tisdag 8 september 2015

Tävla om en höstweekend i Göteborg! ♥

Vi har blivit över 8 000 gillare på Bloggens Facebooksida och detta ska firas med en tävling såklart! Tack alla ni som hänger med på FB och kommenterar och mailar! Den kontakten med er läsare är oerhört värdefull för mig och har förutom att ha lett till många härliga diskussioner och skratt också lett till nya bekantskaper som jag uppskattar något oerhört. Det är ju trots allt lite ensamt att vara egenföretagare och i brist på arbetskamrater får jag min feedback ifrån er - här på bloggen i kommentarsfältet och på Facebook. Så tack för att ni gillar, delar och kommenterar! Utan alla er som tar er den tiden skulle bloggandet vara väldigt långtråkigt. ♥

Nu till tävlingen! Jag ÄLSKAR Göteborg och jag ÄLSKAR Scandic Rubinen. Mysigaste hotellet, jättesnygg inredning, supergod mat, proffsig personal som man känner trivs med sina arbeten och har kul ihop. Man känner sig alltid välkommen och uppskattad och ja - man sover gott, får stans i särklass bästa äggröra på morgonen och balsam serverat när man vaknar med knullrufs deluxe. Inga andra hotell kan mäta sig med det. Sen ja, hotellet ligger mitt på Avenyn och 1 minuts promenad ifrån min absoluta favoritplats - Götaplatsen. Och dessutom ligger hotellet mitt mellan Systembolaget och Espressohouse. Vem behöver mer? ;)


Nu ska vi tävla ut en Höstweekend där en vinnare får TVÅ härliga nätter på Scandic Rubinen. Det gäller en fredag - söndag och inkluderar ett dubbelrum i den nyrenoverade fina delen av hotellet samt stans bästa frukost för 2 personer.

Relaxavdelningen intill gymmet med bastu
 
Så här tävlar du:
 
1. Gilla Scandic Rubinen på Facebook HÄR för att ta del av bra erbjudanden och inspiration. (Alla får vara med och har du inte FB får du helt enkelt gilla dem irl istället.)
 
2. Fundera på vem du skulle vilja ta med dig på en lyxig weekend i Göteborg (mig!?) och skriv en kul motivering i kommentarsfältet här på bloggen.
 
3. Tipsa era FB-vänner om tävlingen genom att dela detta blogginlägg! (Har du inte FB så får du helt enkelt prata med folk på riktigt - alternativt maila länken till ett gäng vänner.)
 
Tävlingen pågår till och med den 20 september och en vinnare meddelas här på bloggen dagen efter!
 
Lycka till!
 
over and out.
 
//Meekatt...


113 kommentarer :

 1. Såhär är det! Träffade min kille Mars 2014. Blev ihop typ direkt! Han hade inget att säga till om när jag och min dotter på 2 år knackade på dörren 😂 sen blev jag gravid typ direkt och tvingade honom till ett husköp, ha ha
  Vad han inte visste var att då flyttade vi in med mina vänner (två hästar, två gigantiska hundar och två katter) han har bara sett mig i gigantiska mamma trosor och urtvättade bh:ar... Om vi vann denna tävling så skulle jag till och med offra mig till att köpa sexiga underkläder för att se hans min. Han gick från party varje helg till bajsblöjor 7 dagar i veckan...

  SvaraRadera
 2. När hösten kommer är det extra kul att shoppa...
  Så på denna vinsten får jag hoppas...
  En helg med en person som får mig le...
  Och vi stadens alla affärer chansen ska ge ..
  Två nätter med massa vin och skratt
  Kanske blir det du... min katt ;)
  Håller nu alla tummar och tår...
  Att vi tävlingen vinna får ;) ...

  SvaraRadera
 3. Efter en turbulent vår o sommar då skilsmässan var ett faktum. Men efter mycket prat och ännu mer prat så har vi rivit de papperna. Vi går en ljusare framtid till mötes tillsammans. Och kanske kan vi få fira vår åtonde bröllopsdag där.
  Håller tummarna för oss

  SvaraRadera
 4. Jag skulle ta med mig min sambo Jimi. Vi har precis fått vårt andra barn, vilket innebär väldigt lite tid för varandra. Han har även precis fått veta att hans jobb, Dormer Tools, ska lägga ned så jag tycker att han kan behöva piggas upp lite ☺️ /Pernilla Rohde

  SvaraRadera
 5. Haha, man ska ta alla chanser. Så here we go: Jag vill till Scandic Rubinen. Och jag vill dricka vin och prata viktigheter och oviktigheter med DIG katten. För att du är vacker, rolig och klok. Men du är ju gift så jag inser att det är en ganska liten chans att det kommer ske. Men jag VILL det och då ska man säga det. Och jag kan sova på golvet så du behöver inte bli rädd! *asg* ;)

  /Håkan

  SvaraRadera
 6. Detta skulle passa som handen i hansken... Min underbara mamma fyller 60 år nu i september och vad hade varit en bättre present att ge henne.
  De hade varit så underbart med lite mor och dotter tid efter alla tråkigheter som varit.

  SvaraRadera
 7. Jag är så trött på att vara gravid och även om jag ser fram emot att få träffa vår lilla bebis i höst så ser jag även fram emot VIN! Jag vet redan nu att jag och sambon behöver få lite tid tillsammans och min mamma kommer vara världens bästa barnvakt. En helg i Göteborg med honom är min dröm just nu!

  SvaraRadera
 8. Åh my gawd! Det där skulle ju lösa alla mina födelsedagsproblem. Fyller 30 den 2:a oktober och har nada aning om vad fan jag vill göra. Det här är ju perfekt, jag kommer undan allt födelsedagsfolk och jag känner att jag faktiskt gör något speciellt istället för att ordna "kalas" och låtsas vara tacksam för att jag inte längre kan kalla mig 20-åring... ... ...
  30... Vilken åldersnoja jag fick nu, det här var inte okej.

  Nä, skulle jag vinna det här skulle jag bosätta mig i relaxavdelningen med x antal flaskor vin och supa mig ung igen.
  Sambon skulle väl vara den som får följa med så jag har någon som håller koll på mig, han har redan varit med om min allra värsta sida så han är härdad (hrm, låt oss säga såhär; att vara laktosintolerant och bokstavligen häva i sig mjölkdrinkar blir den värsta katastrof man förväntar sig ska hända... det var synd om min toalett och sambo den kvällen, jg minns inget av det hela så jag skäms inte ;P ) .

  Det är iaf vad jag skulle göra om jag fick den här möjligheten. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast när jag tänker efter, skit i sambon... jag hade tagit min bästa vän som är i behov av en blöt kväll på stan lika mycket som jag. Hon har nyligen separerat från sin man och är i det stadiet att det kliar i fingrarna efter något som inte drivs av batterier. Vi behöver härja i göteborg där ingen vet vem vi är och bete oss som om vi vore 15 år med falskleg.

   Radera
 9. Massa skratt jag vet att jag får
  När jag på Rubinen med bästa Malin går
  Att få stanna hela natten
  Och dricka hotshots med Katten
  Är en dröm jag nu kan nå
  Vad säger du Meekatt, är du på?

  SvaraRadera
 10. Nu vet jag inte om min kommentar kom med :/ så jag får klottra ihop det igen!

  Måste man ta med sig någon!? Jag hade gärna åkt SJÄLV, ta en paus från alla "3" barnen för första gången på flera flera är ( i barnaskaran är gubben inräknad ) ;) annars är den ända jag kan tänka mig att ta med mig som förtjänar detta mer än jag, min mamma! Hon som går på knäna efter att hjälpt mig med alla "3" barnen genom åren :D detta hade vart rena paradiset!!

