fredag 18 september 2015

Arga mammor, Sexleksaker & Choklad!

Eltons fina flaskpost väckte visst lite känslor i diverse Facebookgrupper. Inte helt oväntat kanske. Det är många (mest pappor faktiskt) med mig som gråter över spilld gin. Och så finns det ju en massa mammor som gapar stort över att Elton frågade om han fick ta med flaskposten till dagis. Till DAGIS! Problemet är inte att mitt barn har en spritflaska i handen - problemet är att han säger DAGIS, haha Ja, gud hjälpe mitt förlorade barn. En framtida massmördare är född. En massmördare som hatar gin dessotom.

Och ja, så finns det ju en del som är förskräcka över det faktum att min 4-åring kom åt en spritflaska. "Tänk om han druckit upp den!?" Alltså...inte för att döma någon...alls...men hade era ungar druckit upp en flaska gin så har ni större problem med era barn än vad jag har med mina. Om nu Elton (som är fyra år gammal) skulle fått för sig att smaka av den så hade han ganska snabbt upptäckt att det inte var hallonsaft och spottat ut skiten. Han hade inte sprungit ut i kylen efter Tonic och citron. Jag är helt säker på det. Faktiskt. Man kan inte låsa in allt man äger. Och handen på hjärtat alla föräldrar där ute - har ni gömt undan ALLT som skulle kunna vara farligt för barnen? Det har INTE vi. Sexleksakerna har jag gömt. Och chokladen.


over and out.

//Meekatt...

29 kommentarer :

 1. hahaha underbart! Ja förtappade är vi alla som fortfarande säger dagis :D

  SvaraRadera
 2. Haha! Underbara Du! Sprang han inte iväg efter tonic och citron? Konstig unge! Haha! PUSS

  SvaraRadera
 3. Såg en diskussion om dig på Dr Status om vilken usel förälder du var som lät barnen komma åt spritskåpet och tänkte samma sak. Han skulle spottat ut det om han fått för sig att smaka! Min vinbox står alltid framme i köket, knivarna i lådan och diskmedlet på vasken. Det är ju ingen bebis du har!

  Men chokladen och sexleksakerna ska man gömma, helt rätt! *asg*

  Ha en bra helg världens bästa katten!

  SvaraRadera
 4. Tyder på låg intelligens att säga dagis. 2015 liksom! Säger du negerboll med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, det var det roligaste jag hört idag! Låg intelligens?! xD

   Radera
  2. Tyder på både låg intelligens och enorm feghet att inte våga stå för sina åsikter genom att gömma sig bakom "anonym"

   Radera
  3. Ja verkligen, dagens skämt... vi som är födda på 70-talet iaf är fast med "dagis", det ändrar man inte i en hast.. haha. Det är väl inte riktigt jämförbart med n-boll, för dagis borde inte kränka någon (men tydligen finns det vädigt lättkränkta människor..)

   Radera
  4. Jag är utbildad förskollärare och tidigarelärare och säger ändå dagis ibland. Vi kan tjata hål i huvudet på folk att dom ska säga förskola men vad hjälper det? Det är inte ordet som är problemet utan vad folk har för åsikter om yrket. Många där ute tänker att förskola/dagis handlar om barnpassning och att vilken idiot som helst kan jobba där... Det är det verkliga problemet!

   Radera
  5. Anonym för fasen kom ner på jorden.. Här nere lever vi som har fullt upp med att fylla våra liv med väsentliga saker som Kärlek Medmänsklighet och Värme. Lovar att krama om även dig om du behöver om inte annat för att hålla dig nere ett tag så du ser hur gött vi har det. ❤️

   Radera
 5. Hahahaha låg intelligens! Rolig du è 😂

  SvaraRadera
 6. Tyder väl mer på låg intelligens att inte våga stå för sina åsikter, utan gömma sig bakom en anonym titel.

