fredag 18 mars 2016

Meekatt goes Ullared!

Då var jag och Tina incheckade på hotellet i Ullared och laddade för en mysig helg. Jag sladdade upp Meekattbilen på trottoaren utanför och stegade upp och sa "Hej, jag heter Malin. BIRGERSSON." Som om inte de skulle ha en aning. Bredvid mig stod en stor skylt med min bild och info om morgondagens signering, haha. Inte så anonym alltså... Bäst att jag sköter mig.
 
Livet får ta en paus och nu ska vi bara försöka ha roligt! Superfint rum och GEISHA på kudden! Det är kärlek det! Imorgon kommer 38 glada brudar och gör oss sällskap. Nu ska vi anfalla butiken en sväng (dvs köpa sjuka mängder godis som vi kan svulla i sängen ikväll), packa lite goodiebags och dricka bubbel! 
 
 
Ny krönika ute i Hallandsposten - ni hittar den här!  
 
over and out.
 
//Meekatt...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!