fredag 30 oktober 2015

Lycklig grabb, Osmidig Katt & Fula slingor!

Igår hade vi en helt underbar dag! Höstlov...(eller livet) när det är som bäst. En bloggläsare bjöd ner mig och barnen till Skåne för en eftermiddag med hästmys och vi gav oss iväg. Alltså det där med att mysa med hästar är ju som sockervadd för själen. Bara doften får en att må bra. 4 jättefina Islandshästar, en hurtig gammal vovve, överlyckliga barn och vi gav oss ut på promenad i skogen efter att vi fått borsta och snuffa mjuk hästmule. Elton har nog aldrig varit så lycklig, haha. SOM han längtat efter att få rida! 


Efter en lång promenad sa Betti "Så Malin, nu ska du upp! Gå upp på muren där borta så kan du hoppa upp!" Eeeeh? VA? Den här osmidiga kroppen har inte ridit (på en häst då, haha) på över 15 år! JAG KAN INTE! Jag kände på mig att det var en baktanke med att den där stora fina hästen (som knappt var inriden) skulle följa med på promenaden fast ingen skulle rida på den. Jag hade dock inte så mycket att säga till om då jag mötte min överkvinna där, haha. På med hjälmen, upp på muren och tadaaa. Barbacka...med bara en kort man att hålla i. Jag var inte kaxigast i världen där. Men så jäkla underbart! Den känslan alltså,..

Jag var dock inte kaxig nog att låta Betti släppa mig och hon kunde inte hålla i alla 4 hästarna så en fick vi offra. Vi offrade han som var kaxigast:

Lugnast och gladast i världen. Som om han aldrig gjort något annat. Fina Elton!

Förutom 4 fina hästar fanns det en hund och FYRA katter. Katter kommer liksom dit...och vill inte flytta hem igen. Jag kände lite samma sak. Har aldrig träffat människan förr men ville liksom pinka in mitt revir i hennes fina hem med en gång och stanna kvar för alltid. Men till slut fick vi tacka för oss och åka hem. I bilen hem sa Alice "Mamma, kan inte hon bli din nya bästis? Ni hade ju massor att prata om och då kan du ju åka hit och lukta på hästarnas näsor och bli glad när du vill!" Bästa dagen! Tack Betti! Samlade energi för en hel månad igår!

När jag kom hem var jag så lyrisk över dagen att jag kom på den geniala idén att göra slingor på mig själv. Så jag åkte till Maxi, spontanvalde ett paket blonda slingor och åkte hem. Där uppstod lute problem. HUR FAN SLINGAR MAN SIG SJÄLV?! Jag trädde på den snygga mössan och satte igång att dra. Luggen och ena sidan gick ju bra...men andra sidan...och BAK. Hur fan tänkte jag!? Jag är en idiot. En idiot med fula slingor. 


Boken går framåt! Fått korrektur på omslaget idag. Waah! Det är på riktigt nu!! 

Ha en härlig fredagskväll! 

over and out. 

//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Vilken härlig dag! Så underbara människor det finns!! (För att inte tala om hon som bjöd dit dig 😜)

  SvaraRadera
 2. "Och då kan du ju åka hit och lukta på hästarnas näsor och bli glad när du vill" Finaste Alice <3

  SvaraRadera
 3. Ni kan få åka till våra hästar i Ängelholm och lukta på deras näsor precis när ni vill ;) Kram från Maria Hagersand

  SvaraRadera
 4. Ni kan få åka till våra hästar i Ängelholm och lukta på deras näsor precis när ni vill ;) Kram från Maria Hagersand

  SvaraRadera
 5. haha ÄLSKAR den sista katten så busig :) själv myser jag med min hankatt Brorsan i soffan vi slåss om pälspläden :)

  Idag har jag kökstips på bloggen :)

  Ha en fin ny höstvecka !

  LOVE Maria Inredning - it's Swedish for decor

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!