torsdag 17 september 2015

Sjöbobesök, Geishagrädde & Långa bröst!

Så var jag på plats i Sjöbo på mysiga Möllans Café! Meekattbilen står parkerad utanför fönstret och jag möttes av glad personal i Meekatt-tröjor, ballonger och kärlek, haha. Underbart! Idag ska det ätas semlor med Geishagrädde tills jag mår illa. (Sen kan man ta en Samarin och äta en till!) Det här med att välja jeans idag var kanske inte mitt smartaste drag...


Kom och fika med mig på Möllans Café idag! ♥ Sitter här och skriver till klockan 17!

Lär inte gå någon nöd på mig idag. Ser ni - RÄKOR! Hallefuckinglujah!

Idag har jag en krönika i Hallandsposten - om långa bröst och svåra läxor. Ni vet känslan när man är dummare än barnen...

http://hallandsposten.se/folkfamilj/kronikorkaserier/1.4305438-om-langa-brost-och-x-antal-svara-mattetal-
 
 
over and out.
 
//Meekatt...

7 kommentarer :

 1. Jag skrattar så jag får ont i magen av din krönika 😂 Kan meddela att när jag var 14 år och låg och solade så kom min kusindotter som då var typ 5 och kastade sig på mig. (Det var på den tiden då ALLA solade topless) Hon tog tag med en hand om varje bröst och drog samtidigt som hon frågade -Hur långa bröst har du?
  Skitunge! De har inte blivit kortare de senaste 23 åren... ✌🏻️

  SvaraRadera
 2. Hahaha, älskar krönikan! Fan vad bra du är katten!!

  SvaraRadera
 3. Men vilket amatördrag med jeans, haha. Jag kommer förbi sen och käkar semla med dig! Wiiih!!

  Veronika

  SvaraRadera
 4. Hittade in hit igår via en länk på facebook och har legat och läst hela natten. Skrattat, gråtit, snörvlat och skrattat ännu mer. Herregud vilken talang du har. Berör ända in i ryggmärgen! Här stannar jag kvar! Och hade jag bott i Skåne hade jag rattat min bil till Möllans idag bara för att få krama dig och tacka för en bra blogg!

  Kram Inger

  SvaraRadera
 5. ÅH vad mycket gott!

  SvaraRadera
 6. Var på Möllan idag med barnbarn,hennes mammis och hennes mammis :) Kul och se dig IRL
  Läser din blogg väldigt ofta och du är ju suverän på och skriva och formulera dig. Jag blogga också en del och dom dagar jag inte orkar riktigt, brukar jag ofta få inspiration från dig. Du är en piggelin utan dess like!! Ha det gott bruden ´´ Kramis

  SvaraRadera
 7. Var på Möllan idag med barnbarn,hennes mammis och hennes mammis :) Kul och se dig IRL
  Läser din blogg väldigt ofta och du är ju suverän på och skriva och formulera dig. Jag blogga också en del och dom dagar jag inte orkar riktigt, brukar jag ofta få inspiration från dig. Du är en piggelin utan dess like!! Ha det gott bruden ´´ Kramis

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!