onsdag 16 mars 2016

And the winner is....

Då är det dags att avslöja vinnaren i tävlingen om ett par snygga men framförallt galet sköna skor ifrån Skechers med memory foamVi har en lycklig vinnare och det är Sofia Johansson! Stort grattis till dig! Jag har meddelat butiken och det är bara att gå in i butiken på Brogatan 24 i Halmstad och hämta ut din vinst! OBS: Du rör inte skylten där inne med den heta grabben. Den har jag tingat!! haha ;)

https://www.facebook.com/skechersstorehalmstad/?fref=ts

Ni som inte vann - ta en sväng inom butiken när ni är i stan i alla fall! Jag är helt frälst i mina skor och skulle kunna sova i dem. Så bekväma är de. Jag kommer hem och rycker av mig bh:n och alla smycken innanför dörren men skorna kommer jag på sist, haha. Och ja - om inte annat så är butiken lätt värd ett besök bara för att få träffa den härliga personalen!

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Grattis till vinnaren! Jag har provat sådana och de är verkligen sköna, men tyvärr finns de inte i 35.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!