  // Charlotte

  SvaraRadera
 11. Jag skulle ta med mig min väninna som också är ensamstående mamma till 2 busar som jag. =)
  Vi behöver komma iväg en sväng bara för att få vara 2 vuxna människor, utan att bli avbrutna hela tiden. ;)

  SvaraRadera
 12. Jag hade velat ta med min bästa vän Ervina(bff sedan 21 år tillbaka) som jag tyvärr träffar alldeles för sällan. Jobb, barn och livet i allmänhet har kommit emellan och detta hade varit ett förträffligt tillfälle att minnas och återuppliva alla galenskaper vi gjorde oss skyldiga till när vi var 20 och totalt bekymmersfria. Som när vi bodde på hotel på nyårsafton (nattklubb i källaren) och smugglade upp alla tjejkompisarna för förfest på rummet, sov i hennes bil när vi festat på annan ort, körde hem tidigare nämnda bil utan ljusen som hade gått sönder mitt i natten vid nästa fest, hon rekade ev känslor hos den jag var intresserad av och blev senare brudtärna på mitt bröllop när jag gifte mig med honom.
  Att unna sig hotellhelg med kompisen gör man ju aldrig. Familjen kommer alltid först i såna lägen, de har en tendens att bli lite sura annars ;), men hur ofta önskar man inte att man kunde göra båda.

  Kul eller ej, jag hoppas jag vinner, för det hade varit så jävla kul :)

  Kram Katarina

  SvaraRadera
 13. JAG VILL ÅKA MED DIG KATTEN!! Är så avis över helgen och vill också skratta och dricka vin med min idol! Du är en stor förebild och jag skulle bli världens lyckligaste om jag fick spendera en helg med dig du kloka vackra människa som får mig att resa mig upp på morgonen när allt känns skit. Jag tar med vin och lovar att vara tyst när du behöver skrivro!

  SvaraRadera
 14. Med en man som ständigt jobbar ( egen företagare), 3 (ibland) fantastiska barn, jag som student ( vilket betyder typ inga pengar) och ett hus med ständigt renoveringsbehov så finns där inte riktigt tillfälle för oss att bara vara vuxna.. 😊 Hade mer än gärna spenderat en helg i Götet på ett härligt hotell som Scandic Rubinen. Please make it happen! Kram ( handsprit ingår) Ann-Sofi Ellertsson

  SvaraRadera
 15. Jag behöver kompensera min kompis Pernilla med ett par nätter. VARJE gång vi ska götta oss och bo på hotell så lyckas jag bli SJUK!! Två gånger i år har jag lyckats med det konststycket...Då blir de fan varken party eller knullrufs deluxe kan jag tala om ;) Nu har hon dessutom gått och blivit fattig student så det vore toppenkul att överraska henne med en hotellnatt och överdos av viiiin! Och kan hon bara en natt får mannen min komma och avlösa henne efter första natten och ta hand om raset/spillrorna som är kvar av mig :D

  SvaraRadera
 16. Jag skulle såå gärna vilja överraska min samb.. nej, man! Haha. Vi är alldeles nygifta och ska eventuelltt iväg på bröllopsresa, MEN jag är livrädd för flyg och kan inte ta massa piller eftersom jag också är alldeles nygravid. Hade varit så kul att ge min fina man den här presenten. Han passar upp på mig dygnet runt och är värd att bli lite bortskämd :)
  /Sofia

  SvaraRadera
 17. Jag och min man ska till Götet i oktober för han ska rätta till sin ryggtatuering hos världens bästa Marika. Grejen är den att han har en ängel på ryggen och hon ser ut som om hon hållit i en granat för både händer och fötter ser ut som sprängskador. Hade ju varit superskönt med hotell att slicka sina sår på :) Ligger ju hyfsat nära tatueringstudion oxå. Själv ska jag oxå göra en liten ny runt vristen ;)

  SvaraRadera
 18. Med en 12-åring som har dyslexi, hade det inte bättre kunnat bli. Med en hotellövernattning så att man på dysleximässan kunnat gå, utan att känna att pengarna är för få. Den äger rum nu i höst och mitt problem hade, vips, varit löst.
  Att istället kunna ge min 12-åring en helg i Göteborg, kunna fika och mysa på stadens torg. Det hade varit underbart att slippa betala för att sova om natten, och jag hade gärna bjudit dig på räksallad som tack " Katten" 😊

  SvaraRadera
 19. Fan jag vill åka med frun och lämna barnen hos barnvakten! 2 nätter att få sova utan små barnfötter i ansiktet hade varit himmelriket. O vill hon inte sova 2 nätter är du välkommen att sova skavfötters.

  SvaraRadera
 20. Hade varit super att vinna till mig och min man Tomas. Då han behöver komma bort efter sitt 30 årsfest den 31 oktober, som även är hans födelsedag ;) Speciellt då han inte har en fru som vet vad städa är och en son som förlägger hans verktyg.

  /Erica

  SvaraRadera
 21. Jag vill ha med mig min särbo. JAG har varit skitduktig och målat mitt hus med tillhörande uthus heeeeeeeela jävla sommaren mellan skurarna - utan att få psykbryt en enda gång! HAN är skitduktig just nu, spannmålet tröskas och potatisen är på väg upp (han är bonde), jobbar nästan dygnet runt i alla sorters väder. Psykbrytet är nära. Eftersom vi är SÅ duktiga behöver vi snart pusta ut tillsammans! :)

  SvaraRadera
 22. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 23. Skulle vara mysigt om jag vann detta. Då skulle jag ta med mig min älskade Bosse o fira våra 3 år tillsammans. Vår 3-årsdag är den 14 okt. Så om jag vann skulle vi nog åka helgen efter det.

  SvaraRadera
 24. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 25. Jag skulle gärna åka med dig, Malin!!!
  Mina mossiga kompisar har aldrig tid att åka iväg, så jag får aldrig chansen att vila från familj och hem, och göra sånt jag tycker om ( shopping, mat, vin, festa hårt och sova länge).
  Vill du inte följa med så får jag väl ta med maken, även om det minskar chansen att bli full, men ökar chansen att få ligga (eller???).
  Eller så tar jag med mig ett annat Meekatt-fan från Stockholm, och drar ihop en Meekatt-träff I Götet, så jag vet att jag får festa med likasinnade ;-)
  Säger bara, ALL IN!!!

  SvaraRadera
 26. En?? Jag hade tagit med hela gänget till Göteborg!! Mammor på stan med vinboxen under armen! Lycka till Göteborg. :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du mig?
   Ja, en som får dela rum med mig, men skulle självklart bjuda med alla som vill!
   Ju fler, desto bättre!
   Men jag kan tyvärr inte bjuda på hotellrum ;-)

   Radera
 27. Jag fyller 40år i januari och har sån jävla ångest för detta. Vill inte bli uppvaktad med en jättestor fest, utan en helg i Göteborg med min älskling där jag kan bara vara jag och inte mamma Anna eller kollegan Anna eller tänka på att skjutsa till olika aktiviteter som dottern ska på. Utan bara JAG! En helg där JAG kan känna mig bortskämd. Sen är det ett STORT + att det är min favvo bloggares favorithotell!!
  Håller tummarna!

