onsdag 25 november 2015

I'm Alive!

Förlåt bloggen. Jag är tillbaka i verkligheten efter en vecka med jätteont i magen och 5 dygn på sjukhus. De vet inte riktigt vad som är fel men antagligen fick jag en inflammation i livmodern och det i kombination med att jag har världens klenaste livmoder var inget bra. Jag åkte in i onsdags kväll på akuten och har nog aldrig blivit snabbare omhändertagen än då. Det tog inte mer än 1,5-2 timmar innan jag var uppe på avdelningen - allmänt drogad och trött. 5 dygn med oxycontin, oxinorm, en massa tårar och en massa pling på den där röda "tyck-synd-om-mig-knappen". Hade datorn med mig men orkade inte ens hämta den i skåpet. Åkte hem i måndags och har legat tills nu. Nu har jag tagit mig till strandhuset och ska försöka komma ikapp med lite jobb som jagar mig.

Tack till all fantastisk personal på akuten och på avdelningen. (Speciellt tack till undersköterskan på akuten med de fula rosa tofflorna. Förlåt för att jag sa det. Men de var lite fula. Och jag hade fått morfin. Du var FANTASTISK på ditt jobb ska du veta! Sluta aldrig jobba inom vården! Och tack för att du skylde mitt nakna arsle när vi skulle ta oss genom väntrummet, haha.)

Snart har jag boken i min hand. Det är så spännande nu! Jag har verkligen inte tid att vara sjuk och gnällig mer nu. Nu måste det vara fullt fokus på jobb och boksläpp.

Ville bara lämna ett livstecken. Tack för alla fina hälsningar, kommentarer och mail under de här dagarna! Betyder mer än ni tror! ♥ 

over and out. 

//Meekatt...

11 kommentarer :

 1. Å jag tror att det att du märker, att vi bryr oss om dig, just för att du är du. Vi vill inte bygga om dig, utan köper hela paketet!

  SvaraRadera
 2. Skönt att du mår bättre! Har tyckt jättesynd om dig faktiskt. <3

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att du är på bättringsvägen. Ser med spänning fram emot boken. Stor kram.

  SvaraRadera
 4. It`s so good to have you back! Håll muttolainen frisk nu så blir det snart jul och allt ;)
  (I både mus och hus *host*) :D

  SvaraRadera
 5. Haha jag älskar rosa tofflor och har letar efter det :-D
  Skönt att du mår lite bättre :-D
  Mvh Camilla
  www.minstorafamilj.se

  SvaraRadera
 6. Nu skriver jag på alla ställen jag kan hitta så du "hör" vad jag säger..
  Ta det lugnt, bli frisk och hämta krafter innan du drar på för fullt!
  Var rädd om dig, vi vill ha dig i form och vi saknar dig grymt mycket. Men vi är inte de som ska gå först, du och din familj är prio ett!
  Fullt fokus på dig själv, så du orkar med oss.. ;)
  Bamsekrammen ♥♥♥

  SvaraRadera
 7. uska i halmstad25 november 2015 16:34

  Vad skönt att du är på benen igen. Jag träffade dig kort på akuten och tyckte så synd om dig med dina smärtor. Ville inte säga att jag visste vem du var för jag förstår att det måste vara jobbigt i en så utsatt situation. Hörde att det pratades om att "Meekatt var där" och kände direkt att usch får man inte ens va på gyn utan att bli egenkänd? Men du höll humöret uppe bra trots allt. Fint att du kände dig bra omhändertagen och tack för att du uppmärksammar oss i bloggen. Vi får alltid bara höra det negativa men aldrig det som varit bra.

  Fortsätt krya på dig nu katten!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Åh, vad bra du är som faktiskt struntar helt i bloggen när du är sjuk! Vi finns kvar här när du orkar!
  Härligt att du är på bättringsvägen. Dagarna blir lite enklare när man får vara här inne och samla energi.

  Kram Camile

  SvaraRadera
 9. Gött att halva Sverige följer din livmoder och håller tummarna, haha. Heja den! ;)

  Du är bäst katten!

  SvaraRadera
 10. Lycka till med boken!
  Kryakram

  SvaraRadera
 11. Men du, varför livade du inte upp det lite i väntrummet med ett naket arsel?

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!