måndag 9 november 2015

Livebetting, Ösregn & Lugn!

Då har jag landat i Göteborg och regnet öser ner. Fick en halvbra start med en nära-döden-upplevelse. Stressade av tåget, det regnade och jag som ALLTID går till hotellet annars tänkte "Äh, det är en kort resa. Jag tar taxi!" och gick ut från centralen. Där stod 4 likadana bilar. Valde den som var längst fram...för det ska man ju. Välja bolag var det inte tal om då alla bilarna såg likadana ut. 

Min taxichaufför hade kopplat in sin privata ipad i bilen och följde bet365 slaviskt hela den svindyra färden.  Han tittade på sin ipad minst 90 % av bilfärden. Helt sjukt! Jag frågade "Har du mycket pengar på spel eller vill du bara ta livet av mig?" och då skrattade han till lite. På riktigt!? Jävla idiot! Han tryckte bort bettingsidan en gång för att kolla något annat och då låg det en massa barnspel, Netflix och sparbankens app på skärmen. Knappast ett arbetsredskap. Jag blir fan upprörd och vill skvallra för chefen! 

Ny erfarenhet för mig är också att det kostar ca 1 kr/sekunden att åka taxi i Göteborg med en del bolag. Fast ja, då ingår ju livebetting och känslan av att man ska dö. Jakupovic Taxi - lite som ett åkband på Liseberg fast med ospecificerade kvitton. Vet inte om jag betalade för min resa eller satte in pengar direkt på hans bettingkonto..?

Ikväll har jag varit ute och käkat jättegod Thaimat med supergulliga Caroline som jag lärt känna under mina Göteborgsvistelser. Chockade kroppen med både hårspray och smink och efter mina 7 dagars misär med smärtstillande och onepiece var det faktiskt ganska ansträngande. Liten detalj bara. Det REGNAR i Göteborg...Så går man där och tror att man är lite snygg...och så ser man ut som en idiot. En idiot med smink. Jag blir lite matt. Efter en god middag gick vi tillbaks till hotellet för lite vin och skitsnack. De kollade lite suspekt i lobbyn. Jag kände mig som en dränkt katt och skyndade mig in i hissen och tryckte på "top floor". In stiger värsta hunken som doftade nyduschad naken man. Fan. Och där stod vi som två vrak. "Hoppsan, här var det blött!" sa han när han gick in. Eeeh, vafan?! Jag är nyopererad! Jag är allt utom våt kan jag lova! Han försökte trycka på våning 4 - vilket inte fungerade utan kort och jag började fumla med mitt kort och paniktrycka på knappen. Det gick inte. "Jaha, då får du åka med upp till oss!" slängde jag ur mig då. Bra Malin. Han såg jättesugen ut. Alice Cooper på crack...raggar i hissen. Fail.

Jag hoppade ur mina blöta kläder och i pyjamasen när vi kom upp på rummet. Vin, Fredrik Eklund på TV och en massa prat och sen fick jag kasta ut henne för att skriva en krönika. Då åkte jag med ner i hissen...i pyjamas och sa "Jag stannar i hissen så ingen ser mig!". På vägen upp igen stannade hissen på våning 2 och en grabb kommer in. På riktigt!? Någon driver ju med mig! "Hej hej! Ja, här står jag i pyjamas!" sa jag. Som om jag behövde förklara mig för honom!? Jag borde verkligen lära mig hur man uppför sig...

Imorgon blir det en liten läsarmiddag på kvällen. Bor du i Göteborg och är sugen på att komma och äta gott och dricka vin så hör av dig! (info@meekatt.com). Jag lovar att bete mig hyfsat vuxet...och ha kläder på mig. ;)

Nu...ska jag ligga i sängen och kolla på Fredrik Eklund tills jag somnar. Lugnt och skönt! 

over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Vi ses imorn goding! Alldeles för längesen nu!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hahahahahahaha! Tack för morgonens gapskratt. Det behövde jag!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!