måndag 15 februari 2016

Meekatt goes Ullared! Yeyh!

Ja, ni som hängt med ett tag har ju läst mitt inlägg om Ullared. Eller Gekås...men man säger ju Ullared. Jag minns fortfarande känslan när jag vaknade dagen efter att jag publicerat mina "10 BRA saker med Ullared" och såg ett mail i inkorgen ifrån Boris Lennerhov. Shit!? Jag öppnar INTE det mailet!! Nu blir det slakt av katten....tänkte jag. Men det där är ju en man med humor så det var ingen skada skedd, haha. Och så här i efterhand så är jag oerhört glad över att det blev så uppmärksammat och att jag där och då fick chansen att knyta en kontakt med Boris. För ja...nu är det alltså klart att MIN bok ska börja säljas på Gekås! Yeyh! "Utan ett förlag i ryggen kommer du ALDRIG in i några "riktiga" butiker" sa man till mig. Fast jo, det gör man visst. Om man vill så det värker... ;)

Inlägget hittar ni här: LÄNK

http://www.meekatt.com/2012/08/10-bra-saker-med-ullared.html

Så Norge. Och Gekås. Det går bra nu. Ola Conny-limpan impade inte på gänget här på kontoret så idag bjuder jag på bakelser ifrån Cecilias istället! Socker is the way to go när man ska fira...för tyvärr får man inte dricka sprit på arbetstid... (Eller får man det?!) :)

 

over and out. 

//Meekatt...

12 kommentarer :

 1. Åh vad jag är GLAD över att DU kom dit jag aldrig gjorde med blogg och bok och text på bilen och egna tishor. Jag försökte men gav upp. Heja Heja DIG <3 Önskar dig lycka till med ALLT! Kram fr sö Dalsland :)

  SvaraRadera
 2. ULLARED!!!! Fattar du hur många som kommer se och köpa din bok!?! HAHAH!!! Jag kör en segerdans här uppe i Gävle åt dig!! Jäklar vad bra du är!!!

  SvaraRadera
 3. En highfive på den katten! You go girl!

  SvaraRadera
 4. Hahaha!! Älskar det inlägget! Du är BÄST! Ska du sitta där och signera nåt så man har e n anledning att åka dit? ;D

  SvaraRadera
 5. GRATTIS!!!!!! Älskar bakelserna!

  SvaraRadera
 6. Nu är det drag i morrhåren minsan. Norge och Gekås.
  Hoppas det går bra för katten där nu då. Jag håller alla tummar,tassar och svansar för det.
  KRAM från Norge :D

  SvaraRadera
 7. som egenföretagare avgör man väl själv om sprit är ok eller inte;)

  SvaraRadera
 8. Jag har följt dig i fem år lit drygt nu och är så fascinerad och "stolt" över din väg fram. Oavsett om du är på gala i storstaden eller hemma i soffan med magsjuka barn så har du genom hela den här resan hela tiden varit "Malin". Du förändras inte. Du utvecklas och saker omkring dig händer men du är alltid du och det är inte bara skickligt utan också starkt gjort. Av alla bloggar jag följt så är det din som ligger mig varmt om hjärtat. För du är genuin och härlig. Jag mår bra av dig. Så fort det går bra för andra bloggare så förändras de, hänger på kändisfester och opererar läpparna. Du är alltid du och det är PRECIS därför det går så (ursäkta svordomen) JÄVLA bra för dig just nu! Jag ska vara först i kön på Gekås och köpa din bok när den släpps och kommer du vara där och signera så ska jag tälta utanför i en vecka innan, haha!

  Tack för att du är du. Och grattis till framgångarna!

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 9. Du har eget kontor, där du betalar hyra! Klart man får dricka sprit! :D
  Men du kanske borde gömma det i en kaffehalv? Och eh.. kanske ringa Freddy och be han hämta dig om några timmar... :D (Oj! Bilen är trasig. Jättetrasig. Hjääälp mig) :P

  Har du andra funderingar eller behöver råd så vet du vart jag finns! ;)

  SvaraRadera
 10. Wow, häftigt! Ett stort lycka till!!

  SvaraRadera
 11. Herre gud va roligt för dig bajs Malin =) Detta är du väl värd. Kram Carola

  SvaraRadera
 12. Yeah we! Ännu en anledning att åka till Ullared. Å vad jag ser fram emot att åka dit och köpa din bok.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!