söndag 11 oktober 2015

För det är jag väl värd?

Ibland ser man saker som man bara måste ha. Ni vet känslan...att man inte kan leva utan den där grejen. Ungefär som den där pruttpistolen ifrån Minions jag såg på Maxi igår. Kan vara årets roligaste grej. Jag fick dock inte köpa den för Freddy som skämdes över mig när jag smög bakom folk inne på Ica Maxi i Kristianstad och gjorde fisljud. Hysteriskt roligt...i min hjärna. Jag SKA köpa en sån!Idag såg jag en annan sak som man inte heller kan leva utan. Oh. My. God. Så nära sexuell upphetsning man kan komma! Här kunde jag dock inte behärska mig utan beställde direkt."Kristallprydda hörlurar med 24 karats guldplätering(!), handsfree och mp3-kontroll från BassBuds. Jag älskar BassBuds för det är skitbra ljud och de är de enda lurarna som är sköna att ha i öronen. Alla andra skaver, åker ut och känns obekväma. Dessa känner man inte ens att man har. Jag har spanat på dem jättelänge men nu fanns de på Campadre och då blev det det läge för ett "Varsågod Malin önskar Meekatt!" Jättelänge sedan min snålchef skämde bort mig så nu var det liksom dags. Sänkta från 2 299 kr till 469 kr! Hallefuckinglujah! Jag har dem i vitt och jag ÄLSKAR dem. Och ja, jag använder ju hörlurar jämt för att slippa höra folk smaska, sörpla, hosta, tugga tuggummi och andas...typ...så det är en bra investering - både för mig och min omgivning. ;)


Alltså - hur har jag kunnat leva utan dessa? Kika in på Campadre (<-- länk) om ni inte redan gjort det. Massor med bra erbjudanden på märkesgrejor till bra priser. Just nu är det erbjudanden från bland annat BassBuds, Converce, Marc By Marc Jacobs, Geggamoja, Tommy Hilfiger, Edblad mfl. Kläder, väskor, leksamer, inredning, smycken och en massa annat. Julklappstips! Jag har skickat mail med tips hela dagen till Freddy! Heja mig? ;)

Nu ska jag natta barn! Klockan 20 är det partiledardebatt och då ska de SOVA!

over and out.

//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Haha, misstänker att minstingen kommer få en sån pruttpistol i julklapp, så jag måste hitta ngt ännu värre till kusinerna som kan plåga deras föräldrar i all oändlighet :D

  SvaraRadera
 2. Johanna Lovén11 oktober 2015 20:38

  Åååååh!! Kan inte heller leva utan! Varken pruttpistolen eller lurarna! Tack för tips! Makens julklapp till mig beställd! ;D

  SvaraRadera
 3. En sån pruttpistol fick sonen i julklapp förra julen, det kan vara jag och sambon som tycker den är roligast ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!