fredag 13 maj 2016

Bra energi, Lalandiaplanering & Nutella!

Då var jag hemma ifrån Mallis och tillbaka i vardagen med allt vad det innebär. Jag har massor att berätta ifrån resan men först ska jag komma ifatt med en massa jobb som ligger och väntar. Tack för alla mail som trillar in. Jag vet att jag är dålig på att uppdatera er just nu men det är lite kaos i huvudet och på hemmaplan...så jag väljer att fokusera på överlevnad ett tag till. 

Men yeyh - massor med härlig energi har jag samlat på mig i solen och jag ÄLSKAR den här årstiden! Elton frågar varje dag "Är det min födelsedag idag mamma?!" Om ett par veckor fyller han 5 år och vi har ju hela tiden sagt "Du fyller år när det blir sommar". Nu är det sommar...så nu borde det ju vara födelsedag hela tiden tycker han, haha. Men vi har i alla fall bokat årets höjdpunkt för vår lille 5-åring - LALANDIA! I över ett år har Elton sparat alla sina pengar (typ 40 kronor, haha) och drömt om att få åka tillbaka och nu är det snart dags. Inte nog med att vi ska åka dit - han får vakna där på sin födelsedag! ♥


http://www.meekatt.com/2014/09/mer-lalandia.html 
En bild ifrån vårt senaste besök som ni kan läsa mer om HÄR

 Favoriterna i Monky Tonky Show med Hr Plys!

 Glad tjej som övervann rädslan och vågade åka ALLA stora rutschkanorna

Den 5-7:e anfaller vi Lalandia i Rödby och då är det JAG som gör bomben i alla poolerna. Jag tror dock jag låter bli rutschkanorna efter förra gångens nära-döden-upplevelse. Alice och Elton var mycket kaxigare än mamman som skrek hela vägen ner, haha. Men det bästa med Danmark och rädda mammor är att man kan sätta sig på serveringen och dricka en kall öl när pappan tröttar ut barnen i bassängerna. Och det är ju SOMMAR så man kan ligga ute och päsa i en solstol och jobba på solbrännan samtidigt. Life is good! Det ska bli skönt att få komma iväg tillsammans och bara ha lite kul och släppa allt som känns jobbigt. Vi behöver det. Elton längtar mest efter att bada och det fina leklandet, Alice längtar efter lekplatserna och att få klappa getterna. Och Nutellan. För mina barn för bara äta Nutella när de är på semester, haha. Sån é jag. Här har ni ett bra erbjudande:

https://www.lalandia.dk/sv-se/r%C3%B8dby?utm_source=meekatt&utm_medium=banner&utm_campaign=meekat

over and out. 

//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Åsa & Henrik13 maj 2016 11:54

  Åh vilken lycklig kille. Mina barn älskade också lalandia, vi åkte dit sist du tipsat om det men vi fastnade hos getterna och på lekplatsen med de coola trampbilarna och kom nästan inte in i badet, haha. Ungar! Men en härlig vistelse hade vi! Får bli ett besök i år igen.

  SvaraRadera
 2. ÄLSKAR Lalandia! Mamma dricker vin, pappa badar, barnen somnar tidigt. win - win - win!

  SvaraRadera
 3. Så mysigt det låter!! <3

  Jag har blivit så enormt peppad av dig måste jag berätta!! Jag har nämligen börjat fundera i banorna på att resa iväg ensam en vecka här framöver. Jag är så trött på att vara så ensam och med det aldrig komma iväg på saker jag tycker är kul. Känner mig så extremt begränsad, men efter dina inlägg om Mallis känner jag bara att jag också vill iväg, att jag också kommer klara det!!

  Kram <3

  SvaraRadera
 4. Vi kör också bara Nutella på semestern! Du vet väl att man kan gå in på deras hemsida och beställa egen etikett?! Skickas hem så att man kan printa ut med klistrigt papper och sedan sätta på burken. Tips är ju att skriva namnet så att man kan få ha sin burk i fred - hos oss äter annars pappan upp Nutellan, så detta blir nog bra:)

  SvaraRadera
 5. Vi älskar nutella här :-D
  www.minstorafamilj.se

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!