fredag 17 juli 2015

Plocka kulor, Skitvin & Bakfull Bloggare?

Det blev ingen vattengympa idag. Jag som skulle köra "plocka kulor" och andra spänstiga övningar med mina nakna medcampare på morgonen. Istället kröp jag (<-- bokstavligt talat) ut ur tältet klockan halv åtta i morse med dubbla träkepsar och vingliga ben. Jag lyckades ta mig till toaletten och tillbaka och somnade sedan i baden baden-stolen under ett duntäcke. Där låg jag i fyra timmar till allmän beskådan. Blek, ynklig och antagligen fortfarande full efter gårdagens BIB. Jag borde verkligen återgå till vanliga rutiner och dricka flaskvin och inte bag in box. Det där är ju för fan livsfarligt!? Kroppen borde ju säga till när den fått i sig motsvarande en flaska vin så att man slipper må som ett arsle dagen efter. Skitvin!
 

Vi hade musikquiz igår men jag insåg redan efter sex frågor att jag var sämst och gav upp. Jag kom på att det var mycket roligare att basta, bada i poolen och smygröka med Ola. Förr smygrökte man och var livrädd för att mamma skulle märka det. Nu smygröker man och är livrädd för att barnen ska märka det. Vad fan hände egentligen?

Efter bastubad blev det fest här på Tältgatan med långbord och nya grannar. Fasen vad roligt vi har här! Bästa gänget! Jag borde kanske ha gått och lagt mig istället men vem är jag att svika gänget? Idag har dock allt gått i slowmotion och jag har mest blivit skrattad åt hela dagen. Där fick jag så jag fes. Men man kan inte va på topp jämt. BB blev jag kallad - "Den Bakfulla Bloggaren". Fick förresten ett mail ifrån en jättearg mamma som tyckte att jag var oerhört ansvarslös som dricker alkohol när jag har barnen...


Nu ska den här slöa och bakfulla kroppen äta lite "frukost". Sen ska vi tydligen dricka Päronvodka och basta. Varken sömn, Alvedon, Treo eller vila har hjälpt. Då återstår bara en sak - en återställare! Wish me luck?

over and out.

//Meekatt...

9 kommentarer :

 1. Äh det är lungt Malin. Att ha en lever är överskattat ;)

  SvaraRadera
 2. Bra att du är ärlig så att de där "ensammenpåkammaren"stackarna får något att hänga upp sig på. Trist det skulle varit annars.
  Jag har bytt blogg förresten, mina ungar ville inte vara med på bild längre så nu är åtta år lösenskyddade och jag have gone internationell. Swenglish is da shit (gamla madelein.se)

  SvaraRadera
 3. Ja, för på 70-80-talet var det inga barn som låg under borden och sov på föräldrarnas vilda fester och sen åkte skottkärra hem. Vi kan ju inte vara vetiga nånstans..

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!