söndag 1 maj 2016

Hej Alice! (Söndag)

Hoppas att du mår bra! Jag lovade ju att skriva till dig på bloggen varje dag och här kommer min första hälsning. Idag är det söndag och det är sju dagar tills vi ses. Jag längtar efter dig och Elton jättemycket!
 
Igår åkte jag flygplan. Jag var lite nervös över att åka själv men jag tog en mammadricka (eller två) innan planet så det kändes lugnare, haha. Detta planet åkte jag med:
 
 
Jag satt bredvid två personer i 3 timmar och vi sa bara "Hej!" till varandra på hela resan. Så gör vuxna som inte känner varandra. Du hade antagligen hunnit få både en bästa vän, bli kär och få hjärtat krossat på vägen hit. Jag hann dricka en Gin & Tonic och säga "Hej!" till mina grannar.
 
 
När vi hade landat var jag jättenervös över att min väska inte skulle komma. Den kom sist. Skitväska! Men jag blev glad att se den i alla fall och sen blev det buss till hotellet. När jag kom fram ville jag vända i dörren. Det var mörkt och sunkigt och jag fick lite hemlängtan. Men i morse kändes det bättre trots att det regnade.
 
 
Kommer du ihåg att vi sa att man skulle sluta äta gula saker för att gula saker oftast är onyttiga? Den hade inte funkat här för då hade jag fått svälta ihjäl. Till och baconen var gul här. Blä.
 
 
Hela morgonen och förmiddagen regnade det idag. Jag var ute och gick i tre och en halv timme och har nog sett hela Alcudia känns det som. Jag har världens skoskav. Det finns mycket att shoppa här, du hade gillat det! Jag shoppar åt dig så du behöver inte vara orolig! Bästa köpet idag var dock ett paraply.
 
Stranden ser ut så här...med fina rosa solstolar.
 
 
Jag gick till hamnen och där kunde man hyra en båt. Man behövde inte ens körkort! Coolt va? Sen kom jag på att jag inte vet hur man kör båt...så jag struntade i det. Det var nog tur.
 
  Jag har tyvärr tråkiga nyheter. De har dödat Svampbob! Berätta inte det för Elton!!
 
 
Man kan köpa fröer här om man vill odla fina blommor hemma. Tydligen kan man odla tuttar. Det måste ju vara den perfekta presenten till Elton, eller vad tror du? Cannabis kan man också köpa men om tullen märker att jag köpt det finns det risk att mamma blir borta lite längre än en vecka...
 
Jag köpte såklart en ny öppnare. Det hör ju till när man är iväg!
 
 
Men till slut kom solen fram och jag kastade av mig kläderna! Jag vill ju bli brun! Min plan är att sola på dagarna och skriva den där boken på nätterna. Heja mamma? Vattnet i poolen är ISKALLT så du behöver inte bli avundsjuk. Jag ville inte ens doppa tårna.
 
Nu ska jag gå till receptionen och köpa wifi. Sen ska jag ta en Mojito på balkongen och skriva 1o sidor på min nya bok.  Saknar dig och älskar dig!
 
//Mamma.

15 kommentarer :

 1. Haha åh sådana kapsylöppnare har jag sett utomlands också. Ångrar att jag inte köpte någon. Kram från Lisa som fortfarande hoppas att du kommer upp till Norrland 😉

  SvaraRadera
 2. Men va gulligt brev till Alice. Så underbar mamma du e! Hopas du får en underbar vecka!!! /Kram

  SvaraRadera
 3. Åååh!! Adoptera mig!!

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig och rolig mamma du är! Njut nu!

  SvaraRadera
 5. Vilken mysig och rolig mamma du är! Njut nu!

  SvaraRadera
 6. Knark och penisar. Fin hälsning. Du är fan vidrig. Stackars barn att läsa det där. Inte nog med att mamma ska ha "egentid" på Mallorca (supa och ligga runt?), hon ska driva med barnen också. Skamligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, skål på dig Åsa! Du verkar behöva en Sangria och lite egentid du med!

   Radera
  2. Haha, skål på dig Åsa! Du verkar behöva en Sangria och lite egentid du med!

   Radera
  3. Åsa är avundsjuk. Människan har nog aldrig varit hög (på kärlek och lycka såklart), hon behöver nog en drink eller tre och mest av allt - en redig pitt och en fontänis så hon sover gott och får lägre blodtryck. HEJA HEJA DIG MALIN!! Vilken fantastisk mamma du är!❤️ Jag hade älskat att få en sån här hälsning om jag var en liten flicka och mamma var på semester. Jag åker utomlands utan min man och våra barn en gång om året med min bästa vän och ingen lider av det..förutom Åsa. Hon verkar må dåligt av att andra gör saker för sin egen skull och ja, då förstår jag att hon mår som hon gör eftersom dom flesta gör saker för SIN egen skull då och då. Kram kram till dig bästa Meekatt❤️

   Radera
  4. Och Åsa, en penis, är det verkligen vidrigt?

   Radera
  5. Hej Åsa, har du tänkt på att Alice kanske läser kommentarerna också? Så jag håller med dig, stackars barn att läsa det där. Dvs din vidriga kommentar.

   Radera
  6. Vilket illa liv Åsa måste ha...

   Radera
 7. Snälla Åsa... du får ha dina åsikter och tycka vad du vill men har du inget snällt att skriva så skriv inget. Tycker du inte om Meekatts blogg, så läs inte. Kram till dig Meekatt och hoppas du får en underbar vecka. Kram

  SvaraRadera
 8. Varför måste en kritisk kommentar till ett blogginlägg nödvändigtvis vara ett tecken på avundsjuka? Jag bara undrar.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!