torsdag 28 april 2016

Vårkväll på stan, Resfeber & Äckliga spindlar?

Igår var det Våryra i Halmstad och jag och Alice var på plats i Skechers-butiken på Brogatan. Det var ju inte direkt vårväder men det kom folk i alla fall som trotsade regnet och moffade tårta, köpte skor och böcker. Supermysig kväll! Tack ni som kom och tack Maibritt med personal för bästa mottagandet och sockerchock deluxe. Alice åt fem bitar tårta och hade så ont i magen att hon inte kunde gå till skolan idag, haha.
 
Ikväll är det dags för "Vårkväll på Sta'n" i Laholm med temat "under utan". Mellan klockan 18-21 ska vår lilla mysiga stad fyllas med glada människor som vill ta del av bra erbjudanden, tävlingar och annat kul. Det är fullt ös inne på Handelsbanken och där finns jag på plats och signerar min bok. Jag har även med mig lite tavlor och vykort till Vårkvälls-priser! Kom in och säg hej! Jag har med mig Maria Wallquist som förstärkning.
 
 
På lördag åker jag till Mallorca. En vecka...med bara mig själv. Ingen vuxen ska följa med. Hjälp!? Samtidigt som jag har världens ångest inför momentet "resa ensam" och det faktum att jag ska vara ifrån barnen i sju dagar så känns det alldeles alldeles underbart. En vecka...med sol...all inclusive...och bara jag. Åh, vad jag behöver detta! Lite läskigt men ljuvligt! I can do it! Jag har mailat resebyrån två gånger och berättat att jag är jättenervös, haha. De har svarat och intygat mig att det kommer gå jättebra. Alla skrattar åt mig när jag säger att jag är livrädd. Jag tror att jag ska slarva bort väskan, komma på fel plan, missa incheckningen, bli magsjuk, åka med fel buss, hitta äckliga spindlar på rummet...
 
Fatta så vuxen jag kommer känna mig på lördag kväll när jag checkat in på hotellet på Alcudia och inser att jag klarat det! Heja mig!? Och efter gårdagens tårtmoffande på Skechers behöver jag ju inte vara orolig att bikinin glider av heller. Volangerna är spända! Beach 2016 - skit på dig!
 
Nu ska jag förbereda Vårkvällen och slå in lite tavlor. Hoppas vi ses ikväll!
 
over and out.
 
//Meekatt...

4 kommentarer :

 1. Härligt med semester, alcudia är så fint! Vilket hotell? :)

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att du är nervös! Tycker inte att det är ett dugg konstigt. Jag hade känt precis likadant, blir svettig i händerna bara jag läser om det. Otroligt modigt av dig att gå emot rädslan och jag är helt säker på att det kommer gå helt fantastiskt!! Det finns alltid hjälpsamma människor precis överallt! Blir något fel finns de säkerligen många som hjälper dig!!
  Är lite avundsjuk på dig faktiskt! Någon gång ska jag också resa iväg själv!!
  Kram <3

  SvaraRadera
 3. Åh, heja dig! Ser fram emot att följa din resa, haha. Finns ju bara en Meekatt! ;)

  Jag kommer förbi ikväll och köper din bok! Då ska du få en kram vare sig du vill eller ej! HAHA!

  SvaraRadera
 4. Vad spännande! Vi var i Alcudia i maj förra året.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!