  SvaraRadera
 28. För 1 år sen flyttade jag och barnen upp till hallsberg från underbara halmstad för att få bo ihop med min kille/barnens pappa. Jag lämnade alla mina vänner, släkt och familj som står Mig väldigt nära. Allra jobbigast var att lämna min bästa vän. . Min mamma! Det går inte en dag utan att jag saknar henne! Att få vinna en weekend i gbg och få ta med min mamma hade betytt så himla mycket! Tänk att få vara cissi för en helg och inte mamma cissi 24/7! ;)

  SvaraRadera
 29. Skulle ta med en kompis, som precis som jag, behöver få komma bort från alla måsten några dagar. Å Göteborg skulle passa oss perfekt. Shopping, fika i Haga, strosa runt, äta gott, tjöta o bara njuta utav livet. Vem det är som får följa med kan jag inte avslöja då jag tänkte det skulle få bli en överraskning. Men Vi behöver det 😃

  SvaraRadera
 30. Min syster och jag har haft otroligt mycket kul ihop genom åren, men nu var det ett bra tag sedan vi fick till det! Om ca 1 månad föder hon sitt andra barn och det hade varit så fantastiskt roligt att få överraska henne med en "Partymedsysterhelg" när hon är redo för det. Håller tummarna för allra käraste syster & mig :)

  SvaraRadera
 31. Jag skulle vilja ta med min alldeles nybakade man dit
  I lördags hade vi bjudit in till 40 års fest (jag fyller 40 den 3 oktober) men då vi skulle ha festen i tält på trädäcket, så ville vi inte vänta till oktober
  10 minuter efter att gästerna kommit så kom prästen
  Det spekulerades i om jag hade lurat någon att det var utklädningsfest eller om det rent av var en trubadur som kom, då hon hade gitarr i handen

  Så där på trädäcket i regnet efter 7 år tillsammans lovade vi att älska varandra tills döden skiljer oss åt
  Att få fira det i Göteborg hade varit störtkul

  Kram Jill

  SvaraRadera
 32. JAG vill vinna <3 Och ta med min flört som jag har på G :) Som fembarnsmamma och strax trebarnsfarmor behöver jag en helg att andas i. Och DET hotellet. OMG! Love fr sö Dalsand.

  SvaraRadera
 33. örhållandet med min sambo har gått upp och ner,
  efter 13 år tillsammans så vet vi att sånt sker.
  Vi är på väg upp efter en stor dipp,
  vem vet man kanske kan få sig ett stripp.
  Vi skulle behöva lite tid bara han och jag,
  för att försöka ta nya tag.
  Rummet skulle vi kanske aldrig lämna,
  och sängen skulle förmodligen rämna.
  Nykära skulle vi åka hem,
  med minnet kvar av hans lem.
  Snälla söta Meekatt,
  jag skulle få glädjefnatt!

  SvaraRadera
 34. Gillat och delat!

  Barnskrik, bajsblöjor och trotsålder. Det härliga livet som förälder.
  Gråhårig av allt tjat, folk tror snart jag är en bitter psykopat.
  Utan att behöva krångla, skulle jag därför vilja få hångla. Jag och han, min älskade man.
  Så tack på förhand Meekatt, för att du kanske ger oss en oförglömlig natt 😍😜

  SvaraRadera
 35. Träffade min underbara hustru första gången i Göteborg, den 1:a oktober, för ett par år sedan och vad skulle kunna vara bättre än att fira detta jubileum tillbaka på brottsplatsen.

  Vilan är behövlig och efterlängtad efter en sommar med flytt och slit.
  Är säker på att frun blir överlycklig, särskilt om du hänger med dit.

  SvaraRadera
 36. Hur gärna jag än skulle vilja spendera några dagar med dig Malin så hade en weekend med mannen varit oslagbart. Fick fnatt den här hösten och började plugga på högskolan. Självklart 100% för annars blir man ju aldrig klar. (eller? Tycker 3,5 år är länge nog)
  Spännande, nytt, jobbigt. Ja alla känslor finns nog med. Eftersom det inte är nog passar jag på att jobba 100% också. För att finansiera studierna. (och dygnets timmar är väll fler än 24?!?)
  När jag inte pluggar eller jobbar så är jag mamma till 2 troll. Skjutsar och hämtar på träningar, gör läxor, går på föräldramöten *2 och utvecklingssamtal *2 samt försöker ha ett hem som inte är för stökigt (ser mig omkring och tror jag misslyckats lite på den fronten😳). Sen skulle jag ju igentligen vara fru någon timme också. Och lite sex hade ju varit trevligt men vid det laget sover jag nog redan.

  Jag beklagar mig inte för hela upplägget är ju självvalt.
  Men det skulle vara grymt skönt att få åka iväg från allt och vara fru för en helg. Ett par rejäla påsättningar så man klarar sig igenom hösten om det blir brist vara. En krogsväng, god mat och ännu mera trevlig samvaro 😜.
  Ja, därför förtjänar jag och min man en helg långt bort från alla måsten.
  Therese (alias falujungfrun på installera)

  SvaraRadera
 37. Ååååh en helg i Göteborg med min sambo! Perfekt present till han som fyller 30 i oktober! Ja lite egentid med varandra hade ju inte vart helt fel! Älskar mina barn över allt annat men när det är planeras kvällsmys och det då 5 min senare sticker upp 2 näsor över sängkanten varje gång, snart blir det en låshasp på dörrn eller hispan! Men hade jag vunnit detta så slipper ju mannen för tillfället dra fram skruvdragarn=)

  SvaraRadera
 38. Min sambo ältar i tid och otid om hur jäkla bra han var när han bjöd mig på överraksningsdygn med spa till min födelsedag (eftersom jag gnällde så hårt om att jag aldrig får några överaskningar och så vidare). Vad han fick när han fyllde år? Eh, ingenting....
  Med två små barn och ingen direkt egentid för oss två vore det så jävla awesome att få bjuda honom på, inte bara ett dygn, utan TVÅ dygn av barnfritt. Vi älskar dessutom Götet (vem gör inte det?!) så det hade varit extra gött!
  En tripp till Ullared på hemvägen kanske och bunkra upp med julklappar hade liksom varit pricken över i:et, innan vi kört vidare hem till Vinslöv efter det.
  Ett litet sidospår så hade jag din kusin hemma hos mig härom dagen och jag blev nästan lite starstrucked när hon bekräftade att ni är kusiner, hahahaha.. Hoppas detta ger mig pluspoäng i tävlingen ;)

  Kram och hej!

  SvaraRadera
 39. Misstänker att jag kommer att behöva en weekend fram mot hösten, nybliven företagare + ff arbetare i kommunen (sova, umgås? När?)
  Mitt självklara val att ta med är min härliga livskamrat som hänger på när jag kastar mig ut och provar nytt ;) det krävs mod ibland.....

  SvaraRadera
 40. Åååh, en helg med min sambo! Perfekt present till han nu när han fyller 30 I oktober! Lite egentid med varandra. Är ju lite smått jobbigt när all planerad "BONKA-BONKA" tid störs av två underbara barn som sticker upp näsorna över sängkanten. Så en helg i Göteborg hade ju flyttat fram psykbrytet lite i alla fall =)

  SvaraRadera
 41. Nä nu är det fan min tur att ha kul!! Tar med mig sambon så vi kan ligga dygnet runt överallt utan att behöva muta 3 barn med film och godis ; ) Sambon Visakort får svettas i butikerna på lördagen! Tänkte ta med dig på en krogrunda Malin, så kan sambon vänta på hotellrummet! Hahaha! Får vi ingen barnvakt så tar jag med mig bästa vännen istället för sambon, och finns det hjärterum finns det stjärterum för dig med Katten! Whoop whoop! Bajsa ifred!

