onsdag 6 april 2016

Halmstad bjuder på isig tystnad!

Se Halmstad Konståkningsklubb i en enastående isshow! Den 15-17 April sätter Halmstad Konståkningsklubb upp showen "Största möjliga tystnad" med manus och koreagrafi av Sofia Hedbys. Nu kan ni tävla om biljetter här!

Under showen kommer ni att få träffa cirkusens charmör Starke Adolf, den exotiska skäggiga damen, akrobater, dammråttor, cirkusspöken och många fler. Ni får följa med både bakom och framför cirkusens kulisser och följa kärleksdramat på nära håll i Halmstad Arena!


Jag och Alice ska gå och titta och nu har ni chansen att vinna biljetter till showen!

Kika in på hemsidan här och läs om showen. Skriv en kort motivering nedan i kommentarsfältet till varför du vill vinna biljetter! 2 st familjebiljetter tävlas ut - en till lördagen den 16/4 kl 14,00 och en till söndagen den 17/4 kl 14,00. Skriv vilken dag du helst skulle vilja gå! Vinnare dras på måndag den 11 april. Lycka till!

over and out.

//Meekatt...

(Tänkte skriva något om att min granne på kontoret lovat nakenchock under showen men det kan ju bli dålig stämning här...så jag låter bli. För sån é jag!)

19 kommentarer :

 1. Jag skulle gärna vilja gå på lördagen tillsammans med min mamma och mina två barn. Dottern älskar konståkning och min mamma behöver komma på ett äventyr. För min egen del är det mest nakenchocken som lockar! *asg*

  Härligt med ett livstecken på bloggen katten! Ta hand om dig!

  Kram Annelie i Varberg

  SvaraRadera
 2. Sofie Eriksson6 april 2016 14:02

  Åh vad mysigt det lät! Jag åker gärna med familjen på showen!! Våra barn skulle älska det! Vi bor i Halmstad och kan båda dagarna. Behöver hända något kul nu känner jag så jag håller tummarna!!!

  SvaraRadera
 3. Jag är med och tävlar och skulle vilja ta med dottern på detta. Hon har varit sugen på konståkning några år men inte vågat ta steget och kanske kan detta få henne att våga prova. Söndagen passar bäst!

  SvaraRadera
 4. Å jag älskar konståkning och har gjort sedan jag var liten ( vilket är väldigt längesedan ) Tittar alltid när de sänder på TV, men det hade varit så roligt att få se i vekligheten dock är kassan inte stor när man är pensionär. Hoppas på vinst kan endast lördagen.
  Ha de gott Meekatt och var rädd om dig. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. På med fjäderboan! Grattis till biljetter till lördagen! ;)
   Maila mig adress på info@meekatt.com så skickar jag dem!

   Radera
  2. Å så glad jag blev, tusen tack, snacka om att jag ska njuta av varje skridskoskär .
   Kram

   Radera
 5. Åh tänk att få ta med familjen men framförallt dottern som själv tränar konståkning på en fantastisk show. Det hade varit toppen att få chansen att åka dit på lördagen.

  SvaraRadera
 6. Hej :) Jag skulle vilja gå på lördagen med min dotter, för min systerdotter är med i showen och min syster fyller just den dagen :) Men även om vi är släkt får vi inga gratisbiljetter.

  SvaraRadera
 7. Jag skulle vilja gå med min äldste son och svägerska med barn. Sonen är väldigt svag för glitter och glamour men detta är ngt han tyvärr känner att han måste dölja i skolan (förskoleklass). Här skulle han kunna få sitt lystmäte i lugn och ro. Vi skulle i så fall gärna gå på någon av söndagens föreställningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gottelina, jag hoppas att du och sonen får biljetterna! Det hugger lite i hjärtat när jag läser att han känner att han måste dölja en sida av sig själv i skolan. Självklart får han gilla glitter och glamour och jag hoppas att om ni går på detta, så ser han fler pojkar där och förstår att det är helt okej för en pojke att tycka om sånt! Jag håller tummarna!

   Radera
  2. Klart att sonen ska få glitter och glamour i sitt liv! Grattis till biljetterna! Maila mig din adress på info@meekatt.com så skickar jag!

   Radera
 8. Mikaela sjölin6 april 2016 15:33

  Jag har själv gått i konståkning för några år sedan va man själv med i showerna skulle jätte gärna ta med mina två prinsar och visa dom vilken upplevelse det är! 😊 såklart skulle även mormor få följa med som också är ett stort fan av konståkning! Vi kan båda dagarna 👌

  SvaraRadera
 9. Jag och min son har INGENTING att göra söndag 17:e april! Möjligtvis finns det lite tårta från hans födelsedagskalas dagen innan att äta upp...men det är ju rätt snabbt avklarat! :) Du förstår att vi behöver hjälp med sysselsättning! Vi behöver några piruetter i våra liv! Och jag vet två till som GÄRNA följer med!

  Charlotte (som är med katt!)

  SvaraRadera
 10. Åhhh.....jag vill vinna!!! Vet precis vilka 2 barn som skulle få följa med och hade Älskat detta!!! Maria som har downs och Alex med ett förståndshandikapp. Goa ungar som hade varit kul att ta med på utflykt 💜 Dagen spelar ingen roll 😉

  SvaraRadera
 11. Lisa Larsson F6 april 2016 19:50

  Jag hade gärna velat vinna så jag kan gå med min mamma som inte mår bra. Hon älskar konståkning och jag med 😍 Hoppas på tur! Båda dagarna funkar för oss 😍

  SvaraRadera
 12. Min åttaåring som knappt kan åka skridskor drömmer om att bli isprinsessa. Kanske hade denna show inspirerat henne att uppnå sin dröm eller kanske fått henne att inse att hon är bra på så mycket annat. Vinner vi så skulle vi helst gå på söndagen.

  SvaraRadera
 13. Låter toppen. Varför ska då jag vinna? Jo, för att jag just nu är världens sämsta mamma. Sjukskriven pga stress sedan förra året och jämt trött och med alldeles för lite tålamod. Är ensamstående så vardagen är inte så rolig just nu, varför det känns extra viktigt att någon gång ibland kunna göra det där lilla extra och få min lille kille att känna sig viktig och speciell. Lördag helst men även söndag fungerar för oss.

  SvaraRadera
 14. Elin Johansson6 april 2016 21:35

  Jag vill gå med sambon och dottern :D en tidig födelsedagspresent till både mig och dottern :) söndagen passar bäst! Kram på dig Katten!

  SvaraRadera
 15. Jag skulle vilja gå tillsammans med två av barnen som jag har varit barnvakt för och fortfarande är. 8år och de känns som mina syskon. Oftast är alla 4 barnen tillsammans men det vore kul att kunna hitta på något roligt med bara två av dom så de får lite egentid tillsammans med mig. Spelar ingen roll vilken dag, funkar vilken som.
  Hoppas på tur.
  /Frida barnvakt till fyra.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!