torsdag 9 juni 2016

Hej Norge! ♥

Ja, då var den alltså äntligen här. Drömmen! Min lilla bok ska flytta utomlands och det känns lika overkligt som fantastiskt. Den norska översättningen av Meekattboken är klar och omslaget spikat (efter en del diskussion). Jag älskar ju min vita soffbordssnygga bok, haha. Handeln gillar den inte. Vita böcker är liksom inte så praktiskt. Så nu blev det något helt annat. Och jag har nu lyckats bli lite kär i även denna bok. Det är ju min bebis detta med. Fast den pratar ett annat språk och ser inte riktigt ut som "jag". Men den är MIN och YEYH! På måndag-tisdag åker jag till Norge - utan vuxen(!!) och ska få träffa PR-gänget på Pantagruel Forlag och bekanta mig lite med grannlandet. Spännande! Jag har dessutom lyckats fånga upp en norsk bloggläsare som ska få visa mig runt lite och ta en fika ihop med mig! Fler som vill hänga på kanske? ;)
 
 
Tadaaaaa!!
 

 
  Igår var det Biggest Loser. Då passade jag på att trycka i mig resterna av Eltons 5-årstårta. Med sked. Direkt från fatet. Det går bra nu. Beach 2020 - here I come!
 
#Hållvolangernaspända
 
over and out.
 
Snart är det dags för skolavslutning. Hem och tvätta av mascaran så att man slipper se ut som en berusad tvättbjörn när man lipat klart i gympasalen.
 
//Meekatt...
 

5 kommentarer :

 1. Du kan la plocka upp mig på vägen i Gbg!? 😀😀 kram till min "adoptivmamma" (japp, fortfarande lika kul haha)

  SvaraRadera
 2. Meen så typiskt. När världens bästa bloggare kommer hit till Oslo så åker vi på semester till Sverige.. Men boken kommer säkert att göra succé här också, så att du måste komma tillbaka! :) <3

  SvaraRadera
 3. Saknar dig. ❤️ Hoppas du/ni mår bättre snart. Kram

  SvaraRadera
 4. Glad Midsommar önskar jag dig och familjen.
  Hoppas allt är bra.
  Hälsningar Skåne.

  SvaraRadera
 5. Var är du ????????

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!