  SvaraRadera
 42. Malin Malin Malin vart ska denna Malin börja??? Jag fyllde nyss nästan tant (grattis på mig) firade detta med att ha ett super försenat treårskalas på min dag (ja skjut mig hur *** tänkte jag där) Hur som helst förutom min ringa ålder så firar man srax nio med samma man (gifta i över sju år) men med fem barn, ett hus att renovera, plugg & jobb så nä inte en enda natt iväg än mindre på hotell ( eller räknas förlossningen?! Nää!!) Som sagt så många år utan att vi fått somna eller vakan när vi vill,, Så behöver jag ens nämna hur jäkla fint detta skulle sitta, mitt i alla projekt så finns det ej plats för en sådan lyx för oss just nu.. Knappt tid för det heller men skulle man vinna nog tusan löser man barnvakt.. Skulle vara en otrolig lyx att får äta glass och däcka i någon annan säng än våran här hemma i mörka Småland.. (sen att min härliga bror bor i staden är ju en bonus, vi hälsar aldrig på då deras lilla två inte fixar denna sjumannafamilj) Jaja jag hoppas som bara den! Tack för du lyser upp vardagen! Och heja dig efter all skit det senaste!! Från en nakenfisfamilj till en annan =D

  SvaraRadera
 43. Hmm, hur ska man lyckas vinna det här??? Kan det räcka med att erkänna att jag aldrig varit i Göteborg, på riktigt alltså...Liseberg och Universum känner jag till men inte Avenyn och Göta platsen. Detta är faktiskt sant dessutom! Jag skulle nog ta med mig gubben, för att vi skulle behöva det <3 Men om du och din trevliga man följde med vore ju ännu bättre ;-)

  SvaraRadera
 44. Skulle ta med mig min man som har stått ut med mig i 50 år. Det trots att min pappa varnade honom
  "Du står inte ut med henne mer än ett år, hon är alldeles för lik sin mamma. "

  SvaraRadera
 45. Jag och sambon har precis varit tillsammans i 10 år. På dessa år har vi hunnit med 3 barn, ett renovetingsobjekt till hus, getter, hundar, katter, höns och nu hans drömprojekt verkstan. Som sagt det är inte ofta det blir att man ens behöver balsam i håret på morgonen, för den där knullrufsen blir inte så ofta. Inte heller äta frukost i lugn och ro, bara han och jag. Och granne med bolaget känns ju bara härligt en helg. Som du förstår, jag hoooooppas att få överraska världens bästa med en hotellhelg ♡♡♡ gillar delar och hoppas på rufs i håret och goood frukost ;)

  SvaraRadera
 46. Jag och min sambo behöver egentid! Vi har en underbar 8 månaders dotter tillsammans. Vi har min lillasyster inneboende hos oss.

  9 månaders graviditet + 8 månaders bebis + lillasyster vägg i vägg = ...typ hundra år utan "egentid"! ...motivering slut...

  SvaraRadera
 47. Hmm, hur ska man lyckas vinna det här??? Kan det räcka med att erkänna att jag aldrig varit i Göteborg, på riktigt alltså...Liseberg och Universum känner jag till men inte Avenyn och Göta platsen. Detta är faktiskt sant dessutom! Jag skulle nog ta med mig gubben, för att vi skulle behöva det <3 Men om du och din trevliga man följde med vore ju ännu bättre ;-)

  SvaraRadera
 48. Jag fyller inte jämt
  Jag har inte precis varit gravid
  Jag har inga småbarn som jag behöver komma ifrån
  Jag ska inte skiljas
  Jag har ingen man att skiljas från 😉
  Jag har inte cancer
  MEN
  Jag har tagit farväl av båda mina föräldrar för ett halvår sedan 😢
  Jag har en dotter i Amsterdam (långt bort )
  Jag har katter och hund men jag har en saknad
  Jag skulle vilja unna mig själv lite lyxliv för en helg
  Jag har en vän som även hon vill ha lyxliv (sorry Katten 😯)

  SvaraRadera
 49. Ååå, jag visste det! Det var ett hotellrum!
  Hoppas jag vinner så jag kan då prova kaktusen! Hoppas verkligen du har några kondomer till låns.
  Om jag vinner så ska jag som du förstår ta med kaktusen (mannen). Och då ska det bli åka av! God mat, gott vin.. Och sex! Halleluja.. Då ska städerskorna då se på knullrufs!:)

  SvaraRadera
 50. (Tror inte min kommentar kom med så kör igen) Jag skulle ta med killen jag dejtar! Anledningen? Det går sååå segt o han är väldigt blyg, så om inte 2 hotell nätter bredvid systemet kan hjälpa oss hoppa ett par steg framåt vette tusan vad som kan! så kom igen katten o hjälp en medsyster få lite action ;) /Maria

  SvaraRadera
 51. (Tror inte min kommentar kom med så kör igen) Jag skulle ta med killen jag dejtar! Anledningen? Det går sååå segt o han är väldigt blyg, så om inte 2 hotell nätter bredvid systemet kan hjälpa oss hoppa ett par steg framåt vette tusan vad som kan! så kom igen katten o hjälp en medsyster få lite action ;) /Maria

  SvaraRadera
 52. Hej kära du! Jag behöver det här lika mycket som många andra men jag är utan snyft-historia, vilket jag är väldigt tacksam över! Så jag tänkte istället skriva något roligt som du bad om vilket nästintill var hopplöst som en groda utan ben...

  "Nu ska jag och min pojkvän få ha det kul, för snart är det jul.
  Men innan dess ska vi bo på hotell utan gnäll, om du känner dig riktigt snäll ;)
  Vi ska gå på Avenyn och kolla upp mot skyn, men även Götaplats och där vi ska ta sats
  Mot en kväll på hotell
  Med fin inredning och sköna sängar, ska vi här hänga,
  Och spendera pengar
  När vi vaknar är vi utvilade och filade
  För hotellfrukost, som innehåller den bästa äggröra'
  Och sen ska ni få höra:
  Med pomp och ståt,
  Vi avslutar helgen med VÅR låt":

  People live here - Rise Against

  Kram!
  /Sofia


  SvaraRadera
 53. När det ska bli åka av; varför inte göra det med mannen i Göteborgs sta'!?!

  Hade varit grymt kul att överraska mannen min med detta, å en åktur han gjort sig förtjänt av! 😃 Alltid roligare att åka borta... 😍
  //Marie Carlsson

  SvaraRadera
 54. Jag vill ta med min GRANNE! Vore ju asbra kunde ju samåka och allt! En liten detalj (eller gigantisk) är ju att hon är dessutom min BFF, ja vi brukar slänga oss med lite ungdomliga utryck för att förneka vår ålder så mycket vi bara orkar, sånna e vi!
  Vi gillar vin,knullruffs,balsam,hotell och att skratta,känns som du har paketet för oss!
  Sen att vi kan ha det överjävligt ibland med våra pms-kroppar,män,barn,hus mm så lite synd om oss är det också minsann!

  SvaraRadera
 55. Wow vilken tävling, jag blir helt pirrig i magen av bara tanken att få åka ÄNDA till Göteborg...ja jag bor i Skåne men nu under mammaledigheten med tre små barn, så är utflykterna inte så spännande. Det blir typ att åka till maxi, lekplatsen eller liknande, ska man någon gång slå till ordentligt så blir det IKEA några timmar och då har man förstås med barnen (hur kul är det?!) �� Ja mer spännande än så är det inte, så Göteborg känns nästan lika exotiskt som Thailand gjorde innan jag fick barn.

  När jag läste tävlingsreglerna så satt jag länge och tänkte att jag skulle skriva något kul, men kommer inte på någon underhållande historia, utan här kommer bara lite tankar från mitt hjärta. Hmm kan tankar komma från hjärtat? Ja du fattar...

