fredag 4 september 2015

Hårkris, Livräddare & Tjejkväll!

Alltså, jag säger det varje gång jag är här och jag vet att jag är tjatig - men jag ÄLSKAR verkligen Göteborg och Scandic Rubinen. Det absolut mysigaste hotellet i stan. Jag har ju bott här en hel del så jag känner mig hemma här. Men det är så otroligt fint och personalen är i världsklass! Så här fint bor man här:

http://www.scandichotels.se/Hotels/Sverige/Goteborg/Scandic-Rubinen/

Snart är vi uppe i 8 000 gillare på Bloggens Facebooksida och det ska såklart firas! ÅTTA TUSEN! Det firar vi med en tävling i samarbete med Scandic Rubinen så håll utkik på Facebook under de kommande dagarna!

Idag började jag dagen med en liten "hårkris" här på hotellet och jag gjorde antagligen bort mig i vanlig ordning. Jag vaknade och såg ut som "Hej-jag-heter-Rulle" och gick in i duschen. Jag hade inte tagit med mig balsam för det finns alltid på rummet här men det fanns inte idag. (Waah!) Så jag tvättade håret och försökte sedan reda ut det med hjälp av en liten jävla tuperingskam (för jag har såklart glömt min borste hemma)...vilket ledde till ännu med kaos. Det. Gick. Inte. Som att försöka kamma ut svinto.

Panik och stress inför dagens möte. Man kan för fan inte komma på möte och se ut som en nypåsatt 27-åring!? Så jag tog handuken om mig och öppnade försiktigt dörren ut i korridoren. Och där stod han! Räddaren i nöden! (haha) Och eftersom att jag absolut inte har några hämningar så ropade jag till grabben som städade rummen: "Ursäkta mig...men jag kan inte reda ut mitt hår. Jag måste verkligen ha balsam! Kan du hjälpa mig?" Han såg lite rädd ut stackarn och frågade om schampot var slut i duschen. "Nej, schampo finns det men jag behöver verkligen balsam! Jag fixar verkligen inte det här!" Psykot i 671:an med handduk och knullrufs... (Jag måste verkligen börja sova med fläta så att jag slipper se ut så där på mornarna!)

Fem minuter senare knackade han på dörren med världens bästa balsam! TACK! Och förlåt, haha. Men jag fick lite panik där och jag är inte alltid så logisk. Att springa ut på stan i den frillan var liksom inget alternativ så yeyh - du räddade min dag! ;)

 
På tal om att glömma saker så insåg jag igår när jag kom fram att jag hade glömt min plattång, chokladen och mysbyxorna hemma och inledde med en snabb sväng på stan för att fixa det. När jag shoppat klart och kom tillbaks till hotellet packade jag upp min datorväska. I den låg det förutom laddare och ipad en plattång, en massa choklad...och mysbrallor. Bra Malin!

Idag har jag haft lite möten här inför morgondagen. Jag fick en ledig kväll imorgon och ska då passa på att va lite social med ett gäng glada bloggläsare. 20 stycken barnfria brudar, god mat, en massa vin och förhoppningsvis skratt tills vi får kramp i magen. Ska bli jättekul! En "Alla-känner-apan-kväll" men efter ett par glas vin kommer vi vara som en stor familj, haha. Jag har lovat att bära upp dem i Relaxavdelningen på mitt våningsplan om de blir för berusade så att de kan övernatta där! ;)


over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Läst igenom hela din blogg och älskar allt du skriver! ALLT! Du är så klok att jag önskar du var min mamma! Men ja, nu är jag ju äldre än dig, haha. Men du förstår tanken?

  Älskar detta stycket i en av dina bästa texter kring barnuppfostran:

  "Att ta konflikterna med sina barn, att markera när de gör fel, att ge dem konsekvenser/bestraffning vid dåligt beteende och att höja rösten åt dem – det ska vi absolut inte ägna oss åt. Nej, låt oss alla istället sitta på ett rosa fluffigt moln tillsammans och sjunga Kumbaya med munnen full av cupcakefrosting och hoppas att livet aldrig någonsin serverar våra barn några motgångar."

  UNDERBART!

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt ni kommer ha! Lycko dem som får träffa dig!! Kom upp till Stockholm och gör samma sak! Jag vill också!

  Inget dåligt hotell som springer o fixar balsam! HAHA Bästa servicen ever ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. BÄSTA hotellet! ;)

   Ja, jag får ta en läsardejt när jag kommer upp till Stockholm om 2 veckor kanske!

   Radera
 3. Haha, bara du som gör en sån grej, Men bra att du fick reda ut ditt hår ju! HAHA

  Kram och ha så kul imorgon! Relaxen ser skitmysigt ut så jag hade lätt kunnat sova där! ;D

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!