onsdag 20 april 2016

Bitter, Chokladfrossa & Bra lärare!

Alltså...inte för att vara sån. Men finns det NÅGON bloggare i HELA världen som gjort mer reklam för Geisha än JAG de senaste fem åren? (Kolla min header!?) Jag vet inte hur många ton Geisha jag vräkt i mig, haha. På alla mässor jag stått, på alla signeringar och på alla event så har jag ALLTID köpt Geisha och bjudit på. Geisha är ju liksom jag. Alla förknippar mig med Geisha. Jag får hemskickat massor med Geisha av mina fantastiska läsare och när de släppte kakvarianten höll skafferiet på att sprängas av alla kakor jag fick av vänner och läsare. Jag mailade Fazer inför min stora Krakel & Spektakelmässa då jag bjudit in 50 bloggare och väntade ett par tusen besökare i min monter. Fick ett svar att det inte var intressant att sponsra, haha. Men jag köpte hem såklart en kundvagn full med Geisha och bjöd mina besökare! Och NU ser jag det här:


Vafan Fazer? Jag blir nästan lite kränkt här, haha. Hur valde ni ut de där bloggarna?! Eller är det min bikinikropp ni värnar om och tänker att "Hon har volanger så det räcker, vi skonar henne!"? Man undrar ju... ;)

Solen skiner, jag ska jobba till klockan två och sen ska jag ta en eftermiddag med barnen i Halmstad. Lite shopping, en glass och trams på stan. Det behöver vi!

En nyhet i webshopen - på begäran. Passa på att köp avslutningspresenterna redan nu. På bloggens Facebooksida finns ett erbjudande! En tavla för de lite större barnens vardagshjältar:

 
Och en gammal favorit - till förskolans vardagshjältar:
 
http://www.meekattmedia.com/webshop
Kika in i webshopen för fler designer!
 
over and out.
 
//Meekatt...
 


1 kommentar :

  1. Kan verkligen hålla med! Du om någon skulle ha fått det kitet! !!!!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!