  Jag älskar givetvis mina barn mer än allt annat på jorden,men det innebär inte att jag älskar att vara med dem 24/7. Jag har precis räknat ut att min kropp varit "utlånad" i 4,5 år av de sista 5 åren..... Och då har den inte varit utlånad till någon snygg sexig italienare precis, utan till tre graviditeter och en himla massa mjölkande. Detta har självklart varit värt varenda dag med (fruktansvärd) smärta under graviditeterna ,den uttöjda förstörda huden på magen, de icke befintliga tuttarna osv... Jag fick tre helt fantastiska (och jäkliga jobbiga) barn, de viktigaste i världen....men fy fasen vad man får kämpa och utstå mycket.

  Jag är väldigt trött, mer än väldigt trött och ändå tar det emot att jag själv ska åka iväg på något eget, utan familjen. För om jag åker så får ju någon annan ta hand om mina barn. Ja visst deras pappa kan ju göra det, men han jobbar ju redan heltid och sliter fullt här hemma när han kommer hem. Att själv ta hand om en blivande femåring, en som fyller tre och en plutt på nio månader...det är rätt jobbigt. Så ja...jag får dåligt samvete och stannar hemma. Meeeen om jag vinner en tävling så kan jag ju inte säga nej!!! ❤️

  Om jag vann skulle jag ta med mig min kära vän, ganska nybliven mamma som finns där för mig varje, ja vaaaarje dag. Hon tröttnar aldrig på att höra om hur jobbiga mina barn är, hon ger alltid kloka råd när det behövs och hon behöver detta lika mycket som jag. Vi pratar varje månad om att åka iväg, men vi unnar oss aldrig det...

  Jag detta blev en lång snurrig uppsats och säkert ganska tröttsam att läsa. Stora vinstchanser antar jag? Men sån é jag - lång, snurrig och trött!

  Tack för att du är den du är, att få läsa ärliga inlägg om mammalivet och inte bara de där förskönade varianterna, som ploppar upp överallt på nätet och ger dåligt samvete...det är värt guld!

  Puss och kram ❤️

  SvaraRadera
 56. Men, vad svårt du gör det? Ett KUL inlägg? Jag känner mig inte så rolig..

  Jag skulle vilja ta med min närmaste vän Ylva, för att hon är bäst på alla sätt och vis och efter en tuff vår där hon förlorade sin far så skulle jag vilja överraska henne med detta. Nästa år cykelsemestrar vi i Skottland när vi fyller 60 (dvs 30 år var..) och vad kan bli en bättre Skottlandsplaneringshelg än att lata oss en helg på Scandic Rubinen?
  Nu bor hon iofs i Angered och jag bor 50 min från Göteborg, men wtf, allt som inte är hemma är ju utflykt! Bort från barn, måsten och annat :)

  Ja det vore ju himla kul om jag vann, men så värst rolig var jag kanske inte. Håller tummarna ändå!

  SvaraRadera
 57. Klart man vill vinna en härlig weekend i Göteborg!!

  Att komma bort från vardagen behöver alla - dricka drinkar, ligga med mannen och äta gott!
  Komma hem sent på natten och ha ont i huvudet utan att någon skriker -MAMMA!!!

  Kram Carro

  SvaraRadera
 58. Min käraste och jag uppskattar hotellövernattningar.
  Vila upp och kvalitetstida med varandra, med eller utan knullrufs ;-)
  Sigteena i Göteborg, mannen min samlar på suvernirmynt, kanske har Göteborg något på Poseidon?
  Lösa världens världsproblem med middag och en vinare. Få känna att Vi minsann hade kunnat styra hela världen till det bättre om vi skulle få det jobberbjudande någon gång!
  Avslutningsvis ges även uppskattande ord, fjäsk eller ej:
  Din blogg bjuder på mycket glädje och ibland kan man inte hålla sig skratt,
  För sån är denna katt.
  Härlig och ärlig!
  Höstkram Camilla Björklund

  SvaraRadera
 59. Om jag vann skulle jag ta med min sambo. Han gick från att vara fri och singel till bilda familj med mig och min tonåring. Om det är så värst KUL motivering vet jag inte men vi vill hemskt gärna ha ett gemensamt barn och vi har försökt utan framgång i fyra år nu. Och alla som har tonåringar vet ju hur länge dom är vakna så hur lätt är det att få till det hemma ens.. haha. Småbarnslivet var så mycket enklare. Så en weekend getaway bara han och jag hade varit guld :) Puss o kram på dig Katten! *tvättar bort pussen efteråt med handsprit*

  SvaraRadera
 60. åååh Meekat! Det hade varit jätteroligt att få komma bort ett tag. Min sommar i år har varit allt annat än minnesvärd :( Bara en massa tråkigheter! Det skulle lysa upp både tillvaron och bli ett minne för livet om jag vann....

  SvaraRadera
 61. Roligast vinner tänker jag...ja om inte priset så i alla fall i livet :) och jag e ju inte så rolig...men jäklar vad roligt jag skulle ha om jag spenderade en helg i Götet, bästa stan ever! En helg full med vin, tjejsnack, shopping och folkspan. Förhoppningsvis en flirt och definitivt lata morgnar med kaffe och sovmorgon. Eventuellt en bakfylla och lite huvudvärk, utan tvekan många glada skratt och galna upptåg.

  Vem jag skulle ta med mig? Absolut inga barn och inga dåliga samveten. Hämningar och annat skräp får stanna hemma. Med mig tar jag inspiration och lycka och en riktigt go tjejkompis så klart!

  Ses i Götet! 😘

  SvaraRadera
 62. Tredje gången jag försöker skriva detta via telefonen. Jag och sambon har 10 års jubileum i början på nästa år, och till våren fyller jag 30. Under dessa 10 år har vi aldrig unnat oss andra sängar än våra egna (och mina föräldrars när vi hälsar på). Jag hoppas att vi nu kan få möjligheten att unna oss detta och som ett extra plus i kanten, fyra andra väggar att stirra på än vårat sovrum /Emma G finastefin@live.se

  SvaraRadera
 63. Jäääävlar vad jag är redo för denna vinst,
  vem ser till att jag aldrig får sova.. jo hon som i familjen är minst.
  2 år av fullständig kaos natt efter natt,
  ge mej en weekend innan jag får fnatt.
  Mannen fyller ju faktiskt år,
  och eftersom jag efter 2 års mammaledigt är aspank han detta i present isåfall får.
  Kanske man kan bjussa han på ett ligg,
  liksom för att fira att man får vakna fräsch (?) & pigg.
  Annars kan du & jag glida runt i götlaborg,
  då kommer jag aldrig mer känna nån sorg.
  SvaraRadera
 64. Malin, namnen i söder8 september 2015 kl. 21:20

  Jag tänker inte krångla till det......ärlighet varar ju längst....
  Jag jobbar som lärare & för tillfället 80%, eftersom jag nu i höst läser 50& på lärarlyftet för att bli en ännu bättre lärare... Till våren var det tänkt att jag skulle gå ytterligare en utbildning, men......den flyttades fram & går nu i höst istället.... Den går jag den också, då det är ett uppdrag från kommunen. Dessutom flyttar vi till ny lägenhet om 2 veckor, så vi lever med flyttlådor var vi än rör oss i lägenheten... Jag vill därför ta med min man till ett möblerat rum UTAN en flyttlåda i sikte.....

