torsdag 29 oktober 2015

Feberfri, Fulgråt & Företagshäng!

Feberfri - yeyh! Äntligen! Började bli lite tjatigt att vakna som ett vrak varje dag. Jag ser i och för sig ut som ett vrak idag men det är resultatet av en timmes fulgråtande till Grey's Anatomy igår. Man sätter sig ner i soffan med en kopp kaffe och 20 minuter senare fulgråter man, mascaran rinner ner i bh:n och man får ingen luft. Tack som fan Alex.

Jag har fått massor med mail efter gårdagens krönika i Hallandsposten. Tack för delningar och respons! Många verkar känna samma sak och det ju lite hopp om mänskligheten.  En del blir förbannade. Jag återkommer till den diskussionen för den är viktig.

Idag tog vi sovmorgon. Alice har haft en kompis här inatt och nu laddar vi för att åka och mysa med hästar i Skåne i eftermiddag. Elton har pratat "skäuunska" hela förmiddagen. Inte alls tjatigt det där... "Mamma!! Mamma!! Så hääääuuur laaaautåååår daauu!!". Vafan?! Skir på dig Elton!

Ikväll ska jag ha lite höstmingel i strandhuset för lite företag. Planen var att bjuda på lite mat men febern kom i vägen. Nu blir det bubbel och choklad. Kan ju aldrig vara fel?

over and out.

//Meekatt... 

2 kommentarer :

  1. Ja med bubbel och choklad blir det säkert en superlyckad kväll. Tur du hade feber ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. skönt att febern lämnat er, vi fick den påbesök nu. det suger, det suger så otroligt. Höstvädret visar sina bästa sidor med +15 och här sitter vi inne och trycker i oss burana :(

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!