tisdag 28 juni 2016

Vibrationer, Kaos & Förlossningar!

Återigen kan jag konstatera att jag är 30 centimeter för kort. Inte bara för att få ett mer normalt BMI utan för att jag var på Ullevi igår och såg (INTE) Bruce Springsteen. Hur jävla långa är människor nu för tiden egentligen?! Var jag än försökte klämma in mig så hade jag ansiktet i arslet på en jeansbeklädd rockare. Hur är det möjligt?! Men oh my god - vilken konsert! 4 timmars total lycka. Och jag var inte ens ett stort Springsteen-fan. Men nu blev jag! Bästa konsert jag varit på - slog till och med Green Day. Hela Ullevi vibrerade från början till slut och jag kunde nästan höra mamma sjunga med igår. ♥


Jag som inte ens tänkte åka. Bestämde mig för att strunta i det för att det kändes stressigt och omständigt först...men fick ett ryck i sista stund och åkte upp med Freddy. Bra beslut. Mitt i allt kaos är det skönt att vi kan släppa allt det som är jobbigt och bara umgås. Vi har ju trots allt två fantastiska barn tillsammans och vi måste ju kunna det även om det är svårt emellanåt.

Tack för alla fina mail, kommentarer och meddelanden under Midsommarhelgen. Jag har inte hunnit svara på allt ännu men ni ska veta att jag uppskattar er omtanke massor! Vissa dagar är det fosterställning och söndergråtna ögon - andra dagar är det som vanligt...typ. Min första midsommar utan barnen kändes...vidrig. Känslan när Freddy kom och hämtade barnen efter att vi gjort kransar och ätit glass...är obeskrivligt jobbig. Men man tar sig igenom det och det blir en ny vanlig dag. Just nu är det svåraste det faktum att strandhuset ska hyras ut 4 veckor i sommar...och min enda trygga punkt just nu rubbas. Det känns jättejobbigt.

Över till något lite roligare. Lady Dahmer fick sin bebis häromdagen - stort grattis till det! Hon la upp en bild på Instagram på tavlan som visar vikt och längd och skrev "Födde detta odjur ur fittan". Kan bara älska formuleringen (haha!) för det är PRECIS så det känns när man är där! Ändå skriver alla små söta formuleringar om att "Nu är prinsen här"...bla bla bla. Nu var detta en stor bebis - 2 kilo tyngre än mina har varit och hon gjorde det utan bedövning så att man ens överlever en sån förlossning är för mig en gåta. Fantastiska kvinnokropp! Fatta vad vi kan!? Det är helt sjukt egentligen. En hel människa ska pressas fram genom södra Thailand och man ska le tacksamt över sitt "mirakel". Hallå?! Det känns som att skita ut en 3-rumslägenhet! Det SISTA jag tänkte på i det ögonblicket var små prinsar och prinsessor. Jag ville mer att någon skulle skjuta mig. Men sån é jag...

Nu ska jag komma ifatt med den där bokföringen igen...suck.

Såna é vi, haha. Heja den som vinner! ;)

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. haha .. lika underbar som alltid.

    Höjdpunkten när man ser att du har bloggat !
    Åker ni till solhejdan i sommar oxå ? När?

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!