torsdag 17 december 2015

Sushikärlek, Orgie & Hålkänsla

Igår åkte jag och barnen ner till Billesholm för en superhärlig kväll hemma hos Betty och Frida. Vi fick snuffa hästmule med 4 ljuvliga islandshästar, klappa kattunge, kela med hundar, äta saffransbullar, lyssna på 650 olika tomtar som sjöng och spelade och skratta en massa. Fantastiska människor! Ibland får man liksom nypa sig i armen när man inser vilka härliga människor man har fått in i sitt liv tack vare bloggen. Tack Frida och Betty för en härlig kväll! Och TACK för världens godaste sushi! ♥ Vem ställer sig och gör 120 bitar sushi?! Galet!


Idag har jag haft pepparkaksorgie i köket med fyra barn. Eltons tjej Olivia blev tyvärr sjuk och kunde inte vara med men Alice hade med sig två klasskompisar hem. Jag insåg dock mina (psykiska) begränsningar i god tid den här gången...

 1. Färdig deg! Whoop!
  
2. Färdig deg in i ugnen!?
 
  3. In med färdig deg i kylen igen. Köp färdiga hjärtan på Konditori Cecilias i Laholm (Mitt andra hem, haha) ♥

 
4. Gör hål till upphägningen. Förslaget var "prova försiktigt med en liten skruvmejsel". Så jobbar inte jag, haha. 

5. In i ugnen en liten stund så att det luktar nybakat i köket. Barnen blir jättestolta över sin duktiga mamma! Ja, man får lura sina barn.

6. Ropa på barnen! "Jag har bakat klart! Kom och dekorera!"

Tadaaaa?

Massor med fina pepparkakor att hänga i granen. Alice åt i och för sig upp nästan alla sina men det var en oväntat lyckad pepparkaksdag i Meekatt Casa. I can do it! ;)

Ikväll har vi varit hos Jenny i Simlångsdalen och ätit god mat (trots BLÅTT ris), skrattat, kelat med hund och katter. Elton körde glassbil...och grät sedan hela vägen hem för att hans veckopeng inte räcker till en sån.Nu - hänga tvätt och sen sova! Den här supermorsan har ingen energi kvar. KOM HEM FREDDY!

over and out. 

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Akta köksbänken när du borrar! Man kommer rätt snabbt igenom....

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!