tisdag 4 augusti 2015

Londonbuss, Solsting & Ösregn!

Igår rasade jag ihop lite. Sorgen kommer över mig ibland och när jag väl släpper fram de där känslorna går det inte att stoppa. Det sker för sällan...och jag hinner spara litervis med tårar. Igår kom alla på en gång. Tack för alla fina kommentarer och mail! ♥ Jag läser alla även om jag inte hinner svara på allt! En del värmer lite extra om hjärtat...

Idag har vi haft en mysig dag! Vi inledde med frukost ute i solen, ett bad i poolen och sen körde vi in till Trelleborg och mötte upp Tommytott och Ronny. Idag skulle vi nämligen åka LONDONBUSSEN! Barnen har tjatat i en månad och idag var det äntligen dags. Vi hoppade på i Trelleborg och åkte med rundan till Smygehuk och tillbaks. Helt gratis och jättemysigt! Bästa utflykten för en 4-åring som stolt fick sitta längst fram längst upp! Yeyh!


Efter bussturen blev det restaurangbesök. Tommytott som ju är en jätteduktig fotograf tog fantastiska bilder på barnen idag! Ingen kan fånga mina barn på bild som Tommy! Ska ni fota era barn så är det honom ni ska anlita! ♥ Kolla bara:

Glada barn på bussen idag

Lycklig kille som fick stå längst fram där uppe på "Londonbussen"!

Ja, ni ser ju... Mammahjärtat smälter! Älskade Elton! ♥
Den vackraste. På utsidan och på insidan! Min Inger Alice! ♥
Tack Tommy för fantastiska bilder! Efter busstur och restaurangbesök rasade Alice ihop lite. Solsting igen. Hög feber, trött och yr. Ändå drack hon bra idag och satt inte i solen. Men hon klarar inte värmen. Vi fick skippa strandplanerna med grabbarna och åka hem till Solhejdan istället. En halv Ipren, en massa dricka och en stund i skuggan senare var hon pigg igen.
Ikväll har vi varit hos min pappa i Malmö och träffat mina syskon och barnens kusiner ifrån Gävle. Alla var där utom min storebror så det var fullt ös. Underbart! Alice stannade kvar hos morfar i natt. Hon ville inte lämna kusinerna nu när de äntligen fick träffas. På vägen hem ifrån Malmö trodde jag att jag skulle dö. Regnet fullständigt vräkte ner och det åskade och blixtrade för fullt. Jag fick köra i 40 på motorvägen hela vägen. Jag HATAR att köra i ösregn och tror alltid att jag ska dö, haha. Elton satt i baksätet och sa "Mamma, du behöver inte vara rädd! Om du vill kan jag ju skjuta dig?!" Haha, ja...det hjälper ju?
Nu ska vi krypa ner under duntäcket och läsa Alfons och lyssna på åskan och regnet.
over and out.
//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Otroligt fina bilder på mycket vackra barn! Fina Malin.... Jag läste gårdagens blogginlägg nu, för en liten stund sedan.. Och jag skickar dig mängder med kramar. Fast jag önskar jag kunde skicka något mer. ❤️

  SvaraRadera
 2. Jag mår också dåligt av sol och värme. Det hjälper jättemycket att dricka resorb och äta salt. Alltså typ chips :) Förlorar man salt blir man lätt dåsig och hängig. Jag äter alltid chips när jag är utomlands, då mår jag mycket bättre! Sen att det är gott med är ju plus i kanten ;)

  SvaraRadera
 3. Sååå fina bilder på barnen ❤
  Skickar massor med kramar efter att ha läst gårdagens inlägg som jag knappt kunde läsa för alla tårar...
  Kram från Malin Falkenberg

  SvaraRadera
 4. En Londonbuss i Trelleborg?! Coolt :)

  SvaraRadera
 5. Hoppas allt är bra med er ?
  Längesen du uppdaterade.
  Hälsningar Skåneland

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!