar och jobb som gäller! Jag längtar efter mitt kontor, efter dagis och efter rutiner. Semester i alla ära men det är INTE bara fantastiskt när man har barn. "Vad ska vi göra idag mamma?!", "Jag har inget att göra mamma!!", "Mammaaaa? Jag har ingen att leka med!" Men vafan!? Skit på er! Jag har inte heller någon att leka med och jag ÄLSKAR det! Öva på att ha tråkigt?! Bygg en koja, läs en bok, lek affär i lekstugan, cykla runt kvarteret eller smygdrick vin i garaget? Det finns ju bara möjligheter när man har semester...

Har man riktigt tråkigt kan man åka in till Halmstad och njuta av en dubbelmacka...

Njutahäftet levererar i år! ;)
 
Igår satt jag i 11 timmar med bokföringen och jag misstänker att Åsa som sköter mina papper kommer svimma av chock när hon får in pärmen. Det är nästan så att jag drar mig för att erkänna att jag äntligen lärt mig skiten och att det numera nästan är roligt. NÄSTAN!
 
Dags att äta frukost och sen lämna barnen till farmor. Jag ska upp till Ullared och leverera fler Meekattböcker (Yeyh!). Tack alla ni som köper och rekommenderar vidare. Har fortfarande lite "nyp-mig-i-armen-känsla" när jag ser den ute i butikerna. Bloggens Facebooksida har jag en tävling just nu där man kan vinna en bok, kika in där! Om två veckor...är det Norges tur! YEYH!! Det är så coolt!! Den norska versionen kan ni förhandsboka HÄR! Dela gärna med er till era Norska vänner! ♥
 
http://www.norli.no/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10651&partNumber=9788279008248
Visst är den fin? ♥
 
Nu - Ullared. Sen ska jag skriva och vägra Tacos hela kvällen! Våga vägra fredagsmys!
 
over and out.
 
//Meekatt...


2 kommentarer :

  1. Köpte mitt ex från Ullared i våras, älskar den!

    SvaraRadera
  2. Det låter inte som du har semester med 11 timmars bokföring och resor till Ullared med boken ;-) Men njut iallafall ordentligt nu sista helgen och pusta ut med att det är ett helt år till nästa gång :-D

    Anna i Gbg....

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!