torsdag 28 januari 2016

Radioprat, Kristianstadhäng & Hosta!

Idag har jag spenderat hela dagen i mysiga Kristianstad och det blev en toppendag! Jag inledde med Sveriges Radio, P4 Kristianstad och "Förmiddag med Jenny". Jättekul! Hade kunnat sitta kvar hela dagen och prata med henne men hon var nog ganska nöjd när jag tog mina baciller och min hosta och gick ut! ;) Vi hann prata om allt ifrån bloggen, boken, familjen, näthat, snor, svordomar och Odd Molly-morsor. Länk till intervju och en del av vårt prat hittar ni här. Vill nu höra alltihop får ni klicka i tablåfliken här och välja rätt program (Förmiddag med Jenny) och lyssna mellan 10,40 och 11,20. Jag svor inte en enda gång - HEJA mig!? Hostade inte heller i sändning. Under alla låtar och nyheter hade jag dock lite attacker, haha.

Efter radion begav jag mig ner till stan för en lunch med min kusin Linda. Vi träffas aldrig så det var jättekul att prata ifatt tiden lite. Sen blev det lite shopping och avslutningsvis en jätterolig fika med ett gäng bloggläsare. Underbara tjejer, jättegod fika på Duvanders och en massa skratt....och en del tårar, haha. TACK för härligt sällskap! Nästa gång blir det vin! ;)


Nu ska jag hosta klart och förbereda lite för helgen. Jag ska bege mig till Köpenhamn och bara ha det gött och vila upp mig. Ska ha ett möte imorgon med en kontakt som kan bli jättespännande och valde att stanna kvar hela helgen...bara för att man kan. Och för att jag behöver vila upp mig i en hotellsäng. Klickade in mig på HotelSpecials och vips så hade jag bokat en hel helg, bara sådär. Bra tips för er som letar hotell till bra priser! Snabbt, smidigt och billigt!

Nästa vecka har jag en massa kul på gång så nu måste krafterna komma tillbaka! Men yeyh - fick massor med ny härlig energi efter den här dagen. Känns så där äckligt bra liksom. Lite som att man förväntar sig att ett plan ska störta in i huset snart...eller att en av ungarna spyr, haha. Det brukar liksom aldrig hålla så länge den här känslan! ;)

over and out. 

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Vi hoppas att inga plan störtar trots att du haft en bra dag. Hemma hos oss är det magsjuka. Jag var först ut... Äldsta dottern flydde till mormor och morfar direkt, och i eftermiddag kom jag efter! Far min gjorde iordning rum 101 till mig medan jag slog mig ner i loungen, haha. Nu ligger nämligen de bägge andra barnen och min fantastiska man ställer upp som ensam sjuksyrra där hemma (tack älskling! ����) Tur det för på tisdag vankas det operation och då måste jag definitivt vara frisk!

    SvaraRadera
  2. Kul att höra dig på radion idag! Tänkte nappat på fikan, fast sen tig jag mitt förnuft tillfånga med två ungar, haha.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!