lördag 10 oktober 2015

Bästa veckan, Fladdermöss & Snoppar?

Ja, då var jag hemma i Mellbystrand igen efter en toppenvecka i Stockholm och svävar lite på lyckomoln. Jag har fått massor med bra saker gjort i huvudstaden. En härlig middag och partykväll med mina bloggläsare, bra möten med samarbetspartners, lyx på Clarion Hotel Stockholm som är det bästa hotell jag bott på i Stockholm, skön egentid/skrivtid och mys! Men ja, viktigast av allt - mötet med förlaget! Wiiih! Det BLIR en Meekattbok och om allt klaffar så har jag den ute lagom till jul! Känns helt galet att det är så nära. Har varit dröm sen jag var liten och att nu vara så nära...är både fantastiskt och läskigt. Tänk om ingen vill köpa den?! Tänk om alla dissar den? Tänk om det finns stavfel i den?! Ångest och total lycka på samma gång. På fredag ska jag skicka in mitt manus som består av mina (till viss del omskrivna) mest lästa och uppskattade inlägg på bloggen - blandat med krönikor och ännu ej publicerade texter. Skratt och tårar. Humor, famljelivet, mammamaffian och sorgen i en salig blandning - för sån é ju jag! Så ja, vänta nu med att köpa julklappar tills boken är ute i handeln! ;)

Idag har vi varit i Kiaby och levererat mitt fula beiga Kinderägg till en ny (o)lycklig ägare, haha. Det är en kompis som förbarmat sig över den och en händig sådan så det där gamla aset lär väl tuffa på ett par tusen mil till. Jag som ville döda den. Själv. Jaja, grattis Kiaby till gamla Meekattbilen! 

På vägen dit stannade vi till vid Tykarpsgrottan. Jag har inte varit där sen jag var liten och skröt i bilen om hur spännande det skulle bli. Delar av Ronja är inspelad där och det finns MASSOR med fladdermöss!

Det var stängt. Jippie. 

Ikväll har Elton förberett sig inför morgondagen då han ska på TVÅ kalas. Hur lyxigt som helst när man är 4 och kompisarna fyller år. Han har köpt presenter och kort och målat och skrivit sitt namn själv. Heja EOLNT, haha.Rita något riktigt fint till Axel nu hjärtat! Ett paket eller en tårta kanske? Sen gick jag och stekte pannkakor...


 

Jag är liiite tveksam till om detta är ett bra födelsedagskort till en dagiskompis..? "En gammal gubbe med stora tuttar och en lång snopp med pung!" Han är ju duktig på att rita. Och detaljerna är ju på plats. Elton är JÄTTENÖJD med kortet...

Pappa får fan lämna på kalaset imorgon! 

over and out.

//Meekatt...


4 kommentarer :

 1. Hahaha, vilket konstverk! Synd han måste ge bort det imorgon så ni inte kan hänga det på väggen ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Som alltid läsvärt... jag ska köpa din bok. Det bestämmer jag här och nu. :D
  Fast nu säger jag godnatt från Norgelandet. :D

  SvaraRadera
 3. ALLA mina vänner ska få boken i julis! Perfekt! Tack kissemiss!

  SvaraRadera
 4. Jag skrattar så att tårarna rinner Vilken kille!!!! Klart han ritar det finaste han vet eller var det kan.....

  Norrlandsmorsan

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!