torsdag 20 augusti 2015

Diss, Militanta swingers & Cannabis!

Igår blev jag både dissad av telefonförsäljare, militanta swingers (<--mer aggressiva än feministerna!) och av mina ungar. Det går inte så bra nu...

Gårdagens (och höstterminens första) "Meekatt vs Telefonförsäljare":
- Meekatt Media, det är Malin.
- Hej, jag söker Meekatt Birgersson.
- Vad gäller saken?

- Det gällde hennes fondsparande. 
- Hon står i duschen nu, kan hon ringa upp dig när hon är klar och har klätt på sig?
- Det går bra. Kläderna är dock inte nödvändiga...har jag förstått...
VAFAN!? Meekatt vs Telefonförsäljare: NOLL - ETT ?!?! Hur är det möjligt?! Jag har tappat stinget...
 
 
Sen kom det en massa mail ifrån folk som tycker att vi ska göra om Mellbystrand till en porrort och låta alla förlusta sig bäst fan de vill på stranden. "Dela upp nakenbadet i en vanlig del och en del för endast vuxna" och låt folk ha sex offentligt hur mycket de vill. Fantastiskt. Det vill man ju att barnen ska få höra. "Jaha, bor ni i Mellbystrand? Visst är det där som man får knulla på stranden hur som helst?!" IDIOTER. Jag blir så arg att jag vill gräva upp strandhelvetet. Vem vill ha det i sin hemkommun? Man menar att det är bra för turismen här i Mellbystrand och att vi är ekonomiskt beroende av "den nya sexturismen". Ja, men vi kanske borde odla cannabis på potatisåkern bakom Strandhugget med? DET hade ju kunnat bli ett jävla bra ekonomiskt lyft för vår kommun! Att bete sig som de gör på vårt fina nakenbad är förargelseväckande beteende och det är straffbart. Ska vi då BELÖNA dem med precis det de vill ha eller ska vi lösa problemet? Ska vi säga till våra barn som växer upp här att "Gå bara till den röda skylten när ni promenerar längs stranden för efter den spelas det in porrfilm?".  (Följ kommentarerna HÄR.)
 
 
Sen var det ju det här med att jag alltid lagar äcklig mat, haha. Tack Alice. Igår fick hon ett litet bryt och förklarade att jag bara gör äcklig mat och att det enda hon ville ha var fisk med senap på. Ja, men VARSÅGOD:
 
 
Nu ska jag göra mig klar för att åka till IKEA och hämta en massa ramar.
 
over and out.
 
 
//Meekatt...
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!