torsdag 2 juni 2016

And the winner is...

Jag har ju två vinnare att presentera i tävlingen som jag haft i samarbete med Skechers Store i Halmstad! Två vinnare får gå in i butiken och välja ut ett par fina barnskor!

Stort grattis till: Louise Alexandersson med sin prickiga dotter! ♥ Och grattis även till Emma Berntsson som behöver snabba skor till Wille! ♥ Gå in i butiken på Brogatan och hälsa ifrån mig så får ni välja ut ett par fina skor var!

https://www.facebook.com/skechersstorehalmstad/?fref=ts

Butiken har massor med fina nyheter. Följ dem på Facebook och Instagram så håller ni er uppdaterade om allt fint som kommer in i butiken. Och ja, min bok finns att köpa i butiken med så ni kan ju passa på att slå två flugor i en smäll! ;)

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Grattis till vinnarna! Jag var inne och köpte mina första Skechers i måndags och jag älskar dem. Så tack för tips, bästa skor jag gått i! Och jag har breda fötter och brukar aldrig hitta snygga skor så HURRA!

    Kram Emma

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!