måndag 4 januari 2016

Kultur, Utbrott & Jättedildos?

Nej, det är ingen "jättedildo" på vasken! Hallå!? Det är en fejkbajs som Elton la där för att skoja med mig. Ni kan sluta maila och fråga. Och ni kan sluta maila och erbjuda mig "äkta vara" istället för "dildon". Jag gillar inte bajs. Faktiskt. Min födelsedagspresent ifrån Elton var att jag skulle få bajsa ifred. Den presenten innehöll en liten twist och det var fejkbajset på vasken som han köpte samma dag på TGR och det faktum att han stod utanför dörren hela tiden och ropade "ÄR DET SKÖNT ATT FÅ BAJSA IFRED MAMMA?! ÄR DET DET?? HAR DU KOLLAT PÅ VASKEN MAMMA??" Nu bajsar ju inte tjejer i alla fall. Vi sitter på dass och tar selfies istället. Eller så låser vi bara in oss för att få dricka kaffe (vin!) och spela mobilspel ifred...men det ska vi såklart inte avslöja. Vi (eller jag) låser sällan in oss med en jättedildo...för att ta selfies ihop med den! Inte ens jag är så impad av snoppar...


Idag inledde vi dagen med världens krig. Alice höll sig vaken till tolv igår och vägrade såklart gå upp imorse. Vi spenderade en timme med att tjata, muta, hota och bråka om det faktum att vi skulle gå ner och ha en mysig hotellfrukost ihop. JÄTTEMYSIGT verkligen. Vi var alla förbannade, svettiga och trötta när vi väl fick ner vår nyblivna 8-åring till frukosten. Fantastiskt. Just då älskar man verkligen att bli igenkänd av sina läsare, haha. "Hej hej, här har vi supermorsan som just nu inte alls tycker om sina barn!" Jag log mitt mentalt störda leende hela frukosten och hatade både barnen, Freddy och mannen vid bordet bredvid som både smaskade och andades in sitt kaffe genom näsan. Varför gör de så?! DRICK kaffet! Andas inte in det!?


Nej, jag eldade inte upp hotellet. Men jag hade lust ett tag. Såna ljud får det att krypa i kroppen på mig och jag förvandlas till en massmördare inombords. Ni kan inte ens föreställa er vilka sjuka tankar jag tänker när jag hör någon sörpla, smaska, slå skeden i tänderna...eller för all del andas för högt. Sån é jag. 


Tack Scandic Rubinen för den här gången! Jag kommer snart tillbaka för en läsarträff! Återvänder alltid till Rubinen - känner mig som hemma där och fullkomligt älskar hotellet och läget! 


Efter utcheckning, ett besök på biblioteket och ett par träffar med trevliga läsare bestämde vi oss för att ägna oss åt kultur. Det är ju lite vuxet och jag behövde lite vuxenpoäng efter morgonens bråk på en 4-årings nivå. När mamman vrålar "Men skäll inte på mig - det var HON som började!!" - då är man fan i behov av lite finkultur. Så det blev Konstmuséet på fina Götaplatsen. Finaste byggnaden jag vet!

Vi inledde med en "fin pyng" som Elton ville fotas ihop med. Pung är också kultur!

Sen hade vi "Kägelspelaren". Verkar vara en kul sport!

Ja, ännu ett verk att begrunda. Kultur gör ju barnen nyfikna...

Mer kultur åt folket! 

Ja Mammamaffian. Det fanns annat med!

På tal om Mammamaffian. Jag visste inte att ni hade en egen butik!? Coolt! 

Vi avslutade Göteborgsvistelesen med lite shopping. Hittade en hylla på Åhlens bokavdelning för "Ikoner". Kunde ju inte låta den passera liksom... ;)

Nu ska jag sova. Om sex timmar är det vardag igen. Jippie. 

over and out.

//Meekatt... 

1 kommentar :

  1. Jag har samma syndrom som du haha. Jag HATAR att höra folk tugga, dricka eller andas haha. Små irriterande ljud gör mig galen, på riktigt! Läste en artikel om det häromdagen och det klassas tydligen som en sjukdom haha. Kommer dock inte ihåg vad sjukdomen hette.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!