tisdag 3 maj 2016

Hej Alice! (Tisdag)

Förlåt att jag inte skrev igår, men vi pratade ju i telefon. Igår var ingen bra dag och jag var mest ledsen och längtade hem. Men jag klarade mig jättebra, du hade varit stolt över mig. Jag fixade nytt hotell, åkte buss själv, hittade Taxi och samlade en massa vuxenpoäng. Jag behöver aldrig mer vara rädd att åka iväg ensam för nu vet jag att jag klarar allting!

Idag känns allt mycket bättre och mamma har kommit till ett fint hotell där alla är jättesnälla. Idag ska jag skriva MASSOR på min nya bok, sola och längta efter er. Hoppas att du har det bra gumman! I söndags köpte jag en jättefin Barcelonafotboll till Elton. Jag tror han kommer gilla den, han älskar ju att spela fotboll! Jag prutade så att de nästan kastade ut mig ur butiken, haha. Sån é ju jag! Det har mamma lärt mig. När du blir lite större ska jag lära dig att pruta, då spar man en massa pengar som man kan använda till glass...eller vin. ;) Du och jag ska åka till Mallorca någon gång. Alice goes Mallis! Kan ju bara bli underbart. Då ska vi äta glass och pruta hela dagarna.

Vi hörs imorgon hjärtat! Var rädd om pappa och lillebror sån ses vi på söndag. Har med mig en jättefin klänning som du kan ha på skolavslutningen. Älskar dig!

//Mamma.

2 kommentarer :

  1. Jag blir rörd och så glad av att läsa det här! Vilken kärlek❤️

    SvaraRadera
  2. Hahaha 😂😂😂 jag läste lite fel, jag tyckte du skrev att du PRUTTADE, så de nästan kastade ut dig ur butiken 😂😂😂
    Kramar från mig 💕

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!