söndag 5 juni 2016

Mot LALANDIA!

Så var dagen ÄNTLIGEN här! Elton har längtat i 1,5 år och sparat varenda enkrona han kommit över till "Alandia" och nu är det alltså dags. Han har frågat varje dag i över ett år "När ska vi till alandia mamma!?" och nu kan jag äntligen svara "Idag älskling! Nu ska vi åka!" 


I år hoppas Elton att han vuxit så mycket att han faltiskt kan ha rumpan i sitsen, haha

Meekattbilen är packad till bristningsgränsen (för man behöver ju ha halva huset med sig när man ska vara borta i två nätter?!), ungarna är speedade som aldrig förr och jag är oerhört exalterad över att få springa runt i bikini med min blekfeta kropp bland hundratals hysteriska ungar i tre dagar, haha. Men alltså leendet på Elton när han vaknade och insåg att det var idag...är så värt det! Barnen ÄLSKAR Lalandia. Och glada barn = glada föräldrar. Och ja, det finns massor med vin i Danmark. I mataffärerna! Och bra shopping! Och gratis wifi! I will survive! 

Freddy är laddad för hemska vattenrutschkanor och jag är laddad för sol, shopping och iskall öl. Freddy har förberett sig med nya badbrallor och jag har förberett mig med öronproppar, ipren och extra flipflops jag kan ha när jag sitter och filosoferar inne hos getterna. Vi jobbar lite olika, haha. Men barnen kommer att få en jättemysig semester och det är det viktigaste! Allt annat läggs åt sidan i tre dagar. Paus i kaoset. Det behöver vi. 

Klicka för att hitta bra erbjudanden! Bästa semestern med ungarna! 

 Här är min bästa plats i Rödby, Jag har ju tjatat om att få en egen get i 30(!) år...men det händer ju aldrig. När jag gick i lågstadiet hade jag en tjej som hette Nina i min klass och hon hade en egen get. ÅH vad jag var avundsjuk på henne! Hon måste varit världens lyckligaste, haha. 

Nu - frukost och sen ska paketerna smugglas ut i bilen. Vi har ju en liten kille som ska fira sin 5-årsdag på Lalandia! 

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Låter helt underbart! Trots att det är extremt rörigt med folk, ungar och potentiella dödsfällor på Lalandia är det nog ändå en av mina favoritplatser på jorden. Glada barn = glada föräldrar. Njut!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!