  SvaraRadera
 65. Hej katten

  Ja chansar gör första gången(el nja sådär tusende gången) med att denna gången är det kanske min tur att ha lite tur å vinna något.
  Jag hade plockat med min sambo som står ut med mitt ibland hetsiga humör,eviga kli i kroppen så ja inte kan sitta still samtidigt som jag pluggar heltid arbetar nästan heltid och alla djuren vi(läs jag envisas med) har här hemma. Så en helg i göteborg där jag aldrig varit innan hade varit skönt att ha å bara få va med varandra utan ansvar med go mat,mängder med sänghäng ;) å go dricka förstås å så kanske vi hinner med lite shopping :p

  Kram på dig du e bäst å får oss att skratta gott :)

  SvaraRadera
 66. Den här hösten har inte alls börjat bra. Bilar som strular och kostar pengar, blixtnedslag med trasiga grejer som följd och flera oväntade kostnader gör att vi fått ställa in vår gbg-helg. Tänk vilken lycka om jag kunde överraska mannen med en myshelg ändå!
  Sovmorgon �� Hotellfrukost �� Egentid ��
  Håller tummarna!

  SvaraRadera
 67. Gillat och delat.
  Helst skulle jag vilja ge detta till mig och min man men sen har jag mina underbara föräldrar som fyller år i november. Tänk vilken fin present.Om de kunde få fira sina halvjämna födelsedagar här hade de blivit mycket glada och förvånade. För det är dem värda. Hälsningar Anna

  SvaraRadera
 68. Efter ett helvetes år rent utsagt. Med 3 närstående som gått bort alla inom 6 månader och alldeles för tidigt. Så skulle ja och killen behöva komma bort innan vi ska vara stark och väl utvilad innan sonens hockey säsong börja då de blir NOLL vila varken på veckor eller helger men vad gör man inte för barnen. Håller alla tummar och tår.

  SvaraRadera
 69. Åh hur härligt skulle det inte vara att få sova 2 nätter utan 2 barn och 4 hundar i sängen?? Jag vaknar varje morgon stel som en gumma trots mina futtiga 34 år. Om jag fick ta med min gubbe till Göteborg så skulle jag njuta och mysa mig igenom dagarna ❤ Bara han och jag!

  SvaraRadera
 70. Jag skulle vilja ta med min 12- åriga dotter och strunta i min man två nätter eftersom han snarkar som en stor jävla grizzlybjörn och inte vaknar när jag puttar på honom 😡 Om jag inte vinner får jag slå upp tältet i trädgården till honom eller lära mig mig några sjyssta karate-trix 😈
  Så för hans skull, ta mig, ta mig, ta mig!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Litet tips, Carina, oavsett om du vinner eller ej... Se till att din Grizzly gör ett snarktest på Öron, näsa & hals så kanske, kanske du vinner ett större pris i form av sömn framöver om hjälpen blir rätt!

   Radera
  2. Tack för tipset! Grizzlybjörnen är förkyld, därav är vi inte oroliga. Kanske bara för mitt blodtryck då....

   Radera
 71. Oboy oboy detta låter kul,
  kanske något roligt att nyttja till jul :)
  Ett hotell jag aldrig tidigare varit på,
  helt fantastiskt att jag förbi detta lyckats gå.
  I Göteborg jag ändå bor,
  men ibland är staden för en boende större än vad man tror...
  Semestra i sin egen stad skulle vara en fantastisk grej,
  så vinner jag det här blir jag en oändligt lycklig tjej!

  Kram Frida (fridaelmgren@yahoo.se)

  SvaraRadera
 72. Nej, vet du vad, jag tror faktiskt inte att jag vill ta med någon alls. Det skulle vara smutt att bara ha mitt eget huvud med.

  Möjligen skulle mitt hemliga engelsktalande alter ego Sarah (som lever ett flashigt filmstjärneliv och alltid har massor att berätta) kunna få hänga på. Jag skulle då vara den där knäppa gästen, som sitter och pratar engelska högt för sig själv i bastun och hämtar frukost till två men äter ensam. Det skulle bli en trevlig helg för alla andra gäster på Rubinen, som bjuds på något alldeles extra att prata om. :)

  SvaraRadera
 73. Wow vilken fantastisk tävling jag är jättegärna med.
  Har delat och gillat på Facebook ( veronica Hedlund)

  Om jag vann skulle jag ta med min man så vi kan försöka hitta tillbaka till varandra. Har varit lite upp och ner den sista tiden pga ekonomiska problem och massa att göra med barna. Så detta hade jag verkligen blivit så glad över att få vinna.

  Kram veronica
  Veronicahedlund@hotmail.se

  SvaraRadera
 74. Vill så gärna vinna bara för att jag är kvinna! :P

  Agneta Sandell

  SvaraRadera
 75. En av mina bästa och äldsta vänner har haft det rätt tufft de senaste 18 månaderna. Hennes mamma dog plötsligt och väldigt oväntat förra sommaren. Inte långt efter dog hennes morfar plötsligt. Trots chocken och sorgen har hon varit den starka som familjen runt henne stöttat sig mot, hon sätter ständigt andra före sig själv. Och med jobb som i princip ger sämre betalt än slavarbete så blir det inte så mycket över att kunna lägga på en resa.
  Skulle jag vinna denna tävling så skulle jag ge hela paketet till henne, inklusive betala resan ner, så hon kan få njuta av lite lyx och pigga upp själ och kropp med hotellfrukost, shopping och god mat. För enligt mig så är Linda verkligen värd detta!
  Och välj hon att ta med mig är det ju givetvis ett plus!

  Lev och må
  Helena Andersson

  SvaraRadera
 76. Efter år av sjukdomar i vår familj är man nu så sliten å seg...
  Att få njuta en helg på Scandic Rubinen me bästa Tina Olsson utan kneg....
  Vi skulle shoppa ,, chilla å njuta å bara spendera massa deg!!!
  // Catrin Gustavsson ( Ölandspummlan )

  SvaraRadera
 77. Jag och min man behöver ligga! Många gånger! för att ta igen allt som inte blir hemma med småbarn och blöjor.....please!❤❤❤
  Malin T

  SvaraRadera
 78. jag vill åka. såklart, vem vill inte? med vem är osäkert, tänkte först på syrran Josefina, hon skulle behöva hänga på men hon har en superlims-klistrig skrik-o-panik bebis så hon gick fetbort där.. sen tänkte jag på min man.. men vafan var det inte ledigt o semester jag ville ha?! så strök honom med.. alltså, jag vill festa lite, spa:a lite, dricka massor m vin o jag vill inte köra bil i gbg.. och jag behöver en guide.. så Malin jag vill gärna åka, kan du fixa Freddy-vakt över helgen o hänga med mig?!

  SvaraRadera
 79. Behöver inget ligg här! Däremot en himla kul helg med goda vänner på stan. Vore änna kul ;-)

  SvaraRadera
 80. Hej. Om jag skulle vinna skulle jag ta med mig min man. Senaste gången vi sov på hotell i var på vår bröllopsnatt för sådären fem år sen :)
  Vi skulle verkligen behöva komma ifrån barnen ett tag, just nu är jag mammaledig med nr fyra. Och ja jag vet inte vad som hände där fyra ungar var inget som jag planerat. Vi var nöjda efter trean men sen gjorde jag en gastric bypass och ups man blev vist extremt fertil då :p
  Måste tacka för att du delar med dig av allt. Du har fått mig att inse att jag kanske inte är en helt hopplös mamma. Avskyr allt vad lullilullgull mammor pysslar med!! Och utan mutor och hot så hade man aldrig kunnat förhandla med barnen ;)
  Tack för att du finns, Mvh Anna

