onsdag 9 mars 2016

En lyxig tävling!

Ja, jag är ju helt frälst i mina Sketchers med "memory foam" och det finns liksom inga skor i världen som kan mäta sig med dem. Man köper ett par helt nya skor, stoppar i foten och det känns som att man gått i dem i flera år. De sitter som gjutna på foten, är mjuka och sköna och ser lika nya och fina ut månad efter månad. De bästa skorna jag någonsin gått i och jag som normalt HATAR att köpa nya skor till mina "Kalle Anka-fötter" njuter helt plötsligt av att gå in i en skoaffär. Ja, sen är det ju ingen nackdel att de här två pinglorna tar emot en med jättebra service och kärlek! Man vill liksom inte gå hem. Tycker helt klart att jag borde få en liten blogghörna i butiken på Brogatan i Halmstad så att jag kunde sitta där ibland och bara få låtsas att jag hörde till liksom, haha. TACK för en rolig pratstund idag! Ni är grymma tjejer!

https://www.facebook.com/skechersstorehalmstad/?fref=ts 

Idag fanns det en massa fina vårnyheter i butiken! Det är som att gå in i en godisaffär full med praliner, haha. Jag bara älskar alla färgglada härliga skor! Sen väljer jag alltid ett par svarta. För sån é ju jag. Men jag har svarta med illrosa snören och sula - heja mig! ;) Bor ni i Halmstad eller i närheten så ta er tiden att besöka butiken och prova ett par skor! Jag lovar att ni kommer älska dem. Jag bor i mina...typ. 
 
 Ja, ni ser ju! Underbara färger! 
 
https://www.facebook.com/skechersstorehalmstad/?fref=ts

På ena väggen hänger den här grabben. Varje gång jag går in så fastnar jag vid honom, haha. Jag har försökt förklara att han vill flytta hem till strandhuset och pryda min vägg i vardagsrummet istället för att hänga där alldeles ensam i butiken. Jag tror han skulle trivas jättebra med mig där.

Om ni kikar in på bloggens Facebooksida så kan ni vara med och tävla om ett par supersköna och snygga Sketchers med memory foam! Vinsten ska hämtas ut på plats så ni måste bo i eller kring Halmstad. Lätt värt att köra ett par mil för dock. ;)

over and out.

//Meekatt...
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!