tisdag 2 februari 2016

Lite radio, Lite TV & Lite jag?

Det är mycket kul som händer nu! Först och främst så är jag frisk igen och bara det är ju ett stort plus, haha. Tänkte att jag skulle hålla mig frisk resten av året nu så att jag hinner med allt roligt som är på gång. Så ja, lite färre arbetstimmar, lite fler timmar på gymmet och precis lika mycket vin och choklad som vanligt. Det där med att bromsa farten när man tycker att det man gör är skitkul är jättesvårt. Jag känner ju inte att jag "jobbar" när jag jobbar. För jag har ju som en del säger "inget riktigt jobb".  Jag gör ju det jag älskar. Ja, förutom nu då...när momsredovisningen ska in och jag vill skjuta mig själv. Men i övrigt så älskar jag ju det jag gör och blir nästan lite "nyp-mig-i-armen-glad" när jag hör mig själv berätta vad jag jobbar med. 

Boksläppet gick ju högt över förväntan och det är jag oerhört glad och tacksam över. Nu har jag avtal på gång med STORA kedjor som vill ta in den och det är så overkligt att jag nästan inte tror på det själv. Dessutom finns det nu även ett utländskt förlag som visat intresse och det är ju helt GALET!! Fatta! Min lilla bajsbok!! På ett annat språk. Jag. Är. Lycklig. Ni som inte beställt boken ännu hittar den bland annat HÄR.

http://www.meekattmedia.com/shop/product/lat-mamma-bajsa-ifred?tm=webshop


Nästa bok är på gång och den är så gott som klar. Eller ja, ett första utkast är klart och så fort jag är klar med det som ska göras med nuvarande bok så ska jag kasta mig in i redigeringen på nästa och förhoppningsvis kunna ge ut en ny bok innan sommaren. Den är fullproppad med nytt material och en massa dråpligheter. Inte lika mycket tårar men ännu mer igenkänning hoppas jag på. 

Igår ringde TV4-Nyheterna och ville göra en grej med mig. 2015 var året då jag sa nej till allt. 2016 säger jag JA till allt (nästan, haha) så innan jag ens hann tänka hade jag TV4 hemma i mitt stökiga vardagsrum. Imorgon kommer det pratas om hur folk behandlar varandra på nätet och det är en oerhört viktig fråga. Ett nytt lagförslag ska plockas fram på hur man ska komma åt kränkningar och hat på nätet. Jag har barn som kommer komma in i den världen med sociala medier inom en överskådlig framtid och klimatet måste förändras. Så ja, det är viktigt för mig att engagera mig i detta - även om det innebär apfula närbilder på bästa sändningstid, ett stökigt hem och en dialekt som med stor sannolikhet kommer att textas (enligt min storebror), haha. Jag tror det blir på TV4-Nyheterna kring kl 19,20 imorgon onsdag.


Jag hann inte mer än att lägga på telefonen med TV4 förrän Sveriges Radio ringde. Hallå, vad händer? De vill tydligen ha mer Meekatt i radio så från och med nu får jag lite radiotid varje måndag morgon. Yeyh vad kul! Och jag får prata om vad jag vill - ännu bättre. Lite som en summering av helgen typ. Blir kalas. Bara ett par minuter åt gången men det är ju en bra början. Snart har jag slagit mig in och får ett eget program. ;)

Så ja, jag kan helt ärligt säga att det är lite kul att vara jag just nu. Elton tycker också det är toppen för han blev hämtad på dagis idag för lite TV-tid ihop med mamma. Sen klipps det och konstras med materialet så de där timmarna lär komprimeras ihop till ca 4 meningar/2 minuter. Men lika viktigt i alla fall - man ska ALDRIG acceptera näthat. Aldrig!

NU ska jag skriva den där krönikan som ska skickas in och sen ska jag avsluta för dagen. Sparade in en massa tid idag genom att äta semla till lunch idag. Tack för den Snygg-Johnni på banken! Själen ska också vårdas och där är semlan en viktig del.

over and out. 

//Meekatt...

11 kommentarer :

 1. Om du får ett eget radioprogram så anställ mig!!! Alltid velat jobba med radio haha så nu har jag å kompisen startat en radioliknande pod... som inte är uppe en för SKJUT MIG vad bökigt det kan vara att klippa ibland haha

  SvaraRadera
 2. Fasen va skoj att det går bra för dig - mer Meekatt åt folket! Och bra att du tar i näthatet, beundrar dig för det. Och mycket annat..

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot inslaget på tv om näthat. Min 15-åriga dotter fick en rejäl släng av den sleven härom dan och jag blev så arg så jag nästan vill gråta! Okänd människa som bara bestämt sig för att hata och förmodligen inte inser att han gett en 15-åring så mycket ångest så att hon inte kan sova ensam längre. Aldrig ok. Hur hanterar man det??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad ledsen jag blir när jag läser det. Avskyr näthat. Varför vill man vara elak mot en annan människa och sätta sig bakom en skärm ovh spy galla. Hoppas din dotter mår bättre snart ❤️ Kram Lisa

   Radera
 4. Grattis! Ser fram emot att se och höra dig på Tv/Radio

  SvaraRadera
 5. Stå stark!!! Näthat ät så lågt.

  SvaraRadera
 6. Gratisreklam på TV. Det är bra jobbat. Nu måste man ju kolla in den här bloggen. Det jag inte får att gå ihop är hur någon kan hata en mamma-blogg... Det är ju inte ens kontroversiellt. Det kanske bara blir ett tillfälligt besök för jag misstänker att jag inte är rätt målgrupp. Lycka till ändå med livet och bloggen och kämpa på. /Gunnar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kommer säkert fastna som vi många andra och jo tyvärr så kan man tydligen hata en mammablogg. Vi är nog dock fler som älskar den, en mer ärlig blogg får man leta efter. Så läs och skratta och gråt om vartannat :)

   Radera
 7. Du var toppen på Tv idag Meekat !
  👍🏻👏🏻

  SvaraRadera
 8. Attans att jag missade. Men du sa säkert kloka saker som alltid. :)

  SvaraRadera
 9. Heja Meekatt! Alltid klok och säger rätt saker! Höll på att väcka alla ungar i Laholm när jag vrålade "TYST!! MEEKATT ÄR PÅ TEVE!!" igår!

  Föressten så vill jag oxå äta semla med snygg-Johnni på banken, hahaha. Hur kvalificerar man sig till det? Måste man vara kändis för det? ;D

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!