söndag 5 juli 2015

Dalai Lama, Fäbojäntan & Pruttar?

Dalai Lama sa något om att små jävlar faktiskt kan påverka mycket mer än man tror. Han uttryckte sig kanske inte så ordagrant men det var i alla fall myggjävlar han syftade på. Och han hade rätt. Jag har myggbett på ställen som man inte vill klia offentligt och jag har blivit bromsbiten både fram och bak. Satans små djur. Jag räknade till 14 myggbett sen började det första klia igen och jag gav upp räkningen. Jag överväger nästan att börja röka i sommar - bara för att slippa myggen! Nu har jag i alla fall myggmedel överallt och hoppas överleva natten utan att bli uppäten. Wish me luck!


Freddy har åkt hem och jag har nattat barnen. Nu sitter jag i "förtältet" med en kaffe, myggspiralen tänd, salta pinnar, James Morrison i lurarna och väntar på oväder. Jag fick ett sms förut ifrån Telia:

 
Ja, men tack för det? Precis vad man vill läsa första dagen när man ska sova ensam i tält med två åskrädda barn. Blir det för jobbigt springer vi över till någon av grannarna i husvagn och knackar på! Säkert jätteuppskattat, haha. "Halli hallå! Här kommer lilla grannen!" Om jag inte minns fel hade granntanten i reklamen med sig en falukorv när hon knackade på(?). Känns dock lite mycket "Fäbojäntan" för min del så jag tar nog med mig en vinare istället så det inte blir konstig stämning...
Jag frågade Alice förut vad hon ville göra imorgon. "Bada i poolen, leka med mina nya kompisar och äta Pasta Cabonara!". Bra - I can do that. Sen frågade jag Elton vad han ville göra imorgon. "Bajsa! Fisa! Bajsa mera! Prutta med rumpan! Rapa asahögt! Och bajsa lite mera!" Fyraåringar...suck.
over and out.
//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Hahaha 😂! Man måste älska fyraåringar ändå 😁... Min satt på dass och ropade jättehögt (när vi hade gäster) "paaappaaa! Jag har bajsat! Kom å tojka min jööööv!" Å strax efter i lite lägre volym "de e de enda du duger till" (hon var liiite sur på sin far den dagen eftersom han inte hade tid att leka) 😁

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!