torsdag 2 juni 2016

And the winner is...

Jag har ju två vinnare att presentera i tävlingen som jag haft i samarbete med Skechers Store i Halmstad! Två vinnare får gå in i butiken och välja ut ett par fina barnskor!

Stort grattis till: Louise Alexandersson med sin prickiga dotter! ♥ Och grattis även till Emma Berntsson som behöver snabba skor till Wille! ♥ Gå in i butiken på Brogatan och hälsa ifrån mig så får ni välja ut ett par fina skor var!

https://www.facebook.com/skechersstorehalmstad/?fref=ts

Butiken har massor med fina nyheter. Följ dem på Facebook och Instagram så håller ni er uppdaterade om allt fint som kommer in i butiken. Och ja, min bok finns att köpa i butiken med så ni kan ju passa på att slå två flugor i en smäll! ;)

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Grattis till vinnarna! Jag var inne och köpte mina första Skechers i måndags och jag älskar dem. Så tack för tips, bästa skor jag gått i! Och jag har breda fötter och brukar aldrig hitta snygga skor så HURRA!

    Kram Emma

    SvaraRadera