fredag 18 mars 2016

Underverk, Dildos & Grabbar!

Jordens åttonde underverk. Alla barnbidragstagares Mecka...just idag. Och här jag. Whoop! En heldag i Ullared är avklarad och här kommer lite bilder ifrån dagen:
 
Världens bästa Tina! TACK för att du finns och håller mig uppe när jag faller. Alltid! ♥
 
Här spenderar vi kvällen! Mysbrallor, Geisha och Let's Dance!
 
Diskret skyltning, haha. Backade när jag såg skylten och ville gömma mig, haha.
 
Snicksnackade med de här trevliga grabbarna en stund. Passade såklart på att bjuda in dem till festen imorgon. "40 glada brudar och en massa bubbel - klart ni ska va med!". För sån é jag!
 
Sen var det dags för Näringslivsfrukost - Meekattstyle!
 
Goodiebags till gästerna är packade 
 
  Självklart blev det ett besök på M-shop. Imorgon ska vi dra med alla brudarna in i butiken!(Här vill man ju skriva ett roligt skämt om (kn)ullared. Men sån é inte jag!)
 
https://www.mshop.se/
Man blir ju glad redan på vägen in i butiken när man möts av skyltdockor i kvinnosize! Bra butik! Mer sex åt folket!
 
  På tal om sex... Eller TRE var det ju såklart! (haha)
 
Här har vi hittat fina grabbar till imorgon! Två trevliga säljare som har butik precis mitt emot M-shop och har koll på alla som shoppar loss. De fick såklart ett signerat ex av bajsboken. "Till Dildospanarna från Meekatt". Moget. Dem bjöd vi såklart också med imorgon!  
 
Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket! Hoppas nu det kommer lite folk imorgon så jag slipper stå och skämmas i min ensamhet och tröstäta Geisha på bokavdelningen. ;)
 
over and out.
 
//Meekatt... 

1 kommentar :

  1. *skrattar* tack för att du hinner uppdatera här också! Och attans vad du måste ha förgyllt Ullared och GeKås idag! En massa kramar till dig, fina!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!