  SvaraRadera
 81. Klart jag vill vinna ett övernattningpaket
  Hitta oss själva och äta som en gourmet
  Klä oss i annat än nopprig kalsong
  Kanske ljuv musik uppstår natten lång
  det vore en härlig chans
  till att fly vardagen dejt och romans
  Vi behöver få en rolig kväll
  så vinna vore en höjdarskräll
  Åter få vara oss själva en stund
  medan sonen hos Farmor får en blund
  Återigen få känna känsla glad
  med ett härligt evenemang i Sveriges bästa stad
  det vore den största behållningen
  om vi fick se varandra igen
  och fick ett fint minne att spara
  vid vinst av detta underbara
  lysa upp i höstens jämngrå tristess
  något att längta efter, festlighet med finess
  Allt annat än helvetstimma
  En nyans av lugn och lyx förnimma
  Ge mig och sambon en chans
  till verklighetsflykt och dekadens

  Delat på Fb of course

  SvaraRadera
 82. Att få tillbringa helgen med maken, förhoppningsvis mest naken. Är precis vad vi behöver när det hemma aldrig blir nån tid över. Barnen, jobb och skola, ja ett evigt holabalola. Kvällarna fylls av pappersarbete, läxor och träning, inte direkt någon tid över för kärleksnäring. En weekend på Skandic Rubinen hade varit den perfekta medicinen, för att få känslorna att spira och ja kanske till och med dom lurviga få svira. Hoppas vi i götet vinsten får fira med god mat och kanske en bra. Ett glas vin och göra sig extra fin, ja jag skulle vilja se makens min. När jag överraskar med detta, ja det kommer bli en massa hetta. Gammal kärlek blir som ny på Göteborgs aveny. Så nu håller jag tummarna och tår att det denna gång är vinsten vår.

  Delar på fb såklart.
  Kramen från Johanna

  SvaraRadera
 83. Det borde vara min tur nu ;-)
  Jag vill ge detta till mig själv för att jag tycker om mig själv och faktiskt tycker att jag är ganska bra. Jag är stolt över mig själv och tycker att jag själv skulle belönas med att komma bort några dagar för att jag är värd det! Jag står upp för mig själv och mina åsikter oavsett vad någon annan tycker. Min kropp står ut med mig men den skulle må bra av lite bubbelkopp och avslappning. Jag skulle ta med den jag känner behöver det mest just då; min bästa kompis, en kollega, du eller kanske statsministern... :-O Huvudsaken är att vi har kul tillsammans och får njuta av vackra Göteborg!

  SvaraRadera
 84. Det skulle ju vara hur kul som helst och åka med dig Malin 😄
  Men jag skulle även vilja åka med min sambo sen 10 år tillbaka. Vi har pratat om att göra nått bara han och jag, men du vet...och ha två barn på snart 7 & 4 år och ett hus som skall renoveras och heltidsjobb båda två där jag jobbar kvällar och helger blir det sällan av.
  Men nu har svärmor lovat att ta barnen en fredag-söndag helg så detta skulle ju passa oss ypperligt.
  Och det roligaste vi kommer ha på den resan blir med den stora leksakslådan som måste tas med och utnyttjas till fullo när vi är alldeles själva.....du förstår vilka leksaker jag menar ;D

  Håller alla tummar & tår!!!

  SvaraRadera
 85. Jag prövar igen min kommentarer vill inte vara med, men det är väl mitt liv i ett nötskal att vara osynlig timvikarie.
  Men jag skulle om jag vann ta med mig min älskade man.
  Han som står ut mig i alla väder, naken som påklädd.
  Läget blir perfekt då vi börja med att värma oss med en kopp varm choklad och något gott.
  Sedan vi ut på stan går för lite sightseeing och på kvällen slå klackarna i taket.
  Att sedan få krypa ner i en säng utan sand och kaksmulor vore en dröm.
  Frukosten dukat och klar när jag på morgonen vaknar är ju suveränt, inget tjat där.
  Nu jag drömmer om en underbar weekend som man sällan har råd att göra. Se upp Göteborg för här kommer östkustens borna <3 <3

  SvaraRadera
 86. Herregud, det här måste jag bara vinna!! Min man och jag måste få lite egentid! Med två tonåringar i huset, som gäärna drar hemma massor med kompisar varje kväll finns det liksom inget utrymme kvar för nakentango!! Älskar att grabbarna trivs så bra hemma , men jag då!!

  SvaraRadera
 87. Hej
  Jag skulle ta med mig min själsfrände och sambo och livskamrat Kent-Olof .Och vi skulle mysa och dricka gott vin❤️🍷

  SvaraRadera
 88. Jag har lite svårt att göra en kul motivering om vem jag vill ta med mig. Jag vill inte ha med mig någon! Sen jag började läsa din blogg har jag insett att det finns mammor som inte bara drömmer om att åka iväg på hotell övernattningar själv utan verkligen gör det. Men ja, måste man ta med någon så väljer jag väl min man. 😉

  SvaraRadera
 89. Skulle ta med min man!
  Varför? Jo vi träffades 2010 och som nykära pippade vi loss likt kaniner och en graviditet blev resultatet. Vi har inte hunnit göra något själva förutom 2011 då vi var barnlediga i 5 timmar.....
  Nu kantas vardagen av 2 barn, ja nöje på hemmaplan är alltid något😉
  Jag är hemma och är mammaledig och mannen sliter med sin c-uppsats. Så efter allt elände som varit den sista tiden behöver vi komma bort ifrån studier och barnen för en liten stund! Bara vara och umgås, slappa och öhhh ja ett tredje barn blir det inte!

  //Eva Nyström

  SvaraRadera
 90. Gillar och delar tävlingen!

  Min och sjömannens 10 års dag blev inte riktigt som vi planerat, vi fick helt enkelt ställa in planerna att åka iväg ett par nätter, bara han och jag , utan kamphundar och andra lös släpat människor runt om oss. Livet ville helt enkelt något helt annat.

  Ronny är ju som sagt borta i 14 dagar till sjöss varje månad. Att komma bort, skämma bort varandra med 2 nätter på hotell, god frukost, nakengymnastik i fantastiska sängar och bara vara vi skulle vara fantastiskt. Ett avbrott i livet och för att ladda upp batterierna fullt tills höstens massiva jobb period!

  SvaraRadera
 91. Förra hösten var min bästa vän, söstra mi, och jag på en liten tvådagars tripp till Halmstad. Vi besökte Gekås, och hade trevliga promenader och massa prat. Detta vill jag ju uppleva igen! Fast vi skippar Gekås. 😉

  SvaraRadera
 92. Jag skulle vilja ta med mig min man till Göteborg. Tänk, en hel helg utan våra två barn, utan syskonbråk, tidiga morgnar, tacos. Efter två barn och 16 är tillsammans kan romantiken behöva en skjuts så då vore en weekend på hotell i den underbara staden Göteborg alldeles alldeles underbaaar!!!

  SvaraRadera
 93. Maken ska ju mig få slippa
  Om jag rätt på denna tippar

  Jag och bästa vännen min
  På Scandic Rubinen checkar in

  Männen hemma har det bökigt
  För med barnen blir det stökigt

  Mammorna har det gott
  För på hotell är det inget annat än flott

  Vi tjejer där borta ha det bra
  Medans männen hemma få va

  // ELLINOR LARSSON

  SvaraRadera
 94. Ok, gör ett nytt försök med att få med min kommentar. Har laddat upp med ett glas rött som jag räknar med att svepa fort innan jag stångar huvudet i soffan och sliter mitt hår om det inte fungerar ytterligare en gång...men tredje gången gillt får vi hoppas! Moahahaha

  Jag tänker ju att roligast vinner, om inte priset så i alla fall i livet :) Åh jäklar vad roligt jag skulle ha om jag skulle spendera en hel helg i Göteborg i bara sus och dus. Bästa stan ever som avnjuts bäst med vin, tjejsnack, shopping och folkspan...finns få saker som lockar lika mycket som att bara sitta på ett mysigt fik i ett stort fönster och bara titta på alla som går förbi. Kommer antagligen att spendera en del tid med sovmorgon, mycket troligt lite bakfylla och massor med mat. Tjoho...jag åker direkt, är redan på väg att packa ;)

  Vem jag skulle ha med mig...ja definitivt inte barn i alla fall och inga måsten eller annat tjafs. Bara gött tjöt och lycka! Tar med mig mina fina coach så vi kan prata och skratta och njuta av stadsluft heeela helgen!