  SvaraRadera
 7. Tycker det tyder på låg intelligens att över huvudtaget bry sig om folks ordval!! Mår du (anonym!?!) bättre av att leka ordpolis åt andra??
  Heja katten!! Meekatt for president! <3 <3
  //Johanna S

  SvaraRadera
 8. Hahaha...jag är utbildad barnskötare och Fritidspedagog..Dagis är inget skämmigt ord!varken höjer eller sänker status..Dagis är bättre benämning på vad det är! Hejja alla Dagis! =)

  SvaraRadera
 9. Jag erkänner att jag säger dagis ibland, fast jag är förskollärare och inte särskilt lågbegåvad. (och ja det händer att jag säger negerbulle också)

  SvaraRadera
 10. När jag va liten spottade jag inte ut det (portvin) Jag bjöd en kompis. Hahaha så jo jag ställer det utom räckhåll för säkerhets skull

  SvaraRadera
 11. När ungen på 14 månader kom släpande på min flaska Cristal blev jag liiite nojjig, å andra sidan så tror jag inte han kan ta sig in i den :p
  Och skulle han lyckas så har han gjort sig förtjänt av att smaka lite! :D

  SvaraRadera
 12. Nyss börjat kika in här pga dig i TV i aktuellt. Själv HATAR jag att vara naken och har inte haft sex på fem år så jag BEHÖVER inte ens vara naken oftare än i duschen. Har FEM barn som gått både på dagis och inte.
  Är sjukt stolt hemmamamma till flickor 11 o 14 bast. Thö grabbs är grown ups.

  SvaraRadera
 13. Det jobbiga är att hur fan ska man veta skillnade på om man inte får säga dagis?? Det heter förskola när man börjar skolan som 6 åring det vet vi alla men ska man börja blanda ihop dom båda vet man ju inte vad folk pratar om och vad gör de då om vi använder ordet "Dagis" fortfarande tror inte vi dör för det..
  Jag kommer alltid använda ordet dagis men ja vi får väll se om jag blir satt i fängelset för de 😂

  SvaraRadera
 14. Nej, det heter förskoleklass.

  SvaraRadera
 15. Alltså du gör min dag!!! Är det ok att länka till din blogg i ens egna långtifrånlikaroligainlägg? (Måste ju sprida till alla mina 1 läsare så ingen missar din helt underbara blogg!!)

  SvaraRadera
 16. Följer din blogg och skrattar gott! Såklart man får säga dagis, inget fel i det och som sagt ibland säger jag negerboll oxå. Men oj, oj, det där med sexleksaker....nu får du hela "mammamaffian" i inboxen...igen. Hahaha.

  SvaraRadera
 17. *hahaha* Du är fan grym katten! Lövv it!

  SvaraRadera
 18. Underbara meekatt. Behöver inte skrivas mer...ha en underbar helg o hoppas du njuter av massa vin o massa choklad....

  SvaraRadera
 19. eva the one and only!19 september 2015 11:08

  Jag säget DAGIS och dagisfröken!
  Jag har ölen längst ner i kylen så alla kan nå;)
  pojken 4år pekar och säger -bläää mamma gubbadricka! Haha
  Har även 3 samurajsvärd på fönsterbläcket praktiskt ifall jag vill leka pirat ellet mäktig krigare :P
  Under sängen finns ett överflöd av sexleksaker och en yxa:)
  Mina barn vet vad de ska ge fan i!
  Min choklad på nattduksbordet exempelvis

  SvaraRadera
 20. "sexleksakerna och chokladen har jag gömt" - HAHAHAHHAHAHAHAAAAA skrattar så jag gråter... och kissar på mig... samtidigt!!! <3

  SvaraRadera
 21. När vår äldsta var ett år var vi på semester i Mexico och ingen kunde säga Tequila gulligare än hon!
  Synd bara att hon alltid svarade Tequila (på det där speciella fina sättet) varje gång vi frågade vad hon ville dricka! :) Hon trodde nog då att det betydde vatten. ;)

  SvaraRadera
 22. Emmeline Klingvall21 september 2015 13:27

  Spot on, som vanligt! =)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!