torsdag 24 december 2015

God Jul, Trekant med okända & Krönika!

"God Jul snygging och tack för all kärlek! I januari kommer jag upp och då ska vi ha trekant! Puss & Kram Meekatt!" Så skrev jag i en bok. Den skulle till Caroline & Fredrik. Ett internt och harmlöst litet skämt. Idag öppnade Caroline sitt paket. I boken stod det "Meekatt". Inget mer. Vi förstår ju alla vad detta innebär... Skjut mig.  Freddy skrattar så att han mår illa här. Varför ska jag ALLTID göra så konstiga saker?! Vem har fått boken och vem har jag nu bjudit in mig till? Och hos vem blir det jävlig dålig stämning ikväll?! Att jag aldrig lär mig...


De senaste dagarna har varit helt galna! Jag har packat böcker så att det värker i armarna, signerat och skrivit personliga hälsningar så att fingrarna nästan domnat och samtidigt förberett för julen och kämpat på med att andas. Men nu är den här. Julen! Och idag tänker jag bara njuta! Det är en tung dag. Men samtidigt den bästa av dem alla. För jag har en 4-åring som ÄLSKAR julen och hans ögon tindrar av lycka idag. Så nu njuter vi bara i Meekatt Casa!

Idag har jag en krönika ute i Hallandsposten och den kan ni läsa här! Vilken ära att få skriva på självaste julafton!

Ha en fin jul allihop! Ät gott, drick med måtta, kramas, ta av det undre lagret i chokladasken, hångla upp Tomten och lägg undan mobilerna! Klaga inte på julvärden. Dansa runt granen. Ring den där personen du har dåligt samvete över att du inte hört av dig till på länge och ta en Samarin mellan julmaten och gröten. Då kan man äta mer. 

I vår familj har vi en tradition med en "julalusing". I år går den till DHL. ;)

GOD JUL! Och tack för all kärlek de senaste dagarna! ♥

over and out. 

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. God Jul till dig härliga människa!! Fick ju boken som jag köpte av dig igår, skulle egentligen ha gett den till min son och hans tjej när de fått barn, typ i feb/mars...men kunde inte vänta så länge utan de fick den idag! Blev en stor succé, E läste lite högt ur den och skrattade gott! Stort tack för den personliga hälsningen, julkram från mig till dig! // Anette <3

  SvaraRadera
 2. Ja inte var det jag heller som fick den hälsningen, trots att boken låg här hemma och väntade igår när vi kom hem. Har väl hunnit läsa ca 100 sidor och gråtit men också asgarvat! Tack för att du valde att ge ut den!
  Kram från Gällivare

  SvaraRadera
 3. Köpte din bok till min flickvän. Dock är det jag som har tagit med mig den in på toaletten å smygläst den där.
  När det blir en uppföljare till din bok så har jag ett tittelförslag: "Pappor vill åxå bajsa ifred" då jag inte får läsa din bok på toa utan att bli störd....
  Med vänlig hälsning, Peter

  SvaraRadera
 4. Hejsan:-)
  Vart var det ni åkte när ni firade julen utomlands? Tack för en toppenblogg:-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Malin
  Världens bästa julklapp gav jag till mig själv....din bok =)
  Så jävla bra alltså
  Många skratt men även en del tårar
  Älskar den
  Du är bäst <3

  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Nu bröt jag ihop så att jag väckte yngsta dottern. Underbart! Inte att väcka henne, alltså, men att skratta så mycket.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!