fredag 10 juli 2015

Tvätt, Fejkväskor & Fisar!

Så var tvättmaskinen igång för första gången på en vecka. Elton blev rädd i natt av allt blåsande och kissade såklart i sängen. Nu börjar dock himlen bli blå igen och det börjar avta så smått. Men ja, heja tältet som stått pall hela stormen utan att en enda tältpinne rört sig. Två förtält har blåst sönder på campingen. Bra att ha stort tält nu - jag kan ju hyra ut rum om det skulle krisa för grannarna.


Igår var den bästa dagen på hela veckan enligt Alice och Elton. Grannarna Bosse och Fia bjöd på "asagod zöttazåz" och sen blev det film i deras husvagn. De fick äta chips I SÄNGEN! Det får de aldrig för mamma, haha. Vi vuxna drack vin och bastade och sen blev det en tidig kväll i sängen.

Idag ska vi ge oss in till Trelleborg en sväng och shoppa lite onödigt. Sånt man köper när man är på semester och tänker "Åh, vilken fin hatt! DEN kommer jag använda!" Det blir aldrig så. Saker man köper när man är på semester är bara fina just där. Som fejkväskorna jag köpte i Turkiet, klänningarna på Gran Canaria, muggarna från Paris... Nej, bättre att lägga pengarna på sprit istället. Den funkar fan överallt! ;)

Fick ett mail på Facebook:

 
Ber om ursäkt för allt kränkande innehåll. Molnen skulle jag såklart  ha redigerat bort! En del är fan så jävla lättkränkta att de blir sura på röven när den fiser! Mer naket åt folket! ;)
 
over and out.
 
//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Ja inte lätt att behaga alla gnällspikar, men vi är fler som tur är som älskar din blogg och dina bilder 😀 Ge inte upp Go for it 👍🏻😃

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!