lördag 26 september 2015

Anställning, Växjömys & Slottsdrömmar?

Jag ligger efter på bloggen, i webshopen, på mailen och i livet allmänt känner jag. Det är mycket nu...överallt. Men det är ju bra. Jag vill ju ha mycket och med bättre planering så ska jag nog få ihop vardagen. Men just nu är det lite kaos och jag hinner inte andas. På måndag åker stora planeringshjärnan fram och en höstplan ska göras. Nytt faktureringssystem ska in, anställa eller outsourca, andra lösningar för leveranser? Jag vill få ihop den där boken, ut och föreläsa, träffa roliga människor och skriva för fler tidningar. Jag vill inte behöva tacka nej till roliga projekt för att jag ligger efter med bokföring och leveranser. I ett desperat ögonblick skrev jag ut på FB: "Sökes: Osynlig ekonomiutbildad människa som äter och dricker ljudlöst, inte pratar innan klockan 10, kan läsa tankar och kommunicerar genom telepati? //Mentalt störd framtida chef?" Jag fick över 100 ansökningar på mailen, haha. Förvånansvärt många osynliga ekonomer som inte äter i det här landet! Bra! Men ja, jag måste ha en bättre plan. Men först - helg!

Växjö levererade över förväntan. Jag hann med ett par riktigt bra möten, lunch med en go vän, spontankramas med lite läsare på stan, shopping, god mat, mys och hotellhäng. Det blir absolut mer Växjö framöver. Ledsen att jag inte hann få ihop en läsarträff men nästa besök ska planeras bättre! Jag bodde jättebra mitt i stan på Elite Stadshotell i det här fina rummet:

https://www.elite.se/sv/bookinghotelroom/?hotelid=47
Sängarna på Elite är alltid i världsklass. Man sover som en kung. Jag sov dock så bra att jag missade frukosten i torsdags. Kan dock vara vinets fel..? Tant börjar bli för gammal för att nattsudda.
https://www.elite.se/sv/bookinghotelroom/?hotelid=47
Bästa blogghörnan! Stolen ville jag stjäla med mig hem till strandhuset men den gick inte ner i väskan...

https://www.elite.se/sv/bookinghotelroom/?hotelid=47
Glad och trevlig personal, god frulle & balsam på rummet (haha) - yeyh!

https://www.elite.se/sv/bookinghotelroom/?hotelid=47
En "sitta-och-dricka-vin-hörna" och bra sällskap - allt man behöver! Supermysigt! ♥
 


Kolla så vackert! På vägen hem körde jag inom Teleborgs Slott som ligger alldeles utanför Växjö. Fick ett tips ifrån en läsare i Växjö som läst att jag gillar gamla byggnader och slott så jag svängde inom. Jag blev lite kär i slottet och omgivningarna med skogen och sjön så jag har bestämt mig för att köpa det när jag blir aprik. Jag kan ju starta min tidning och driva den därifrån. Meekatt castle! Så kan jag sitta uppe i det där tornet och skriva böcker hela dagarna. Eller så får jag helt enkelt åka dit och sova över en natt på hotellet bara. Mer logiskt kanske? Men drömma kan man ju..?

Igår var jag med Alice i skolan. Jag hade lovat att inte svära, säga pinsamma saker eller sjunga på bussen på väg till simskolan. Jag höll det! Bra Malin!? Jag frågade i och för sig Ronny som är lärare och jobbar på fritids om jag fick följa med in på herrarnas på badhuset och fick ett "MEN MAAAAMMA!?" och ett gruppfniss ifrån tjejerna i klass 2  - men det bjuder jag på. Jag åkte på högläsning i klassrummet men även det gick över förväntan. Kände mig i och för sig som en bortgjord 12-åring och blev jättenervös för att läsa fel inför FRÖKEN. En utav grabbarna sa högt till mig "Jag vet vem du är! Min mamma läser din blogg! Min pappa sa att du brukar va naken!" Vafan föräldrar!? Kom igen!? Give me a break här, haha.

På väg till simskolan. Ingen allsång. Skittråkigt ju!?
 

Och ja, så jäkla ointressant egentligen. Men jag ÄLSKAR vita liljor. Och ännu mer - min nya fina vas. Årets bästa köp den där vasen. Materiell lycka när den är som bäst! ;)
 
Nu ska jag designa lite tavlor som jag ligger efter med, fakturera en sväng och svara på lite mail. Men jag gör det med ett glas Amarone i handen. Så det är helt okej faktiskt.
 
over and out.
 
//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Bara du kommer ihåg att DU är viktigast! Dina behov först, vi läsare kommer (fast jag knappt vill säga det högt) i andra hand. Eller kanske i typ femtonde! Efter Freddy, barnen, vännerna, släkten osv osv. Men vi älskar dig och blir alltid lika tacksamma när du kastar till oss ett ben att gnaga på. Eller en text att sätta tänderna i. Vilken som funkar tror jag! Njut av vinet och på riktigt, stäng webshopen. Tror att hjärtat ligger mer i skrivandet än i säljandet.... 😘

  SvaraRadera
 2. Klart du ska köpa slottet katten och sitta där och skriva! Ser fantastiskt mysigt ut!

  Bra jobbat i skolan, haha. Jag hade också dött lite vid högläsningen!

  SvaraRadera
 3. Nästa gång du är i Växjö måste du ha läsarträff!! Jag vill ju träffa dig! Såg Meekattbilen på torget och blev starstruck, haha. Teleborg är fint vi brukar äta julbord där. Läsarträff där kanske? ;D

  SvaraRadera
 4. "En utav grabbarna sa högt till mig "Jag vet vem du är! Min mamma läser din blogg! Min pappa sa att du brukar va naken!" Vafan föräldrar!? Kom igen!? Give me a break här, haha."

  Skrattar så jag gråter! Underbart! Hahahaha!!!!

  SvaraRadera
 5. Fint rum! Älskar blogghörnan och färgerna! Bloggträff där nästa gång så alla kan bo lika fint? ;D

  SvaraRadera
 6. Tänkte faktiskt "bara" skicka en kram!! Vi måste ju ses!

  Kram <3

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!