måndag 7 september 2015

Krönika & Intervju i Hallandsposten!

I lördags debuterade jag som krönikör i Hallandsposten och om ni klickar HÄR kan ni läsa min första krönika som är en slags presentation av mig. Man måste ju presentera sig innan man går till attack mot mammamaffian på "himmaplan", haha. ;)
 
Finns även en intervju i tidningen och den kan ni läsa om ni klickar HÄR. Men ja, ni känner ju mig redan, haha.
 
http://hallandsposten.se/folkfamilj/1.4277911-8-fragor-till-malin-meekatt-birgersson-bloggare-naturist-och-nu-aven-hp-kronikor
Och ja, fotografen hade det inte lätt som sagt... ;)
 
over and out.
 
//Meekatt...

4 kommentarer :

 1. Alltså det är så härligt att läsa din blogg och din texter nu när man träffat dig irl för du är EXAKT samma person i verkligheten som i bloggen. Samma träffsäkra, kloka, underhållande, allvarliga och goa Meekatt som man "trodde att man kände". Och det visade sig att man gör det. För inget är annorlunda och det är så fantastiskt! Och att du tar dig tid att samla en hel hög med främmande människor och spenderar en hel kväll med dem är beundransvärt. Du är verkligen en fantastisk människa och jag älskar ditt skratt! Fortsätt vara du för du rockar katten!!

  Och grattis Hallands-Posten till en lysande krönikör!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack gulliga du! ♥ Och ja, den där träffen var minst lika rolig för mig som för er!

   Kram!

   Radera
 2. "Jag är så trött på att naturister alltid skildras genom ett gäng hängpungar som står och grillar..." Haha, TACK! Du har så rätt!

  Kul HP - detta lyfter blaskan!

  /Erik. (Med hängpung men inte framme då jag grillar!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, bra där. Ingen punk i lågorna! ;)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!