onsdag 19 augusti 2015

Och så en debatt...om onani?


Kommunen hotar att stänga nakenstranden i Mellbystrand och jag ger min åsikt i debatten på Nyheter24 - LÄNK
 
http://nyheter24.se/debatt/807270-idioter-runkar-framfor-mina-barn-men-jag-ska-straffas-med-en-stangd-naturiststrand
 
over and out.
 
//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Vi har besökt Mellbystrand och Marias camping och trots fin sand och camping så är det enorm skillnad till hur det känns på Solhejdan. Där fanns både spejarna längs sanddynorna och även gruppaktivitet med beskådning på kvällstid. Inte riktigt vad jag var ute efter. Nä tacka vet jag Solhejdan där man kan vara säker från alla gluttare och få sola och bara vara, utan att känna sig besvärad. Längtar redan till nästa sommar.
    //Chokladvampyren

    SvaraRadera
  2. Jag tror jag älskar dig Malin! <3 ;)
    Så j-kla klockren jämt. =)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!