fredag 16 oktober 2015

Supermorsan strikes again.

Ibland växer supermorsan inom mig fram och glänser lite extra. Som idag. Till mitt försvar här Mammamaffian...så har jag haft en ganska tuff vecka. 

Alice fick ett brev ifrån Folktandvården med en kallelse. På baksidan fanns den här bilden:


"Åh NEEEEJ!! Inte tandläkaren IGEN mamma!!!" följt av "Men kolla mamma! Vad fina kattungar!!" Supermorsan inom mig vaknar och säger "Ja, de har såna söta kattungar hos tandläkaren. Och om du har hål i tänderna så skjuter de en av dem! Bäst att du borstar ordentligt!!" Mammamaffian står upp och applåderar i sina scholl-sandaler. Men vänta - det finns ingen hejd på den här supermorsan idag! Det kommer mera...

På vägen hem från Laholm idag körde vi förbi en mopedist som hade hjälmen hängandes på styret. Idiot. Alice vrålade i bilen "Titta mamma!!! Han har ingen hjälm på sig fast han har en! Han kan ju dö då mamma!?" Ja, de kan han ju. "Ja, så himla dumt av honom. Det är jättefarligt! Vi borde köra på honom så att han lär sig en läxa!" Alice tyckte det var en jättedum idé och gav mig ett "MEN MAMMA! ÄR DU VERKLIGEN VUXEN?!" Men allvarligt...han hade ju lärt sig en läxa! Men synd på Meekattbilen...

Elton råkade slå sönder min fina ängel idag. Huvudet åkte av och vi hittade inte det igen.

Houston...we have a problem...

Houston...we have a lösning. 

over and out. 

//Meekatt... 


9 kommentarer :

 1. Hahaha du är så sköön Katten! Trevlig helg!
  Som kollegan min myntande här om veckan: ordning & reda- lådvin på fredag! (Även om jag inte dricker vin så kan man köra den)

  SvaraRadera
 2. Haha tack för detta fredags skrattet 😍 och jag håller med dig i allt du säger 👍🏻
  Ha en underbar helg.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Alla sätt är bra utom dom dåliga! 😂

  SvaraRadera
 4. Skrattar så jag kissar på mig!! Du är ta mig fan den roligaste jag vet!! Man kan ju bara älska dig katten!!!

  SvaraRadera
 5. HAHAHAHAHAHAHA!!!! Kattungarna!!! Jag DÖÖÖÖÖÖÖR!!

  SvaraRadera
 6. Hahaha!! Vad fan! Jag tyckte Jag var elak! :D
  O andra sidan: Dom lärda tvistar fortfarande om kommentaren: "pillar du mer nu så sliter jag Er båda armarna! Och det är Inte trevligt. Alls"
  *mummel* Tur man känner det andra barnets familj väldigt väl! (Och ja, barnet är fortfarande lite småorolig ett år senare) :D
  Respekt skall dom ha dom små liven! :D

  Föresten... ängeln... Skönt att se att du är så kreativ och lösningsorienterad!

  Och ja, nu har jag testat. Det är kallt som i en Igloo och noll respons. Me Sad. Me väry sad. Men jag kanske lärde en läxa i alla fall. En vecka eller så till i alla fall... *host* :D

  SvaraRadera
 7. Haha! Ett roligt inlägg men det är ju alltid dina inlägg😀 ha en kul och skön helg💞kram vi hörs

  SvaraRadera
 8. I min familj och i kompisens (tillika mamma till äldsta dotterns kompis) stryper vi varandra med jämna mellanrum. Lite pinsamt dock när kompisen lovade mig (som inte ville se barnfilm på lokala bion) tämligen ljudligt lovade att strypa det barn som ev inte skötte sig. Inget av våra 4 barn mellan 8 och 15 reagerade och jag höll med lagom ljudligt att det lät som en utmärkt idé. Poängen som inte de chockade omkringsittande visste, var att samtliga barn tränar brasiliansk juijitsu - en kampsport som går ut bl.a. på strypningar och lås. Dessutom så är även den minsta betydligt starkare än mammorna och kan besegras endast pga det faktum är att hon väger sisådär 28 kg och är strax över 130 lång... //miia

  SvaraRadera
 9. Det förlorade huvudet är nog karma som straffar dig för kattungarna och mopedisten! :-)
  Erica

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!