tisdag 22 september 2015

And the winner is...

Tävlingen i samarbete med Scandic Rubinen är avslutad och jag har fått ett mail med vinnaren! Tack till alla som deltog - fler bra tävlingar kommer i höst! ♥


Stort Grattis till en härlig höstweekend i Göteborg säger jag till Daniel R! Bara att raka pungen och packa nu då, haha. (Maila mig dina uppgifter på info@meekatt.com) Happy shopping med frugan i fina Göteborg! Njut av drinkarna i takbaren, den goda burgaren i restaurangen och bästa frullen!

over and out.

//Meekatt...

4 kommentarer :

  1. Grattis till vinnaren!! Haha, bra motivering! Ha så kul på NK och raka försiktigt!

    SvaraRadera
  2. Grattis Daniel! Försökte få min man att tävla men han vägrade. Typiskt! ;D

    SvaraRadera
  3. Läste din motivering Daniel och du är en solklar vinnare.Haha.....du borde blogga själv .:-) Grattis till dig och frun!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!