  Puss puss
  Ulrika Urberg

  SvaraRadera
 95. Camilla Bergström15 september 2015 kl. 09:43

  Tänk att en mysig helg med sambon här få ha, skratta, shoppa, vila och bara få va! Min sambo är tokig som få och tänk vad han i Göteborg skulle kunna hitta på! Bus och rackartyg är hans grej och ofta inkluderar det ju mig :P
  Aldrig på något sådant varit ute på så håller tummarna för att det min väg ska gå!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 96. Bara tjejer som tävlar här men jag gör ett försök. Min fru har tvingat mig att läsa din blogg i ett par år nu och inledningsvis måste jag erkänna att det var rejält tjatigt att ligga och lyssna på högläsning varje kväll. Men till slut så blev det ju ett beroende och nu smygläser jag själv på jobbet. ;D Det erkänner jag dock INTE. Killar läser inte bloggar. Därför får jag alla inlägg levererade dubbelt upp numera. Först läser jag och sen är det högläsning på kvällen.

  Men frugan då - hon behöver komma iväg på lite roligheter och jag hoppas ju att hon vill åka med mig. Annars unnar jag helt klart henne en weekend iväg med någon annan. (Ja, inte vem som helst kanske, hehe). Men om jag vinner och får följa med så packar jag vinet, skaffar barnvakt, rakar pungen och drar runt henne på NK med glädje. För det förtjänar hon. Och på kvällarna ska jag köra nakenhögläsning från din blogg inne i relaxavdelningen på hotellet!

  /Daniel R.

  SvaraRadera
 97. Att vara småbarnsföräldrar kan vara både skratt och tårar. Men att få tid till varandra e så svårt att det ger mig kalla kårar. Jag längtar till en natt med min älskade på scandic rubinen.

  SvaraRadera
 98. Jag vill ta med mig min kille till Göteborg så vi kan få en chans att hänga en hel helg utan barn!
  Vi har båda två barn var men dessvärre har vi inte lyckats få till så att vi har samma veckor med barnen..så vi har i princip alltid något barn vilket är toppen men jag tror nog vi skulle må att få en helt egen weekend där vi kan göra saker vi gillar utan att behöva ta hänsyn till de små ;)

  SvaraRadera
 99. Jag önskar mig en weekend i Göteborg med min älskade Jocke........
  hoppa i sängen,dricka vin,ta ett bad o bara vara......
  Hoppas att vi i denna tävling har tur.....,så vi kan få en riktig kärlekskur❤️❤️❤️

  SvaraRadera
 100. Önskar till Göteborg med min älskade Jocke få fara.......,
  hoppa i sängen,dricka gott vin,ta ett bad o bara vara......
  Hoppas vi i denna tävling har tur så vi får en härlig kärlekskur❤️❤️❤️

  SvaraRadera
 101. I fem månader har vi haft så vansinnigt mycket roliga grejer inbokade varenda helg (4 bröllop, 4 svensexor, 4 möhippor, födelsedagsfester, midsommar osv). Nu har jag fått nog! Nog av allt roligt ståhej med vänner och familj. Nu vill jag bara ha en helg för mig och min älskling. En helg utan måsten och tid för varandra. Tänka sig att man kan få för mycket av det roliga...en lat helg på ett flott hotell där jag skulle njuta av varenda minut är nog precis vad som behövs. Annars går jag nog in i den berömda väggen, och får bli sjukskriven från min egen fritid.

  SvaraRadera
 102. Hej
  Jag kan inte komma på något kul inlägg just nu...är helt slut...
  Har en multihandikappad dotter som snabbt bli sämre...och jag vet att det kommer snart...der som inte får komma....
  Jag och min make har lite glidit ifrån varandra i allt detta...
  Och en helg i vackra Göteborg skulle kanske hjälpa till. Inga måsten mer än att komma itid till frukosten.
  Kram på dig du fina människa ♡ /Maria

  SvaraRadera
 103. Idag är det 1 år sen min son kom till världen. Blivit grattad och firad som sig bör och i helgen håller vi tre kalas (nu blev jag påmind igen, stress stress!). Nu ska man inte vara egoistisk har jag hört och visst unnar jag min son alla grattishälsningar i världen, men mitt i allt detta så undrar jag... men jag då?! Grattis till mig som för ett år sedan tryckte ut en mini-människa efter 23 timmar av värkar. Grattis till mig för att ha klarat av ett år av oregelbunden (läs: stundtals obefintlig) sömn. Grattis till mig som tagit mig genom dagarna av gnäll. Grattis till mig för att förhållandet med sambon fortfarande existerar trots ett intensivt år. Och framförallt grattis till mig som gett världen den vackraste (nåja, jag är lite partisk. Lovar att detta var sista parantesen.) människan som finns. I havet av leksaker, barnkläder och grattis-kort hoppas jag att jag hittar ett litet blogginlägg om en vinst. Och ja, den där hotellvistelsen i Göteborg blir underbart för mig och mannen! Ska jag ringa och boka barnvakten nu direkt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort grattis till dig och du är värd alla grattis i världen! Det är fanken mig inte lätt alla gånger. Kram 🎈

   Radera
 104. Det är lat jag skulle ta med min fantastiska sambo, han får mig att bli varm inombords, han får mig att skratta så jag gråter, blir arg så jag kan ta sönder något. Men alltid alltid så finns han där vid min sida! Såå nu håller jag tummarna att jag kan få överaska honom med en hotell natt i Götet!

  SvaraRadera
 105. Jag skulle vilja ta med min sambo på en helg med massa mys. Älskar också Göteborg. Skulle behöva vila upp mig en helg med vin och relax :)

  SvaraRadera
 106. Sist jag var där träffade jag Glenn, han var trevlig så jag vill dit igen! Göteborg med min bästa väninna, låt oss från jobbet försvinna. Sörpla Cosmopolitan med klass, gå i klackskor med strass. Lyxa till livet och kanske se Orups show... Nyligen fyllda 40 men med ett jäklans "go"... inastina1@hotmail.com Katarina i Karlstad

  SvaraRadera
 107. Hej hopp gullig knopp!
  Det var en gång en spermie och ett ägg som träffades på en väg. Den ena ville slå sig till ro där de var medan den andra ville fortsätta till det stora fantastiska rummet den hade hört så mycket gott om. Men eftersom de både kände sig lite stressade så kom de överrens att slå sig till ro precis innan de kom fram till det stora fantastiska rummet. Det funkade kalas tills de blev för stora och det började göra ont. JAG som hade dessa två inom mig i min äggledare fick skitont och var tvungen att åka ambulans till förlossningen där de ännu en gång berättade för mig att jag nu hade fått mitt andra utomkvedshavandeskap på under 3,5 år. Alltså så kan jag och min man (som för övrigt gillar luftgitarr och vin) inte får barn på naturlig väg längre utan måste gå igenom ett ivf. Som tur väl är har vi en huligan dotter redan men vi vill ju ha en till. Då tänkte jag att vi kunde ladda våra batterier innan jag måste ta hormonsprutor och annat som jag kommer vara tvungen att ta för en bebis ska kunna trivas och växa i mig. Ha det gött i höstvädret :-) Kram Ulrika

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!