torsdag 20 augusti 2015

Ikea, Skumt besök & Besiktining!

Med köttbullar, lingonsylt och gräddsås inköpta på Ikea blev jag idag världens bästa mamma. "Det godaste vi ätit mamma!" Skit på er ungar! (Och tack Ingvar.) Mätta barn = glada barn och då ska jag väl vara nöjd. Men ibland blir jag lite less. Jag älskade att laga mat innan vår familj berikades med de där två kräsna kortväxta figurerna som dissar ALLT med smak. Alice har dessutom bestämt sig för att sluta äta kött nu. Ja, men det var väl jävligt bra?! Jag. Orkar. Inte. Vi har gått igenom det där 1 miljon gånger och jag VET att man ska ignorera matvägran. Men efter 7,5 års trotsande blir det lite tröttsamt. I morgon är det tacos i vanlig ordning här hemma. Jag avlägsnar mig dock för något mycket trevligare. För sån é jag! ;)


Idag har jag varit hos världens bästa Sandrahotnails i Påarp som nästan började gråta när hon såg mina fula "campingnaglar", haha. Men efter 2 timmar var de perfekta och jag känner mig som mig själv igen. Ingen gör naglar som Sandra! ♥


När jag kom hem skulle jag ta en bild på naglarna. Då kom det en gäst och satte sig på min hand. Den satt där i 10 minuter...sen ställde jag ner den på filten som jag låg på. När jag reste mig för att gå in efter en halvtimme flög den iväg. Mysigt sällskap...

 
Nu ska jag svara på en massa mail, se klart Thelma & Louise och sen ska jag krypa ner till Elton. Imorgon förmiddag ska jag besiktiga snippan så håll tummarna för den. Sen ska det skickas en MASSA tavlor. Back to work!
 
over and out.
 
//Meekatt...
 
Whoop  - Michael Kors på Campadre nu! Blir lite upphetsad faktiskt, haha.
 
http://campadre.se/tipsa/868705?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm
 

4 kommentarer :

  1. Vad vackert med fjärilen! Är helt övertygad om att det var din mamma som kom för att säga hej igen. <3

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt vackra naglar! Måste åka till henne och få lika fina!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!