torsdag 9 juli 2015

Kvalitetstid, Finbesök & Snoppchock!

Ja, så var vi då inne på dag sex av vår semester här nere i Skanör och trots att solen verkar ta en paus idag så har vi det jättebra i vårt stora tält! Det finns en viss risk att hela skiten lyfter i stormen idag så wish me luck! Jag får massor med nyfikna mail, en hel del skamliga förslag och ett och annat argt mail ifrån Mammamaffian. Stackars mina barn som måste se mig och andra människor nakna. Ja, herregud - tänk om de skulle straffas med en naturlig syn på kroppar? Stackars dem som får 5 veckors kvalitetstid med mamma...utan TV, utan stress, utan fläng i bilen och utan jobb. Bara vi, en varm pool, underbara vänner, spel, pyssel, god mat och mys i tältet. De lider verkligen... ;)

Igår kom världens bästa Tommytott med sin sambo Ronny hit till Solhejdan och hälsade på. De bor på en camping 20 minuter härifrån så det passar perfekt. Första besöket vi haft på campingen under våra 11 år här och jäklar vad kul vi hade! Vi säger jämt till alla vänner och bekanta att "Klart vi vill ses i sommar! Kom och hälsa på så bjuder vi på vin och mat!" Men ingen kommer, haha. Väldigt lugnt och skönt för oss på somrarna numera. Barnen har en ny idol i Ronny som är helt suverän med barnen! ♥ Vi gick rundvisning på campingen (till Ronnys stora snoppförskräckelse, haha), käkade en massa gott, drack vin och sen var det dags för Musikquiz i stora partytältet. Vårt lag kom trea och det var inte alls för förtjänst. Vi drack mest vin och skrattade. Ronny hade lite svårt för nakenheten här på campingen och såg både chockad och rädd ut emellanåt. Stackarn höll väl på att svimma när jag och Tommy näckade och kastade oss i poolen!

Lite bilder ifrån campingen:

 Vårt stora tält - ett Vermont XLP ifrån Outwell
 
 En suddig bild ifrån insidan, haha. 3 stora "sovrum" som går att öppna upp till ett stort/två eller hur man nu önskar. Älskar alla fack på utsidan till grejor!

 Ja, har man 40 kvadratmeter måste man ju fylla upp med något. En uppblåsbar fåtölj fick det bli!
 
 Barnens sovrum
Walk in closet, haha. Det är genialt! Större än jag har hemma dessutom.
 
Vin- och ölöppnaren är såklart med!
 
 Och här käkar vi frulle...och middag...och vinar.
 
Underbara poolen som alltid är 27-30 grader varm!
 
Och ja, baksidan ska också ha sol!
 
Barnens hörna med stor studsmatta, lekstuga, gungor, rutschkana och sandlåda. Perfekt!
 
 
Fina Svanrevet dit vi vadar ut med ungarna i en gummibåt. Sen ligger man på kritvit sand och solar och har det gött hela dagarna.

 
Elton kan verkligen sova överallt och hur som helst. Nu kör vi semesterregler och då får man vara vaken länge, sova middag och bara njuta! 
 
 
 Världens bästa Bosse! ♥

 
Bloggträff på en helt ny nivå, haha. Vi kanske skulle ordna ett event här ute? Fatta så lätt för alla som slipper det stora "vad-ska-jag-ha-på-mig-bekymret", haha. Sponsrat av Nivea Solskydd! ;)

 Tommy & Ronny
 
Tommytott och Ronny hade med sig två flaskor bubbel till barnen så idag körde vi Gorbys och Bubbel till frukost. Det kan aldrig va fel med bubbel på morgonen? Dessutom har vi gått i pyjamas HELA DAGEN! För såna é vi!

Idag har vi målat naglar, ritat, spelar Memory, målat naglar igen, ritat lite mer, vikt flygplan, duschat, lyssnat på "Guld och gröna skogar", spelat in filmer och vilat. Campinglivet är lite långtråkigt i regn, haha. Nu ska vi se om vi kan få igång lite Netflix i ovädret!

over and out.

//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Skulle lätt komma på det bloggeventet/bloggträffen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter ljuvligt!! Jag vill också campa naken 😜 Så ni dom har så mycket plats huset väl gärna in en familj på 5 knäppisar? När ska vi komma?

  SvaraRadera
 3. Haha. Stackars Ronny. Jag tycker det låter underbart men hade nog själv haft svårt för nakenheten. Men vem vet ett naket bloggevent.
  vilket jädra tält. Var har ni hittat det.
  Det ser ju fabulöst ut.

  SvaraRadera
 4. Jag kommer gärna och hälsar på er :) Jag har varit där och badat en gång för några år sedan.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!