onsdag 4 maj 2016

Hej Alice (Onsdag)

Hej min tös! Idag är det onsdag men du sover redan så du läser detta när det är torsdag. Hoppas att du mår bra! Jag längtar efter dig jättemycket! Snart är det lördag och då åker jag hem så att vi kan kramas.
 
Idag har jag haft en bra dag. Jag var trött för att jag skrev hela natten igår. Jag har solat hela dagen och ikväll åkte jag iväg på äventyr. Jag tog en taxi till en annan liten ort och strosade runt. Jag drack och åt gott, shoppade lite och spelade minigolf med ett gäng tyska grabbar, haha. Jag var jättebra - både på tyska och minigolf. Jag köpte ett par snygga Michael Kors-brillor till dig idag som jag lovat. Du kommer se ascool ut! Till Elton blev det en keps med Hulken på.
 
Kolla vilket fint sandslott någon hade byggt på stranden:
 
 
Det var JÄTTESTORT! Såna får vi öva på, haha.  
 
Visst är det fint med alla lyktorna? 
 
Den här stora läskiga dinosaurien fanns på minigolfbanan. Elton hade gillat den!
 
Saknar dig och älskar dig! Snart är jag hemma igen! Nu ska jag sova. Vi rings efter skolan!
 
//Mamma. 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!